23 / 04 / 2024

Tepe İnşaat ciro

Tepe İnşaat ciro

Tepe İnşaat, Capital500 – Türkiye’nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması'nın sonuçlarına göre genel sıralamada 89’uncu sırada yer aldı

Tepe İnşaat'ta bayrak değişimi! Atila Kemal Oğuz, görevini Şafak Kolay'a devrediyor!

1969 yılında kurulan ve yıllar içinde faaliyetlerini yurt içi ve yurt dışında genişleterek büyük bir şirketler grubuna dönüşen Tepe İnşaat'ta 14 yıldır genel müdürlük görevini yürüten Atila Kemal Oğuz, Şafak Kolay’a devrediyor. 

İnşaat ciro endeksinde yüzde 99.4 artış! Ocak 2024 rakamları şimdi açıklandı!

TÜİK tarafından açıklanan Ocak 2024'e ilişkin ciro endekslerine göre, inşaat ciro endeksi yüzde 99,4 arttı. İşte o son dakika rakamlar...

İnşaat ciro endeksi Aralık'ta yüzde 85 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan 2023 yılı Aralık ayı ciro endekslerine göre inşaat ciro endeksi Aralık'ta yüzde 85 arttı.

Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Taşbek tarafından kuruldu.

İnşaat ciro endeksi yüzde 35,9 arttı!

Takvim etkisinden arındırılmış sanayi, inşaat, ciro endeksi, Eylül'de yüzde 35,9 arttı.

Tepe Aura'da 15 yıl vade ve yüzde 0,64 faiz fırsatı!

Tepe İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Tepe Aura projesinde 12 ay ödemesiz, 15 yıl vade ve aylık yüzde 0,64 faizli finansman fırsatıyla ev sahibi olunabiliyor.

İnşaat ciro endeksi şubat ayında yüzde 1,6 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu, şubat ayına ilişkin ciro endekslerine bakıldığında, inşaat ciro endeksi şubat ayında yüzde 1,6 artış gösterdi.

 İnşaat ciro endeksi Ocak 2020’de yüzde 17,9 geriledi!

Türkiye İstatistik Kurumu, ocak ayına ilişkin ciro endekslerini açıkladı. İnşaat sektörü, ocakta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 17,9 geriledi…

Hayal Olcay, Tepe Emlak Yatırım’ın Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Koordinatörü olarak önemli projelere imza atan ve 2014’ten itibaren Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü olan Hayal Olcay, 1 Aralık 2019 tarihinde şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı.

Hayal Olcay Tepe Emlak Yönetim Kurulu başkanı oldu! 

Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Koordinatörü olarak birçok projeye imza atan, Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü olan Hayal Olcay,Yönetim Kurulu Başkanı oldu...

Tepe Aura projesi Ocak ayında teslim edilecek!

Tepe İnşaat imzası ile hayata geçirilen Tepe Aura projesi Ocak ayında teslim edilecek. Projede yüzde 20 indirim ve yüzde 0,79 faiz oranı ile kredi imkânı sunuluyor...

Tepe Aura'da unutulmaz etkinlikler başladı!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketleri arasında bulunan Tepe İnşaat tarafından, yeşilin ve doğanın kalbinde yer alan Tepe Aura projesi, hayata geçirdiği panayır ile unutulmaz bir etkinlik başlattı.

Tepe İnşaat ciro Haberi

Tepe İnşaat ciro

Capital Dergisi'nin 20 yılı aşkın bir süredir düzenlediği Capital500 - Türkiye’nin En Büyük 500 Şirketi Araştırması’ yayınlandı. Tepe İnşaat, yüzde 124 oranında arttırdığı cirosu ile de Türkiye’de cirosunu en çok arttıran 8’inci şirketi olma başarısını gösterdi. 

Şirket araştırmanın bir önceki yılında 170’inci sırada yer alıyordu, şimdi ide 2 milyar 924 milyon 525 bin 278 TL’lik cirosu ile listede bu yıl 81 sıra birden yükselerek 89’uncu basamakta yer aldı.

Tepe İnşaat Genel Müdürü Atila Kemal Oğuz konuyla ilgili açıklama yaptı. Kemal Oğuz, "Kurulduğumuz 1969 yılından bugüne kadar 13 milyon metrekareyi aşan üretimimiz ile Türkiye’nin en büyük inşaat şirketlerinden biri olmaya devam ediyoruz. Sürdürülebilir büyüme hedefimiz çerçevesinde, güçlü finansal yapımız, sahip olduğumuz profesyonel insan kaynağı ve yeni yatırımlarımızla birlikte inşaat sektöründeki konumumuzu güçlendiriyor...