19 / 04 / 2024

Tepebaşı Yaşam ve Bakım Merkezi ne zaman açılacak

Tepebaşı Yaşam ve Bakım Merkezi ne zaman açılacak

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi ve Eskişehirli hayırseverlerin işbirliğiyle kente değer katacak yatırımlar hızla artıyor. Bölgede yapımı planlanan Yaşam ve Bakım Merkezi’nin protokolü törenle imzalandı.

DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi açıldı!

Atış Grup ve Pars Toprak Sanayi AŞ ortaklığıyla 85 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi kapılarını açtı.

Arsago’dan doğada yaşam ve yatırım için yepyeni bir başlangıç!

Türkiye’nin dijital gayrimenkul uzmanı Arsago, doğada yeni nesil yaşam ve yatırım alanları oluşturmaya devam ediyor. Arsago, şehir hayatından uzaklaşarak doğada yeni bir başlangıç yapmak isteyen yatırımcılara hizmetlerine devam ediyor.

Trabzon Moloz'a yeni yaşam ve rekreasyon alanı projesi geliyor!

Trabzon Moloz'da inşa edilen caminin çevresine Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan 180 dönümlük yeni yaşam ve rekreasyon alanının projesi tamamlandı. Projede ihale sürecine başlanıyor.

Tepebaşı Yaşam Köyü projesi tamamlanıyor!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Remourban - Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması Projesi ile hayata geçirdiği “Yaşam Köyü” tamamlanıyor.

Kayseri Yaşlı Yaşam Merkezi'nin temeli atılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin hayırsever desteği ile kente kazandıracağı Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezi’nin temeli atılıyor.

Bursa Mustafakemalpaşa yaşam merkezine kavuşuyor!

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yıllardır yapılması beklenen Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin bir an önce ilçeye kazandırılması için çalışmalara başlandı.

Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezi işletilmek üzere kiraya verilecek!

Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezi, 10 yıl süre ile işletilmesi amacıyla açık teklif usulü ile kiraya verilecek...

Tepebaşı Yaşam ve Bakım Merkezi için imzalar atıldı!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi ve Eskişehirli hayırseverlerin işbirliğiyle kente değer katacak yatırımlar hızla artıyor. Bölgede yapımı planlanan Yaşam ve Bakım Merkezi’nin protokolü törenle imzalandı.

Tekirdağ Osman Tabak Gündüz Yaşam Merkezi açıldı!

Tekirdağ Süleymanpaşa Alzheimer Gündüz Yaşam ve Sosyal Aktivite Merkezi Osman Tabak Yerleşkesinin açılış törenine katıldı.

Sivas Aquapark Yaşam ve Spor Merkezi açılış için gün sayıyor!

Sivas Belediyesi tarafından termal turizmi canlandırmak için hayata geçirilen Aquapark Yaşam ve Spor Merkezi, açılış için gün sayıyor. 15 bin metrekarelik kompleks, iki ayrı tesisten oluşuyor.

Suad Abdurrahim'den Tunus'a yaşam ve konut alanı vaadi!

Tunus yerel seçimlerinde başkentte en çok oyu alarak yarışı birinci sırada tamamlayan Nahda Hareketi'nin kadın belediye başkan adayı Suad Abdurrahim, sağlık, eğitim, spor, yaşam ve konut alanları gibi daha önce vadettiği bir çok projeyi hayata geçirmeyi planlıyor.

Denizli Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi açılıyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bir süre önce inşaatlarını tamamladığı Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi, Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi ile Çivril Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'ni hizmete açıyor.

Denizli Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi tamamlandı!

Yatırımlarına tam gaz devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi kentin sosyal ve kültürel hayatına yeni bir nefes getirecek olan "Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi" projesini tamamladı. 

Tepebaşı Yaşam ve Bakım Merkezi ne zaman açılacak Haberi

Tepebaşı Yaşam ve Bakım Merkezi ne zaman açılacak

Tepebaşı Belediyesi ve Eskişehirli hayırseverler kente değer katacak yatırımlar kazandırıyor. Özöğüt ailesinin inşaat giderlerini karşılayacağı Yaşam ve Bakım Merkezi’nin protokolü törenle imzalandı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, şehre hem değer katacak hem de örnek olacak bir şartlı bağış protokolü imzalandığını söyleyen Başkan Ataç, şu açıklamalarda bulundu: “Biliyorsunuz Tepebaşı Belediyesi 2009’dan sonra Eskişehir’in belirli eksikliklerini tamamlamaya çalışan bir belediye durumunda. Örneğin Yaşam Köyü’nün yapılması ile orada Alzheimer hastalarının, sağlıklı yaşlıların, zihinsel engelli çocuklarımızın Montaj Atölyesi, kreş, ilkokul, fizyoterapi merkezi ve Belde Evi’ni de içinde barındıran önemli bir merkez konumunda. Bu tesisimiz Türkiye’de ender projelerden bir tanesi; 95 Alzheimer hastası vatandaşımız orada kalıyor, 40’a yakın zihinsel engelli gencimiz eğitim alıyor. Yeni açtığımız kreşte okul öncesi dönemdeki çocuklarımız var. Belediyemizin yaptığı bu...