18 / 04 / 2024

Tersane İstanbul ne zaman

Tersane İstanbul ne zaman

Beyoğlu Camikebir'de Tersane İstanbul Temel Atma Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tersane İstanbul Projesi İstanbulumuzun marka değerini artırmakla kalmayacak, inşallah Türkiye'nin turizm gelirine de olumlu katkı yapacaktır" dedi...

Tersane İstanbul'daki 660 konut 740 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor! 

Tersane İstanbul'da vatandaşlığa uygun şekilde konut satışlarının başladığı gündeme geldi. Projedeki 660 adet konut 740 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte detaylar...

Akfen GYO, Fettah Tamince'nin Tersane İstanbul'daki Rixos otelini mi alıyor? 

Hamdi Akın’ın sahibi olduğu Akfen GYO, Tersane İstanbul'daki yeni otel yatırımını resmen açıkladı. Akfen GYO, Fettah Tamince'nin Tersane İstanbul'daki Rixos otelini mi alıyor? İşte detaylar...

TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?

TOKİ il il kura sonuçları vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. Peki “TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?” İşte bu soruların yanıtları!

'Kanal İstanbul'a ne zaman başlanacak?' sorusuna bakanlıktan yanıt!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı “Kanal İstanbul projesine ne zaman başlanacak?” sorusuna yanıt verdi. Peki Kanal İstanbul ne zaman başlayacak? İşte merak edilen o sorunun cevabı...

TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?

TOKİ kura sonuçları ülke gündeminde yer almaktadır. Özellikle büyük şehirlerden İstanbul kuraları. İşte “TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?” sorusunun yanıtı!

Tersane İstanbul projesi Eylül 2022'de tamam!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı Jale Özgentürk, bugünkü köşesinde Tersane İstanbul projesini kaleme aldı. İşte Jale Özgentürk'ün o yazısı...

Tersane İstanbul önümüzdeki yıl sonu açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı liderliğinde Tersane İstanbul'da hibrit şekilde yapılan Türkiye Denizcilik Zirvesi'nin son oturumunda Adil Karaismailoğlu, Tersane İstanbul'la ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Adil Karaismailoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul değerlendirmesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı liderliğinde Tersane İstanbul'da hibrit şekilde gerçekleştirilen Türkiye Denizcilik Zirvesi'nin kapanış oturumunda Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul'la ilgili açıklamalar yaptı.

Kanal İstanbul'la yeni bir çağın kapısı aralanıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu öncülüğünde Tersane İstanbul'da hibrit şekilde gerçekleştirilen Türkiye Denizcilik Zirvesi'ne, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nın yıl dönümünde start verildi. Karaismailoğlu, Kanal İstanbul'la ilgili dikkat çeken bilgiler paylaştı. 

Galataport ve Tersane İstanbul’da yatırımcılarla anlaşmalar yapıldı!

Nüfusu 240 bini geçen Beyoğlu, 40 bin işletmesi ve turizme hitap eden tarihi mekanlarıyla İstanbul'un ekonomisinde rolü büyük olan bölgelerden. Beyoğlu, şimdi Galataport ve Tersane İstanbul projeleriyle gündeme geldi.

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2021 İstanbul!

Evi kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacak riskli bina sahiplerine kira yardımı veriliyor. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı 2021 İstanbul ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Tersane İstanbul Projesi 2022'de tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Tersane İstanbul Projesi'nin ilk etabının ilk etabının 2022'nin sonlarında tamamlanacağını dile getirdi.

43. Yapı Fuarı - Turkeybuild Istanbul ne zaman?

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul, katılımcılardan gelen yoğun taleplerle hafta içine alınarak 06 Nisan - 09 Nisan 2021 tarihleri arasında yapılacak.

Tersane İstanbul ne zaman Haberi

Tersane İstanbul ne zaman

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beyoğlu Camikebir'deki Tersane İstanbul Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, çok heyecanlı olduğunu belirterek, "Zira bu mekanda Camialtı'nda 6 yıl futbol oynadım. O zaman gençliğimin en önemli yılları burada geçti. Tabii, buradan Binali bey de geçti. Şamil bey de geçti. Demek ki buranın bir tılsımı var ve buradan geçenler de bir yerlere ulaşabiliyor." diye konuştu.

Bugün atılacak temelin ülke adına hayırlara vesile olmasını dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sizlerle bu önemli günde bir arada olmaktan duyduğum memnuniyeti özellikle ifade etmek istiyorum. Bugün ülkemiz, İstanbul'umuz ve Haliç'imiz adına gerçekten tarihi bir temel atma törenini icra ediyoruz. Engellerle, sabotajlarla, provakasyonlarla dolu, uzun bir mücadelenin ardından bir hayali daha gerçekleştiriyoruz." şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tersane İstanbul...