25 / 04 / 2024

Terme işyeri yıkımı

Terme işyeri yıkımı

Samsun'un Terme İlçesinde kent estetiğini bozan ve görüntü kirliliğine sebep olan yapıların yıkım çalışmaları devam ediyor.

Bakan Mehmet Özhaseki: 680 bin konut ve 170 bin civarında iş yeri yıkıldı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem konutlarına ilişkin konuştu. Bakan Özhaseki, 680 bin konut ve 170 bin civarında iş yeri yıkıldığını ve 200 bin konutun yapıldığını inşa etti. 

Depreme dayanıksız olan Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı verildi!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılma kararı verilen Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Ankara Dışkapı Hastanesi için yıkım kararı geldi!

Başkent Ankara'da Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra oluşturulan Sağlık Yapıları Yıkım Değerlendirme Komisyonu'nun incelemesi sonucu Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Lionel Messi'nin oteli için yıkım kararı alındı!

Barcolana'dan PSG'ye transfer olan Lionel Messi'nin Barcelona'da 30 milyon euro'ya satın aldığı oteli için yıkım kararı alındı.

Kocaeli Cedit için yıkım ihalesi!

Kocaeli Cedit'te yapılacak kentsel dönüşüm projesi için tahliyeler ve kira yardımları devam ediyor. Proje için 24 Kasım'da yıkım ihalesi gerçekleştirilecek. 

Rıdvan Karakayalı'nın İzmir Kemalpaşa'daki villası için yıkım talebi!

İzmir Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın eşi üzerine kayıtlı olan ve kaçak olarak inşa edildiği iddia edilen havuzlu villa için yıkım talebinde bulunuldu. 

Avcılar'da iki bina için yıkım kararı!

Avcılar’da ayakkabı imalathanesindeki patlamada hasar alan iki bina için yıkım kararı alındı.

Rize'de 17 bina için yıkım kararı alındı! 

Rize'de meydana gel sel felaketi sonrasında hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Kent genelinde selden hasar gören 17 bina için yıkım kararı alındı. 

Rize'de 665 bina için yıkım kararı!

Rize'de meydana gelen sel felaketi sonrasında 665 yapı için yıkım kararı alındı. 

Assos'taki kaçak tesis için yıkım kararı!

Çanakkale Assos'ta hayata geçirilen kaçak plaj tesisinin, yıkımı için karar verildi...

İstanbul'daki depremde çatlaklar oluşan bina için yıkım kararı!

Mega kent İstanbul'da geçtiğimiz hafta yaşanan 3.9 büyüklüğündeki depremin ardından çatlaklar meydana gelen bina içim yıkım kararı verildi.

Yapı kayıt belgesi alınan yapılar için yıkım kararı TBMM'de!

Yapı kayıt belgesi alınan yapılar için yıkım kararı verilmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Ataş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Avcılar'da bakımsızlıktan çürüyen ev için yıkım kararı!

Avcılar'da 8 senedir ev sahiplerine ulaşılamayan ve bakımsızlıktan çürüyen apartman için yıkım kararı alındı Yıkım ihale yoluyla gerçekleşecek.

Terme işyeri yıkımı Haberi

Terme işyeri yıkımı

Samsun'un Terme İlçesi Fenk Mahallesi'nde yer alan, ilçenin estetiğini bozan ve imar planında yeşil alan olarak görünen 6 iş yerinin yıkımı gerçekleştirildi.


Belediye Bakanı Şenol Kul, kent estetiğini bozan ve olumsuz etkileyen tüm faktörleri ortadan kaldırmak istediklerini söyledi.


Bu kapsamda yıkılan alanları yeniden dizayn edip estetik şekle kavuşturacaklarını bildiren Kul, bu çalışmayı ilçe geneline yaymak istediklerini ifade etti.


Görüntü kirliliğine neden olan eski yapıların yıkım çalışmalarının tamamlanmasının ardından alanın meydana dahil edilerek yeniden düzenleneceğini anlatan Kul, şunları kaydetti:


"Kent estetiği açısından şehre yakışmayan görüntülere sebep olan bu binalar aynı zamanda insan sağlığı açısından da olumsuzluk yaratıyor. Hızla gelişmekte olan Terme'mizde daha renkli bir kent estetiği oluşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu çalışmalar süresince halkımızdan anlayış bekliyoruz. Halkımızı mağdur etmemek için gayret gösteriyoruz. Projemizi...