25 / 04 / 2024

tepebaşı belediyesi

tepebaşı belediyesi

Tepebaşı Belediye Meclisi Haziran ayı ilk totoplantısı Ahmet Ataç başkanlığında gerçekleştirildi.Meclis öncesinde konuşan Başkan Ahmet Ataç, geçen ay meclise sunulan soru önergelerini yanıtladı.

Tepebaşı Yunus Emre Spor Tesisi'nin temeli ne zaman atılacak?

Tepebaşı Belediyesi bölgede açtığı spor tesisleri ile başta çocuklar ve gençler olmak üzere her yaştan insanı spor ile buluşturmaya devam ediyor.

Tepebaşı Belediyesi'ne Sağlıklı Yapı ve Şehircilik ödülü!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Sağlıklı Yapılar ve Şehircilik dalında “Düşük Karbon Ayak İzi İçin Enerji Etkin Bina” çalışması ile ödüle layık görüldü...

Eskişehir'de geçit düzenleme protokolü oy birliği ile kabul edildi!

Yüksek Hızlı Tren projesi kapsamında İstasyon Caddesi ile İsmet İnönü 1 Caddesi'nin kesiştiği alandaki meydan düzenlemesinin planı Tepebaşı Belediye Meclisi'nde oy birliği ile kabul edildi

TOKİ sakinleri arasında hobi bahçesi kavgaya neden oldu!

Eskişehir'in Aşağısöğütönü Mahallesi'ndeki, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) konutlarında oturanlar arasında, belediyenin yapmayı planladığı hobi bahçesi konusunda çıkan tartışmalar zaman zaman kavgaya dönüştü.

Tepebaşı Belediyesi,yenileme ve park çalışmalarına devam ediyor!

Tepebaşı Belediyes, ilçede bulunan park ve bahçelerde peyzaj çalışmalarına aralıksız devam ederken Zincirlikuyu Şantiyesi'nde üretilen dekoratif kent mobilyaları ile yakın zamanda kent halkının hizmetine sunulacak

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi 2 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Uluönder ve Boyacığlu mahallelerinde yer alan 2 arsayı satışa sunuyor. 

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nden 30.1 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Muttalip Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulleri 30 milyon 108 bin 110 TL'ye satıyor...

Eskişehir'in Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi hazırlanıyor!

Eskişehir'in hâlihazırda gerçekleşen kentsel dönüşüm uygulamalarına bütüncül bir yaklaşım oluşturacak Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi ve Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliğinde imzalanacak.

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nin arsa devri reddedildi!

Borçlarını ödeyemeyen belediyeler, çözümü değerli arazilerini borçları karşılığında devretmekte buluyor. CHP’li Çakırözer, “Nedense sadece AKP’li belediyelerin arsa devretme başvuruları kabul ediliyor” dedi.

Eskişehir'de 15 çift 02.02.2020'de evlendi!

Eskişehir'de 022.02.2020 tarihinde toplam 15 çiftin nikahları kıyıldı. Tepebaşı Belediyesi Necdet Alpata Nikah Salonu'nda evlenen Rabia ve Güntekin Kara çifti, sevinçlerini yakınlarıyla paylaştı.

Tepebaşı Yaşam Köyü projesi tamamlanıyor!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Remourban - Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması Projesi ile hayata geçirdiği “Yaşam Köyü” tamamlanıyor.

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nden 8.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Eskişehir İli Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Eskibağlar Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 8 milyon 955 bin 940 TL olarak belirlendi. 

Tepebaşı Yaşam ve Bakım Merkezi için imzalar atıldı!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi ve Eskişehirli hayırseverlerin işbirliğiyle kente değer katacak yatırımlar hızla artıyor. Bölgede yapımı planlanan Yaşam ve Bakım Merkezi’nin protokolü törenle imzalandı.

Tepebaşı Belediyesi'nden Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi uyarısı!

Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin 2’nci taksiti için son ödeme tarihinin 30 Kasım olduğunu belirterek, Tepebaşı Belediyesi veznelerinin hafta sonları da hizmet vereceği bildirildi. 

Tepebaşı Belediyesi akıllı dönüşüm projesine ödül!

Tepebaşı Belediyesi Remourban-Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması Projesi ile ödül kazanmaya devam ediyor.

Tepebaşı'nda imar barışı anlatıldı!

Tepebaşı Belediyesi tarafından mahalle muhtarları için ‘İmar Barışı Bilgilendirme Toplantısı’ gerçekleştirildi. 

Tepebaşı Belediyesi 22 konutu satışa çıkarıyor!

Tepebaşı Belediyesi, Uluönder Mahallesi’nde belediyeye ait olan arsa üzerinde kat karşılığı inşaat sözleşmesi apsamında inşaat çalışmaları tamamlanan 22 adet konut satışa sunuluyor. 

Tepebaşı Belediyesi'ne ait 22 konut ihaleye çıkarılıyor!

Tepebaşı Belediyesi, Uluönder Mahallesi’nde belediyeye ait olan arsa üzerinde kat karşılığı inşaat sözleşmesi kapsamında yer alan ve yapımı tamamlanan 22 adet konutu satışa sundu. 

tepebaşı belediyesi Haberi

tepebaşı belediyesi

Tepebaşı Belediye Meclisi Haziran ayı ilk totoplantısı Ahmet Ataç başkanlığında gerçekleştirildi.Meclis öncesinde konuşan Başkan Ahmet Ataç, geçen ay meclise sunulan soru önergelerini yanıtladı.


Gündem öncesi söz alan Mustafa Önder iskânların ve inşaat ruhsatlarının geç kaldığı yönünde şikayet aldıklarını söyledi. Başkan Ataç da Türkiye'de her mesleğin tanımı olduğunu ancak müteahhitliğin tanımı olmadığını söyleyerek," Cebine 200 bin lira koyan müteahhit olarak karşımıza çıkıyor. Ondan sonra belediye benim işimi engelledi diyor. Büyük firmalar büyük inşaat işleri yapıyor, sorun yaşamıyor. Genelde küçük müteahhitlerde sorun yaşanıyor. Eğer yasalarla düzenlemeler getirilirse, herkes rahat eder" dedi.


Çok yadırgadım

Öte yandan Ataç geçen ay meclise sunulan soru önergesiyle ilgili meclis üyelerinin Tepebaşı Belediye A. Ş. ile alakasının bulunmadığını ve hiç bir meclis üyesine para ödenmediğini belirtti. Ayrıca Ataç, İzmir Milletvekili'nin...