29 / 03 / 2024

Tepe Home ürünleri

Tepe Home ürünleri

Mobilya ve dekorasyon zinciri Tepe Home, bu ay Samsun, Antalya ve Bodrum'da açacağı 3 yeni mağazayı tüketicisiyle buluşturuyor.

İlhan İl: Mobilya harcaması ivme kazanacak!

Tepe Home Yönetim Kurulu Başkanı İlhan il, " Mobilya harcaması şehirleşme ve gelir seviyesindeki artış ile birlikte yukarıya doğru bir ivme kazanacak " dedi...

Tepe Home kış sezonuna özel ürünlerini tanıttı!

Tepe Home kış sezonuna özel ürünler sunuyor. Tepe Home mağazalarına www.tepehome.com.tr internet sitesinden de ulaşılıyor

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Taşbek tarafından kuruldu.

English Home’da fırsat ürünleri: sepette yüzde 60’a varan indirim! English Home 12 Ekim 2022 fiyat listesi..

Dönem trendlerini evlere taşıyan ev tekstil mağazası English Home’da tüm kategorilerdeki indirimlere ek seçili ürünlerden oluşan ‘fırsat ürünleri’ kategorisinde sepette yüzde 60’a varan indirim var. İşte indirimli fırsat ürünleri..

Siemens'in en akıllı ürünleri kampanyada! İşte 6 Ekim 2022 fiyatları... 

Teknoloji hayatın içine giderek daha çok girerken, beyaz eşyalar da akıllanıyor. Siemens'in Home Connect akıllı ürünleri yeni kampanya fiyatlarıyla satışa çıktı.

Tepe Home yeni mağazalar açmak için düğmeye bastı!

Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan yaptığı açıklamada, "Güçlü olduğumuz perakende mağazacılık alanında yeni satış noktaları açmaya devam edeceğiz" dedi.

Tepe Home yıl sonuna kadar 3 yeni mağaza açacak!

Yurt içinde ve yurt dışında yatırımlarını sürdüren Tepe Home, açılan yeni mağazaları ile hızla büyümeye devam ediyor. Tepe Home yıl sonuna kadar 3 yeni mağaza açacak.

Tepe Home 17. mağazasını Panora AVM'de açtı!

Konfor ve tasarımı kalite ile buluşturan ürünleri ile mobilya sektörüne farklı bir bakış açısı getiren Tepe Home, Türkiye’de 17.; Ankara’da ise 6. Mağazasını Panora AVM’de açtı...

Tepe Home online mağaza yatırımlarını artırıyor!

17 mağazasıyla hizmet veren Tepe Home, 2019'da üç yeni konsept mağazasının açılışını yaptı. Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan, "2020'de online mağaza ciromuzun artiş ivmesinin hızlanmasını bekliyoruz" dedi...

Tepe Home yıl sonuna kadar 4 yeni mağaza açacak!

Tepe Home, yatırımlarını sürdürüyor. Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan, 2020 yılı başında yurt içinde üç yeni mağaza açmayı planladıklarını ifade etti...

Tepe Home Arnavutluk’ta ilk mağazasını açtı!

Tasarımlarıyla fark yaratan Tepe Home, Balkan Ülkesi Arnavutluk’ta mobilya sektörüne yeni bir anlayış getiriyor. Firma, Arnavutluk’ta ilk mağazasının açılışını yaptı.

Tepe Home ilk ‘Pop-up’ mağazasını Ankara'da açtı!

Konsept mağazalar olarak adlandırılan ‘Pop-up’ Geçici mağazacılık Avrupa ve Amerika’da birçok marka tarafından yaygın olarak kullanılıyor. Tepe Home ise ilk ‘Pop-up’ mağazasını Ankara'da açtı.

Osman Suat Demirel, Tepe Home Genel Müdürü oldu!

2016 yılına uluslararası pazarlara açılma ve marka yenilenme yatırımları ile devam eden Tepe Home’da genel müdürlük görevini Osman Suat Demirel üstlendi.

Tepe Home 2016'nın ilk mağazasını İzmir Mavibahçe AVM'de açtı!

TEPE Home, 2016'da yapacağı mağaza açılışlarının ilkini İzmir Mavibahçe'de gerçekleştirdi ve İzmir'deki mağaza sayısını 2'ye çıkardı. Mağazada bir evin ihtiyacını karşılayabilecek tüm dekorasyon ve mobilya ürünleri satışa sunuluyor.

İsmob tasarım yarışması birincilik ödülü Tepe Home'un!

Tepe Home, Yatak Odaları Kategorisinde en iyi tasarım ödülüne layık görülürken, tamamlayıcı ürün kategorisinde de en iyi ikinci tasarım ödülü aldı.

Tepe Home ürünleri Haberi

Tepe Home ürünleri

Mobilya ve dekorasyon zinciri Tepe Home, bu ay Samsun, Antalya ve Bodrum'da açacağı 3 yeni mağazayı tüketicisiyle buluşturuyor. Toplam 4 bin 400 metrekare satış alanına sahip olan Samsun, Antalya ve Bodrum'da açılacak yeni mağazalar 'lifestyle mağazacılık' anlayışı çerçevesinde dekore edildi. Tepe Home Genel Müdürü Aykut Coşkan, "Tepe Home, her geçen gün genişleyen bayi ağı ve mağazalarıyla yurdumuzun farklı noktalarında tüketiciyle buluşmaya devam edecek"...