26 / 04 / 2024

Tepekule imar

Tepekule imar

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Özgür Hızal, Tepekule ve Çay Mahalleleri İmar Revizyon Planlarının vatandaşı mağdur edeceğini öne sürerek, "Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, kimsenin mağdur olmasına izin vermeyeceğiz diyor ama herkes mağdur olacak" dedi.

Bayraklı'da imar yenileme çalışmaları sürüyor!

Bayraklı’da kendiliğinden dönüşümün gerçekleşmesi için imar plan revizyonu gerçekleştiren Bayraklı Belediyesi, Tepekule ve Çay Mahallelerinin ardından Adalet Mahallesinin eskiyen imar planlarında yenileme yapacak.

İzmir Adalet Mahallesi'nin imar planı yenilenecek!

İzmir Bayraklı Belediyesi, Tepekule ve Çay Mahalleri'nin ardından Adalet Mahallesi'nin eskiyen imar planını yenilemeye hazırlanıyor.

Hasan Karabağ'dan imar planı açıklaması!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçedeki kendiliğinden dönüşüm için imar plan revizyonu gerçekleştirdiklerini belirterek, "Tepekule ve Çay Mahallesi'ndeki değişiklikler askıdayken itirazlar oldu. Kimsenin mağdur olmasına izin vermeyiz." dedi

İzmir Bayraklı'da imar plan revizyonu tartışması!

Bayraklı Belediyesi'nce hazırlanan ve Tepekule ile Çay Mahallesi halkını yakından ilgilendiren 1/1000 ölçekli imar plan revizyonu, Bayraklı Belediye Meclisi'nde tartışma konusu oldu.

İzmir Bayraklı'nın 2 mahallesine yeni imar planı!

İzmir Bayraklı'nın Tepekule ve Çay mahalleleri için hazırlanan yeni imar planları Büyükşehir'den onay bekliyor. İmar planları bitişik nizamda 3 ve 4 kat olan yapılaşma hakkını, parsellerin birleştirilmesi şartıyla 7-10 kata çıkarıyor.

Bayraklı Çay ve Tepekule'nin imar revizyon planları kabul edildi!

Bayraklı Belediye Meclisi kentsel dönüşümün sağlanması adına önemli bir kararın altına imza attı. Tepekule ile Çay Mahallesi sakinlerini ilgilendiren 1/1000 ölçekli imar plan revizyonu kabul edildi.

Bayraklı imar revizyonu için ilk adım!

Bayraklı Belediye meclisinde, Tepekule ile Çay Mahallesi sakinlerini ilgilendiren 1/1000 ölçekli imar plan revizyonu oy birliği ile kabul edildi. Karar onaylanması üzere İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne gönderildi.

İzmir Bayraklı'nın imar planları değişti!

Bayraklı'nın CHP'li Belediye Başkanı Hasan Karabağ, binaların çarpık ve düzensiz yapısını değiştirmek için harekete geçti ve 2-3 katlı evlerin bulunduğu Tepekule ile Çay Mahallesi'nin imar planlarını değiştirdi.

Bayraklı Tepekule Mahallesi'nin yeni imar planı onaylandı!

Bayraklı Belediyesi Tepekule Mahallesi'nde binlerce kişiyi ilgilendiren imar karmaşasına son verdi. Tapulardaki ipotek kararları mahkeme kararıyla iptal edildi. Belediyenin yeni imar planı Büyükşehir Belediyesi tarafından da kabul edildi.

İzmir Bayraklı Tepekule'de ipotekler kalktı!

Bayraklı Belediyesi Tepekule Mahallesinde binlerce kişiyi ilgilendiren imar karmaşasına son verdi. Belediye, ilk sahipleri tarafından üzerine ipotek konulan tapulardaki ipotekleri mahkeme kararıyla kaldırttı. İşte ayrıntılar...

Antalya Varsak'taki imar sorunu çözüldü, konut yapılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Varsak’ta tarım alanı vasfındaki bölgenin imar sorununu çözdüklerini açıkladı

Erdoğan Bayraktar: Boğaziçi ile ilgili imar çalışmamız yok!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar: ''Bakanlık olarak İstanbul Boğaziçi ile ilgili, imarıyla ilgili bir çalışmamız yok. Sadece talepler var. Varsa Bakanlığın bir imzası getirin bakalım. Bize ait değil''...

Kuştur Turizm, Kuşadası arazilerinin imar düzenlemesi yapıldı!

Kuştur Kuşadası Turizm Kuşadası arazilerinde imar durum belgesi alabilmek için park, yol ve dere terkleri yapılarak miktar düzeltmesi yaptırıldı

Tepekule imar Haberi

Tepekule imar


AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Özgür Hızal, Tepekule ve Çay Mahalleleri İmar Revizyon Planlarının vatandaşı mağdur edeceğini öne sürerek, "Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, kimsenin mağdur olmasına izin vermeyeceğiz diyor ama herkes mağdur olacak" dedi.


Vatandaşların mağdur olacağını savunan Hızal, "Bayraklı Belediye Meclisinin Kasım ayı ilk oturumunda, Tepekule ve Çay Mahalleleri İmar Revizyon Planlarına askı süresi içinde, tapulu ve ruhsatlı binalarının yıkılıp, diğer hak sahipleriyle ortaklığa zorlanacakları ve bu sebeple mülkiyet haklarının zarar göreceği gerekçesiyle yeni revizyon imar planına itiraz eden vatandaşların itirazları, AK Parti Meclis Grubumuzun muhalefetine rağmen oy çokluğuyla reddedilmiştir. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, meclis oturumu sonrası basına yaptığı açıklamada, 'Kimsenin mağdur olmasına izin vermeyiz' demekte ancak önümüzdeki günlerde, itirazları Belediye Meclisi gündemine taşınan 25 vatandaştan çok...