26 / 04 / 2024

termal otellere ziyaret

termal otellere ziyaret

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, iadei ziyaretleri kapsamında sırasıyla Çakmak Otel, Budan Termal Otel, Güral Termal Otel ve daha birçok termal oteli ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Pamukkale’nin termal otelleri kapılarını açtı!

Pamukkale’nin şifalı kırmızı suyuyla büyük ün kazanan Karahayıt Mahallesi’nde bulunan termal oteller, kapılarını açtı. Turizm tesisleri, normalleşme süreciyle birlikte yeniden ziyaretçilerini ağırlıyor.

İBB Meclis Üyeleri Saadetdere Termal Tesisleri'ni ziyaret etti!

Esenyurt Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan kaplıca termal tesislerinin ziyaretçileri İstanbul Büyükşehir Belediyesi 3’ncü bölge meclis üyeleri oldu.

Kütahya termal turizmi alanında yeni projeler üretecek!

Çini diyarı Kütahya, ses getirecek yeni nesil yatırımlara hazırlanıyor. Ulaşım sorunlarını çözen şehir yakın zamanda tamamlayacağı projelerle termal turizmi alanında birçok ülkeden ziyaretçi çekecek.

Bolu Narven Termal Kasaba'da ilk tapular dağıtıldı!

Türkiye’nin en büyük termal tesisi olacak Bolu Narven Termal Kasaba'da ilk tapular sahiplerini buldu. Aralık ayı içerisinde ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanan kasabanın ilk etabı 140 milyon TL’ye mal oldu.

Balçova Termal'i ayda 6 bin kişi ziyaret etti!

İzmir İl Özel İdaresi'nin kapatılmasının ardından Hazine'ye devredilen, Türkiye'nin en önemli termal turizm merkezlerinden Balçova Termal AŞ ile ilgili özelleştirme konusunda bir çalışmanın olmadığı belirtildi.

Termal otellerde sömestir canlılığı!

Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven, yaptığı açıklamada, Kozaklı'nın şifalı suyu ve modern termal tesisleri ile tercih edilen bir merkez haline geldiğini, okulların yarıyıl tatiline girmesiyle ilçedeki otellere ilginin arttığını söyledi

Hakan Yusuf Güner termal otelleri ziyaret etti!

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, iadei ziyaretleri kapsamında sırasıyla Çakmak Otel, Budan Termal Otel, Güral Termal Otel ve daha birçok termal oteli ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Taraklı Termal yoğun ilgi görüyor

ASKON Grup'un 400 milyon liralık Taraklı Termal projesi, MÜSİAD Fuarı'nda ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Tunç, "Burası 7 bin yataklı bir tesis, Türkiye'de benzeri yok" şeklinde konuştu.

Taraklı Termal MUSİAD'da ilgi odağı oldu!

‘Tatil Köyü’ mantığıyla tasarlanan ve inşa edilen ASKON Grup’un 400 milyon liralık Taraklı Termal projesi, 15. Uluslararası MÜSİAD Fuarı’ nda ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Ankara'ya termal turizm desteği!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek' i ziyaret eden ASİ AD Başkam Barış Aydın, Ankara'nın termal turizm potansiyelini değerlendirme çalışmaları için destek sözü aldı..

Ankara termal turizmin başkenti olacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek'i ziyaret eden Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği ASİAD Başkanı Barış Aydın, Ankara'nın termal turizm potansiyelini değerlendirme çalışmaları için destek sözü aldı...

Kış turizminde lider termal tesisler!

Soğuk kış günlerinin gelmesiyle birlikte termal otellere yerli ve yabancı turist akını başladı.Avrupa ve Ortadoğu ülkelerinde sağlık turizminin fiyatlarının çok yüksek olması, yabancı turistlerin ilgisini Türkiye’ye doğru yönlendiriyor.

Termal turizmin 2020 hedefi 1 milyon ziyaretçi!

Yatak kapasitesinin yalnızca yüzde 3'lük bir bölümü termal turizme hizmet veren Türkiye, yeni turizm hedefleri ile dünyanın dört bir yanından gelen misafirleri de ağırlamaya başlayacak.

termal otellere ziyaret Haberi

termal otellere ziyaret

Vali Yusuf Güner Anemon Termal Otel, İkbal Termal Otel, Geçek Termal Tesisleri, Ömer Termal Tesisleri, Oruçogtu Termal Otel, Korel Termal Otel ve Özdilek Alışveriş Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner. berabennde İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, Çalışma ve Işkur Müdürü Erdem Unlüyalvaç, Afjet Gene! Müdürü Dr Yusuf Ulutürk ve Fmır Murat Ozdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Uğur Tozan'la birlikte yaptığı inceleme ve ziyaret turuna Çakmak Otelden...