27 / 04 / 2024

Termostatik vana

Termostatik vana

Danfoss Isıtma Çözümleri Türkiye Direktörü Yaşar Hüseyin Şan, söz konusu araştırmaya göre termostatik vana ve oda termostatının birlikte kullanılması halinde enerji tüketiminde yüzde 40 tasarruf edilebildiğinin kanıtlandığını söyledi...

Isı pay ölçer nasıl çalışır?

Apartmanlarda ortam sıcaklığının istenilen derecede ayarlanmasına yarayan ısı pay ölçer nasıl çalışır? Yanıtı haberimizde...

Pay ölçerler, 1 milyon 800 bin daire ve 300 bin kamu lojmanını kapsayacak!

Hürriyet Gazetesi yazarı Erkan Çelebi, merkezi sistemle ısınan dairelere 1.2 milyar liralık pay ölçer faturası geldiğini belirtiyor. İşte o yazı!

Gedik Vana Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gedik Vana Gayrimenkul Anonim Şirketi Pendik'te 1 milyon 980 bin 768,43 TL sermaye bedeli ile Hülya Gedik, Erkan Akten ve Cezmi Kurtuluş ortaklığında kuruldu.

Miray Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Miray Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Vana Chıkhı tarafından kuruldu.

Rusya doğal gaz kartını açtı! Vanayı kapatma kararı aldı

Rusya, Ukrayna savaşı nedeniyle kendisine cephe alan Avrupa ülkelerine karşı elindeki en güçlü silahlardan biri olan doğal gaz kartını masaya sürdü. bu kapsamda Polonya'ya yapılan gaz sevkiyatının yapıldığı vana kapanacak.

Merkez Sac Profil İnşaat Vana Asansör Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merkez Sac Profil İnşaat Vana Asansör Elektrik Metal Ürünleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’de 750 bin TL sermaye bedeli ile Tuba Küçükkahraman tarafından kuruldu.

Akkuyu’nun inşaat işleri Türk firmalara emanet!

Akkuyu’nun inşaatında kullanılması planlanan 2,3 milyon metreküp beton, 12 bin 300 vana ve 21 bin kilometre kablo için ihaleler düzenlenecek. Türk firmaları için doğacak bu iş birliği fırsatları, nükleer enerji sektörünün devlerini bu yıl yedinci defa İstanbul’da bir araya getirecek Nükleer Santrall

Maxval Buhar Teknolojileri ve Vana Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi kuruldu!

Maxval Buhar Teknolojileri ve Vana Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yapıloji, Bursa İnşaat Fuarı'na katıldı!

Danfoss’un bayilerinden Yapıloji, 6-10 Nisan tarihleri arasında Bursa İnşaat Fuarı 2016’ya katıldı. Danfoss, fuarda iş ortağı Yapıloji’ye termostatik radyatör vanası ve oda termostatı stantları ile destek verdi.

Tüketicinin neden termostata ihtiyacı var?

Grohtherm termostatik bataryalar, basınç ve sıcaklıktaki dalgalanmalara anında tepki vererek bunları derhal telafi eden denenmiş ve onaylanmış GROHE TurboStat® teknolojisini kullanıyor.

Grohtherm termostatik bataryalar güvenilir koruma sağlıyor!

Grohtherm termostatik bataryalar, basınç ve sıcaklıktaki dalgalanmalara anında tepki vererek bunları derhal telafi eden denenmiş ve onaylanmış GROHE TurboStat® teknolojisini kullanıyor.

3. İklimlendirme Konferansı gerçekleşti!

Eventuum tarafından, Asal İklimlendirme, Bahçıvan Mühendislik, Duyar Vana, Karyer Isı Transfer, Ventek Mühendislik Sponsorluğunda gerçekleşen 3. İklimlendirme Konferansı 26 Kasım 2015 tarihinde “Liderler Buluşması” teması ile gerçekleşti.

Termostatik vanalar yüzde 28 enerji tasarrufu sağlıyor!

Dünya Tasarruf Günü’nde IMI Hydronic Engineering, enerji verimliliğini daha fazla arttırmak için termostatik vana kullanımının yaygınlaşmasına ihtiyaç olduğunu vurguluyor.

Maxval Buhar Teknolojileri Ve Vana Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Maxval Buhar Teknolojileri Ve Vana Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Cafer Ünlü tarafından 1 milyon TL sermaye ile 27 Temmuz 2015 tarihinde Maltepe'de kuruldu.

Danfoss yeni vana serisi ICV Flexline'ı üretti!

Dünyanın Isıtma, Soğutma ve Sürücü teknolojileri devi Danfoss, yeni vana serisi ICV Flexline™ ile kullanıcılarına sunduğu; modülerlik, daha hızlı kurulum ve daha düşük servis maliyetleri avantajlarına bir yenisini daha ekliyor.

Termostatik vana Haberi

Termostatik vana


Doğalgazdan 100 TL tasarruf mümkün


Universty of Salford Manchester (İngiltere) tarafından standardize edilmiş ısıtma kontrol ekipmanlarının verimliliğini kanıtlamak amacıyla yapılan araştırma hakkında bilgi veren, Danfoss Isıtma Çözümleri Türkiye Direktörü Yaşar Hüseyin Şan, söz konusu araştırmaya göre termostatik vana ve oda termostatının birlikte kullanılması halinde enerji tüketiminde yüzde 40 tasarruf edilebildiğinin kanıtlandığını söyledi.


İngiltere Enerji ve İklim Değişikliği Bakanı Greg Barker’ın açtığı Salford Enerji Evi’nde Universty of Salford Manchester tarafından gerçekleştirilen araştırma; farklı kontrol ve ayar paketlerinde, verimlilik, maliyet, karbon emisyon salınım değerlerinin neler olduğunu ortaya koyuyor. 

Araştırmada ısıtma profillerine göre; kontrolsüz, sadece oda termostatı kullanılarak, oda termostatı ve termostatik vana birlikte kullanılarak 3 farklı test gerçekleştirildi. 24 saat içerisindeki değerlerin kayda alındığı araştırmanın ‘Kontrolsüz’ uygulanan test sonucunda 122 kwh enerji tüketimi, 5...