20 / 04 / 2024

Terme havuz inşaatı

Terme havuz inşaatı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ihaesi gerçekleştirilen yarı olimpik yüzme havuzunun inşasına başlandı.

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Güller Akarçay tarafından kuruldu.

3genporselen Pool Havuz İnşaat Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3genporselen Pool Havuz İnşaat Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak Kılıç ve Nazmi Erol ortaklığında kuruldu.

Sio Havuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sio Havuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Ayça Nur Sarıibrahimoğlu tarafından kuruldu.

Pool Havuz İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pool Havuz İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Fuat Zafer tarafından kuruldu.

İnci Havuz İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnci Havuz İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  500 bin TL  sermaye bedeli ile Adem İnci tarafından kuruldu.

Çağdaş Havuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağdaş Havuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da 50 bin TL sermaye bedeli İle Gökhan İmer tarafından kuruldu.

Sima Havuz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sima Havuz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  300 bin TL sermaye bedeli ile Derviş Alageyik tarafından kuruldu.

Takuci Havuz İnşaat Yapı Tasarım Emlak Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Takuci Havuz İnşaat Yapı Tasarım Emlak Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Beykoz’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Erdoğan Takuci tarafından  kuruldu.

Besa Havuz İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Besa Havuz İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Öveç tarafından kuruldu.

Prestij Havuz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prestij Havuz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Keskin, Havva Ayşe Erdem ve Serkan Kılıç ortaklığında kuruldu.

Buca'da tapulu araziye izinsiz havuz ve cami inşaatı!

Buca'da yaşayan Tandoğan, 50 yıldır yapılan haksız işgallerle mücadele içerisinde. 74 yaşındaki Tandoğan arazisine, DEÜ’nün izinsiz havuz; mütfülüğün ise izinsiz camii inşaatına başladığından bahsetti.

Dizayn Havuz İnşaat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dizayn Havuz İnşaat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Cesim Şirin tarafından kuruldu.

Samsun Terme'de yeni otopark inşaatı başladı!

Samsun Terme Belediyesi tarafından kent merkezindeki araç trafiğine çözüm getirmek için hayata geçirilecek otopark projesinin inşaatı başladı.

Terme havuz inşaatı Haberi

Terme havuz inşaatı

Terme'de, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ihale edilen yarı olimpik yüzme havuzunun inşasına başlandı.


Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ihale edilen yarı olimpik yüzme havuzu kompleksinde sauna, kapalı yüzme havuzu, açık otopark, izleyici terası, duş odaları, fitnes salonu ve engelli spor odaları yer alacak. İhale şartnamesine göre işin 650 takvim gününde bitirilmesi öngörülüyor.


Çay Mahallesi'ndeki inşaat alanında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Şenol Kul, üniversite, ilkokul ve gençlik merkezinin bulunduğu bölgede yapılan havuzun yaklaşık 20 bin metrekarelik alanda kurulduğunu söyledi.


İnşaat alanının 3 bin 204 metrekare olduğunu bildiren Kul, "İlçemizin dört bir yanına spor tesisleri inşa ediliyor. Terme'de geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın daha güvenli ve temiz ortamlarda büyümesi ve kendilerini geliştirebilmesi için ilçemizdeki oyun, spor ve sosyal alanların sayısını her geçen gün artırıyoruz....