25 / 04 / 2024

Tepecik ve Kalemli mahalleleri

Tepecik ve Kalemli mahalleleri

Tepecik ve Kalemli mahallelerinde bulunana futbol sahaları bakımdan geçiyor. Şehzadeler Belediyesi Tepecik ve Kalemli mahallerinde atıl durumda bulunana iki adet futbol sahasında düzenleme çalışması başlattı.

Büyükçekmece Tepecik'te imar planı krizi: Tepecik’in, Türkoba’nın, Kumburgaz’ın imar planları çıkmalı!

Büyükçekmece Tepecik'te İBB Meclis'inde görüşülmeyen imar planları tepkiye neden oldu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, konuyu değerlendirdi ve "Tepecik’in, Türkoba’nın, Kumburgaz’ın imar planları çıkmalı" dedi. 

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Büyükçekmece Tepecik 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Tepecik Mevkii, Ulus ve Hürriyet Mahallelerine ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece İSKİ Tepecik Arıtma Tesisi yolu imar planı askıda!

Büyükçekmece İlçesi, İSKİ Tepecik Arıtma Tesisine Bağlantı Yolu ve Aşağı Kör Deresi Güzergahının bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıda...

Mevlüt Uysal'dan Tepecik'e imar müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Tepecik Meydanı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Uysal, Tepecik'e imar müjdesi verdi.

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde son durum!

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi (EAH) Sağlık Bakanlığı tarafından dev sağlık kompleksine dönüştürülmek isteniyor.

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi için otel projesi!

İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ek hizmet binasının yanına depremzedeler, mülteciler ve öğrenciler için otel inşa edilecek.

Büyükçekmece Tepecik ve E-5 arası nazım imar planı askıda!

İstanbul Büyükçekmece İlçesi, Tepecik Havza ve E - 5 arası Nazım İmar Planı'nda (Plan Notuna ) ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıda...

Tepecik Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tepecik Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Hakkı Uluışık imzasıyla kuruldu.

Manisa Tepecik sağlıklı altyapıya kavuştu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesinin Tepecik Mahallesi’ndeki çalışmalarını tamamlayarak mahalleyi sağlıklı altyapıya kavuşturdu.

Platinum İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Tepecik Şubesi açıldı!

Platinum İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Tepecik Şubesi 500 bin TL ile bugün açıldı.

Akant Danışmanlık Dekorasyon ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akant Danışmanlık Dekorasyon ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi, İge Akant tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Mayıs'ta Beşiktaş, Akat Mahallesi, Tepecik Yolu Caddesi, Melodi Sokak'ta kuruldu.

İzmir Tepecik bit pazarının taşınmasına vatandaştan tepki!

İzmir’de eski ve antika eşya meraklılarının uğrak yeri bitpazarı Tepecik semtindeki alışılmış yerinden kaldırıldıktan sonra yaşanan başıboşluk ve denetimsizlik çevreye zarar veriyor

Tepecik ve Kalemli mahalleleri Haberi

Tepecik ve Kalemli mahalleleri

Mahalle ziyaretlerinde gençlerin sürekli olarak futbol sahalarının yenilenmesi yönünde taleplerinin olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “ Her iki mahallemizde bulunana futbol sahaları bakımsızlık nedeni ile kullanılamaz haldeydi. Bu iki mahallemize her ziyaretimizde gençlerimizin ve mahalle sakimlerimizin sahanın bakımının yapılması yönünde bizlerden talepleri oluyordu. Bu noktada gençlerimizin rahatlıkla spor yapabilmeleri için iki sahamızda çalışma başlattık. Tepecik ve Kalemli mahallelerimizde ekiplerimiz şuan itibarı ile düzenleme ve tesviye çalışması başlattılar. Futbol sahalarının zeminindeki düzenleme çalışmalarının ardından kale direkleri ve çevre düzenlemesini de yaparak bu sahaları gençlerimizin kullanımına açacağız”...