29 / 03 / 2024

Tersane İstanbul açılışı

Tersane İstanbul açılışı

Beyoğlu Camikebir'de temeli atılan Tersane İstanbul projesinin detayları belli oldu. Çalışmaları hızla devam edilen proje 3 büyük otel ve 3 büyük müzeden oluşacak.

Tersane İstanbul önümüzdeki yıl sonu açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı liderliğinde Tersane İstanbul'da hibrit şekilde yapılan Türkiye Denizcilik Zirvesi'nin son oturumunda Adil Karaismailoğlu, Tersane İstanbul'la ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Axis İstanbul'un açılışı 18 Mayıs'a ertelendi!

15 Mayıs'ta açılması planlanan Axis İstanbul'un açılış tarihi 18 Mayıs'a ertelendi. Sur Yapı ve Hayat Holding imzası taşıyan Axis İstanbul Bayrampaşa'da hayata geçiriliyor...

Ege Yapı, Kemerburgaz Ağaçlı Köyü’nde 2 bin fidan dikti!

İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü ve Ege Yapı iş birliğiyle Kemerburgaz Bölgesi Ağaçlı Köyü’nde ormanlık alanların genişlemesi amacıyla düzenlenen hatıra ormanı sosyal sorumluluk projesi hayata geçirildi.

Tufanbeyli Termik Santrali'nin açılış töreni bugün gerçekleşecek!

İstanbul, İzmit ve Antalya’dan sonra gövde gösterisi sırası Adana'da... Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Tufanbeyli Termik Santralı'nın açılış törenine katılacak.

Zeytinburnu toplu açılış töreni yapıldı!

Erdoğan, Zeytinburnu Belediyesi'nin toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, ilçeye ve İstanbul'a kazandırılan 29 farklı eserin hayırlı olmasını temenni etti.

Vodafone Arena'nın açılışı "Çok Bekledik Be Abi!" sloganıyla duyuruluyor!

Beşiktaşlı taraftarların beklediği, Vodafone Arena’nın açılışını “Çok Bekledik Be Abi!” kampanyasıyla duyuruluyor. Tribal Worldwide İstanbul imzasını taşıyan kampanyanın filminde, stadın açılışına kadar geçen bekleme süreci anlatılıyor.

Emlak İstasyonu Esenyurt My Family’de açılıyor!

Brokerlığını Samet Beşikci ve Nazan Başkalem’in yapacağı Emlak İstasyonu, Efe Gayrimenkul İstanbul - Esenyurt My Family’de açılıyor.

Emlak İstasyonu ASM Çalışkan Gayrimenkul açılıyor!

Franchise sektöründe hizmet veren Emlak İstasyonu Brokerlığını Musa Doğan’ın yapacağı yeni franchise ofisi İstanbul - Çatalca’da açılıyor.Musa Doğan, markanın gücüyle Çatalca’da en iyi kalitede hizmet vereceklerini” söyledi.

Gebze-Halkalı banliyö hattının açılışı mı ertelendi?

İstanbul'daki Gebze-Halkalı banliyö hattı 2012'de kapatıldı. Hatların 2015'te açılması gerekiyordu. Ama açılış 2017'ye ertelendi. Banliyö hatlarındaki ertelenme nedeni "gizli" olduğu gerekçesi ile açıklamadı.

Cloud 7 Otelleri İstanbul’da I-AM’in tasarımıyla açılıyor!

I-AM’in marka, iç mimari ve dijital tasarımlarıyla tamamlanan Cloud 7 Otelleri’nin İstanbul’daki ilk şubesi 1 Şubat’ta açılıyor. I-AM’in markalar ve müşterileri arasında güçlü duygusal bağlar kuran sıradışı tasarımlarının gücü, kullandığı metodlardan kayn

Avrasya Tüneli'nin açılışı öne çekildi!

İstanbul'da trafik sorununun azaltılması için planlanan Avrasya Tüneli projesinin yüzde 85'i tamamlandı. Yaklaşık 1.2 milyar dolarlık bir yatırımla hayata geçirilecek tünel projesinin açılışı öngörülen tarihten öne çekildi.

Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir açılıyor!

EgeYapı Group'un Bağcılar'da hayata geçirdiği, Türkiye'nin örnek karma kullanım projelerinden Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir hizmete açılıyor. Projenin 2016 yılının ikinci çeyreğinde misafirleriyle buluşması planlanıyor.

Çırpıcı Kent Parkı açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’un ilçelerinde yatırım ve hizmetlerine 11 yıldır hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda; 150 bin metrekare alana sahip İstanbul Çırpıcı Kent Parkı, İstanbulluların hizmetine açılıyor.

Tersane İstanbul açılışı Haberi

Tersane İstanbul açılışı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temeli atılan Tersane İstanbul Projesi'nde çalışmalar hızla devam ediyor. İstanbul'u çok farklı konuma taşıması planan proje 238 bin metrekarelik alanda yap-işlet-devlet modeliyle hayata geçiriliyor.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; proje kapsamında burada 2 adet 70 yat bağlama kapasiteli yat limanı, toplam yatak sayısı 1200 olan 5 yıldızlı 3 otel inşa edilecek. Yine proje içinde Türkiye'nin çok önemli 3 müzesi inşa edilecek. Proje kapsamında, kültür merkezi, sergi alanı, tiyatro, sinema, eğlence tesisleri ve 5 bin 700 araç kapasiteli kapalı otoparkta bulunacak. 

İşletme süresi 45 artı 4 yıl, 49 yıl inşasıyla beraber, ihale bedeli 1 milyar 429 milyon lira olan Tersane İstanbul Projesi 4 bin kişilik, hizmete girmesiyle doğrudan 15 bin, dolaylı 45 bin olmak üzere...