25 / 04 / 2024

tepeüstü relux projesi

tepeüstü relux projesi

Altunbüken Holding, İstanbul Tepeüstü'nde yer alan yeni gayrimenkul projesi Relux ReluxSuit Office'i (RSO) gelecek yılın başında satışa çıkarmayı planlıyor. Proje satışa çıkmadan yüzde 30'u için ön talep toplanmış durumda...

Relux Suit Office Ümraniye'de yükseliyor! Yeni proje!

Relux Suit Office Ümraniye Tepeüstü'nde Buyaka AVM'nin hemen yanında yükseliyor. Altunbüken İnşaat imzasını taşıyan Relux Suit Office projesinin 2014 yılının başında satışa sunulması planlanıyor...

Bakan Özhaseki açıkladı! Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracaklarını açıkladı.

Ümraniye Tepeüstü Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Ümraniye ilçesi, Tepeüstü mahallesi, 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin Malkara-Çanakkale kesimi 19 Mart'ta trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Alyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 'Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin 1915 Çanakkale Köprüsü dahil Malkara-Çanakkale' arası kesiminin trafiğe açılacağını duyurdu.

Öztürk Yapı İnşaat Limited Şirketi Tepeüstü Şubesi açıldı!

Öztürk Yapı İnşaat Gıda Turizm Ulaştırma İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Tepeüstü Şubesi Ümraniye’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Öztürk tarafından açıldı.

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 3. Etap ihalesi yapıldı!

Üsküdar ilçesi Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 666 konut, 20 adet ticari bağımsız birim, 24 derslikli okul, bilgi evi, muhtarlık ve aile sağlığı merkezi gibi sosyal donatı alanlarına sahip 3'üncü etabı Turgut A.Ş tarafından hayata geçirilecek. 

Tepe Aura projesi Ocak ayında teslim edilecek!

Tepe İnşaat imzası ile hayata geçirilen Tepe Aura projesi Ocak ayında teslim edilecek. Projede yüzde 20 indirim ve yüzde 0,79 faiz oranı ile kredi imkânı sunuluyor...

İSTİM, SotCA'da ödüllendirildi! 

"Sign of the City Awards (SotCA)" yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi. İSTİM projesi ödül töreninde ‘En İyi Endüstriyel Lojistik Yapı’ kategorisinde ödüle layık görüldü...

Bitlis Dere Üstü Islah Projesi için yıkım başladı!

Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Sokak Sağlıklaştırılması Projesi'nde yıkımı yapılan otelin enkazını inceledi.

Bitlis’te dere üstü ıslah projesinde yıkımlar başladı!

Bitlis'te dere üstü ıslah projesi kapsamında mülkiyeti İl Özel İdaresine ait yapılar yıkılıyor.

Çamlıca Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ikinci etaba geçildi!

Üsküdar Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarında hızla ilerliyor. Bu kapsamda sürdürülen Çamlıca Camii eteklerindeki, Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin “Yerinde ve Gönüllü” dönüşümün altyapı çalışmalarında 2’nci etaba geçildi...

Sultangazi'ye metro ve tramvay müjdesi!

Yerel seçimler için hazırladığı projeleri anlatan Sultangazi AK Parti Belediye Başkan adayı Abdurrahman Dursun, yeni dönemde Vezneciler- Sultangazi- Fenertepe metro hattı ile Habibler-Tepeüstü tramvay hatlarının hayata geçirileceğini söyledi.

Dre Otomotiv Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Tepeüstü Şubesi açıldı!

Dre Otomotiv Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Tepeüstü Şubesi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Silivri Yamaçtepe-2 RES Projesi imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli Silivri İlçesi, Yamaçtepe-2 RES Projesi Nazım ve Uygulama İmar Planı bugün askıya çıktı..

tepeüstü relux projesi Haberi

tepeüstü relux projesi


Altunbüken Holding, İstanbul Tepeüstü'nde yer alan yeni gayrimenkul projesi Relux ReluxSuit Office'i (RSO) gelecek yılın başında satışa çıkarmayı planlıyor. İstanbul'un gelişen bölgelerinden Ümraniye-Tepeüstü'nde toplam 10 bin 100 metrekare kapalı alana sahip Relux RSO projesi 22 kat olarak yükselecek. Proje satışa çıkmadan yüzde 30'u için ön talep alınmış durumda.


Finans sektörünün kalbi olacak İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yakınında ve TEM otobanının yanında konumlanan Relux RSO projesinin, yenilikçi ve özgün mimari anlayışıyla Ümraniye'nin çehresini değiştirmesi bekleniyor. Yaşam ve çalışma alanlarının iç içe girmesinden kaynaklanan ihtiyaçlar öngörülerek tasarlanan proje, hem yaşam alanı hem de iş alanı olarak tasarlanmış suit ofislerden oluşuyor.


Proje, esnek (flex) kat yerleşim imkanıyla da dikkat çekiyor. Relux RSO sakinleri ihtiyaçları ya da zevkleri doğrultusunda istedikleri odayı genişletip, küçültebiliyor, farklı alanlarda...