29 / 03 / 2024

ters ev muratpaşa

ters ev muratpaşa

Antalya Muratpaşa'nın Güzeloba Mahallesi'nde 300 metrekarelik araziye inşa edilen 85 metrekarelik ters ev, açılışının ardından farklı milletlerden binlerce ziyaretçiyi ağırladı.

Yüreğir'de ters ev inşa ediliyor!

Adana Yüreğir'de millet bahçesi içerisinde ters ev inşa ediliyor.  Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ters ev inşaat alanını ziyaret ederek inşaat hakkında bilgi aldı. 

Antalya Ters Ev Aksiyon Parkı yeni yerine taşınıyor!

Antalya'nın Kundu oteller bölgesinde 2015'te hizmete açılan Ters Ev Aksiyon Parkı, yeni yerine taşınıyor. Vinç ve iş makinelerinin yardımıyla sökümü tamamlanan ters ev, yeni konseptiyle açılacak.

Adana Ters Ev projesinin temeli atıldı!

Adana Yüreğir'de yerli ve yabancı turistleri ağırlayacak olan "Ters Ev" projesinin temeli atıldı.

Antalya'daki Ters ev görenleri şaşırtıyor!

Antalya'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleriyle turistleri ağırlamaya başlayan Ters Ev görenleri şaşırtıyor...

Antalya'da 360 derece dönebilen ters ev inşa edildi!

Antalya'da orman parkında tamamen ters olarak yapılan ve kendi ekseninde dönebilen ev, yakında ziyaretçilerini ağırlayacak.

Malatya'daki 'ters ev' baş döndürüyor!

Malatya'da genç girişimci Metehan Alp (24) tarafından inşa edilen "ters ev', görenlerin yoğun ilgisini çekiyor....

Mahkemeden Muratpaşa'da 27.4 milyon TL'ye satılık arsa ve ev!

Antalya 3. Sulh Hukuk Mahkemesi Hakimliği, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Şirinyalı Mahallesi, 5365 ada, 9 parselde yer alan 2 bin 107 metrekarelik arsa ve kargir evi 27 milyon 391 bin TL'ye satıyor...

Antalya Muratpaşa'da 35.6 milyon TL'ye icradan satılık ev ve arsası!

Antalya 3. Sulh Hukuk Mahkemesi, Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Güzeloba mahallesi, 6894 ada, 2 parselde kayıtlı kargir ev ve arsasını 35 milyon 581 bin 509 TL'ye icradan satıyor....

Uşak Ulubey Kanyonu'nda ters ev kurulacak! 

Uşak Ulubey Kanyonu'na 100 metrekarelik alanda ters ev inşa edilecek. İnşa edilecek evin 2 ay içinde ziyarete açılması planlanıyor. 

Ordu'daki ters ev ziyarete açıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen 150 merekarelik ters ev ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşı karşıya kaldı.

Uşak Ulubey Kanyonu'nda ters ev inşa edilecek!

Dünyanın en uzun ikinci kanyonu olarak adlandırılan Uşak Ulubey Kanyonu'na ters ev inşa edilecek. Bu sayede bölgeye daha fazla turist gelmesi amaçlanıyor.

Antalya'daki Ters Ev'e yeni dekorasyon!

Antalya'nın turistik bölgesi Kundu'daki Ters Ev Aksiyon Parkı'nda sezon hazırlıkları tamamlandı. Yeni sezona özel yeni iç tasarımıyla dikkati çeken Ters Ev'de çocuklar için özel alan inşa edildi.

Ankara’daki ters ev görenleri şaşkına çeviriyor!

Türkiye’nin ikinci, Ankara’nın ise ilk ters ev tasarımı olan Neşeli Köy Tepetaklak Ev projesi, Ankara Eskişehir Yolu üzerinde ziyaretçilerini bekliyor. 

ters ev muratpaşa Haberi

ters ev muratpaşa


Muratpaşa'nın Güzeloba Mahallesi'nde 300 metrekarelik araziye inşa edilen 85 metrekarelik ters ev, açılışının ardından farklı milletlerden binlerce ziyaretçiyi ağırladı. Fotoğraf tutkunları başta olmak üzere ters evin iç mimarisini merek edenler, akın akın evi görmeye geliyor. Mimari açıdan marjinal olarak adlandırılan ters evden Türkiye'de 1, dünyada ise 13 tane bulunuyor.


Normal bir evin iki katı maliyetle hayata geçirilen Türk ortaklar Kaan Karahan ve Görkem Cantürk ile Rus ortak Tanya Makarova'nın projesi olan ters ev, Antalya'nın ardından farklı şehirlerde de yapılacak. Ters ev projesinin genişleyeceğini söyleyen Kaan Karahan, fizibilite çalışmalarının devam ettiğini söyledi.


YILDA 200 BİN ZİYARETÇİ


Yılda 200 bin kişinin ziyaret etmesi beklenen ters eve giriş ücreti 15 lira olarak belirlendi. Ters ev, her gün 09.00- 20.00 saatleri arasında geziliyor. Kış aylarında açılış...