20 / 04 / 2024

Tersane İstanbul inşaatı

Tersane İstanbul inşaatı

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, yaptığı açıklamada Tersane İstanbul Projesi'nin büyük bir bölümünün 2021 yılında tamamlanacağını söyledi.

Tersane İstanbul'un temeli atıldı!

Beyoğlu Camikebir'de Tersane İstanbul Temel Atma Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tersane İstanbul Projesi İstanbulumuzun marka değerini artırmakla kalmayacak, inşallah Türkiye'nin turizm gelirine de olumlu katkı yapacaktır" dedi...

İstanbul, inşaat maliyetinin en fazla arttığı 2. kent oldu!

Araştırma şirketi Turner & Townsend'in 43 ülkede yaptığı araştırmada, İstanbul, inşaat maliyetinin en fazla arttığı 2. ilçe oldu.

Tuzla'daki tersane limanı inşaatına ilişkin 7 sorun TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, İstanbul Tuzla'daki bir tersane limanı inşaatında denize çöp ve hafriyat döküldüğü iddialarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yarkadaş sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu.

Nlogo İstanbul inşaat seyri sayfası güncellendi!

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen Nlogo İstanbul inşaat seyri sayfası güncellendi. Satış süreci devam eden projede daire teslimlerinin 24 ay sonra yapılması öngörülüyor.

Quasar İstanbul inşaatında iş kazası!

İstanbul Mecidiyeköy'de Torunlar İnşaat'ın hemen yanında bulunan Quasar İstanbul inşaatında iş cinayeti yaşandı. Boru tesisatı döşediği sırada 5'inci kata düşen Mehmet Akar, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi.

Quasar İstanbul inşaatında bir işçi hayatını kaybetti!

Şişli-Mecidiyeköy'de Torunlar'a ait inşattaki asansörün düşmesi sonucu 10 işçinin hayatını kaybettiği inşaatın hemen yanında bulunan Quasar İstanbul inşaatında, saat 15.00 sıralarında iş cinayeti yaşandı.

BY İstanbul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

By İstanbul inşaat Kadıköy'de faaliyetlerine devam ediyor. BY İstanbul İnşaat Limited Şirketi adres: Kadıköy, Kantarcı Rıza Sokak, Seyran Apartmanı, No:1 Daire:2

Sancaktepe Resim İstanbul inşaat alanı!

Dairelerin teslimlerine 2016 yılı içerisinde başlanması planlanan Sancaktepe Resim İstanbul inşaat alanı 81 bin 433 metrekare olarak belirlendi. Ortadoğu Grup imzasıyla konumlanan projede satış süreci devam ediyor...

Zorlu Center'da inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere!

Zorlu Holding’in İstanbul Zincirlikuyu'da inşa ettiği Zorlu Center'da inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere...

Çamlıca Camisi inşaatı için hafriyat çalışması başlatıldı!

İstanbul'un yeni sembollerinden biri olmaya aday Çamlıca Camisi inşaatı için hafriyat çalışması başlatıldı

TOKİ İstanbul Bahçelievler okul inşaatı ihalesi 18 Nisan'da!

TOKİ İstanbul Bahçelievler Yenibosna Mahallesi'nde 29 derslikli ilköğretim okulu inşaatı işini ihaleye çıkarıyor...

Selanik'teki metro inşaatında Bizans Pompei'si bulundu!

Yunanistan’ın Selanik kentindeki metro inşaatı çalışmasında, İstanbul’dakini hatırlatan bir arkeolojik keşif yaşandı

YTÜ Davutpaşa Kampüsü'nde inşaat iskelesi çöktü!

İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nde bir inşaatın iskelesi çöktü...

Metrobüs istasyonları ıslahı inşaat ihalesi 7 Mart'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi metrobüs istasyonları ıslahı inşaatı yapım işini ihaleye çıkarıyor. İhale 7 Mart tarihinde düzenlenecek

Tersane İstanbul inşaatı Haberi

Tersane İstanbul inşaatı

Temeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 23 Şubat tarihinde atılan, 280 bin metrekare alana yapılan Tersane İstanbul'la ilgili çalışmalar sürüyor.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, Tersane İstanbul Projesi'nin Türkiye, İstanbul ve Beyoğlu için çok önemli olduğunu belirtti.

Projenin her aşamasını takip ettiklerini dile getiren Yıldız, "Tersane İstanbul, İstanbul'da yerli ve yabancı turistler için çekim merkezi olacak. Burası tamamlandığında Beyoğlu halkı burada rahatça sahilde gezebilecek, binlerce gencimiz burada iş imkanı bulacak." dedi.

Yıldız, çalışmaların tarihi dokuyu koruyacak şekilde ilerlediğini söyleyerek, şunları söyledi:

"Hem bu tarihi dokunun korunduğu ciddi bir restorasyon çalışması yapılıyor hem de modern yapıların eklenmesiyle Türkiye’nin ve İstanbul’un turizmine önemli bir katkıda bulunacak bir proje hayata geçiriliyor. Tersane İstanbul, halkımızın arzu ettiği, denize ulaşma imkanını bulabildiği bir...