28 / 03 / 2024

tesco kipa manisa şubeleri

tesco kipa manisa şubeleri

Tesco Kipa, bugün Manisa'da Soma Kurtuluş şubesinin açılışını gerçekleştirdi...

Manisa KİPA AVM satışa çıktı!

Manisa Sahihli'de bulunan KİPA AVM satışa çıktı. Toplam, 24 bin metrekare büyüklüğündeki AVM için son teklif verme tarihi 9 Ağustos.

Tesco Kipa resmen Migros'a devredildi!

Rekabet Kurulunca, Tesco Overseas Investments Limited kontrolündeki Tesco Kipa AŞ hisselerinin belli oranının Migros tarafından devralınması işlemi uygun bulundu.

Kipa, Migros'a devredildi!

Kipa hisselerinin yüzde 95,5'nin Tesco Overseas Investments Limited'den Migros Ticaret AŞ'ye devri işlemi, Rekabet Kurumu tarafından onaylandı.

A101, Çağrı Semt marketlerini satın alıyor!

Tesco Kipa’nın Migros’a satışı sonrası yeni bir satın alma planı da açıklandı. 210 şubesi bulunan Semt Çağrı Marketleri, A101’e satılıyor.

Tesco Kipa, Migros'a satıldı!

Tesco, Türkiye'deki iştiraki Tesco Kipa'nın yüzde 95,5 hissesini Migros'a sattı. Migros Tesco Kipa için 302,3 milyon TL ödeyecek.

Tesco Kipa, resmen Migros'un oluyor!

İngiliz sermayesi Tesco Kipa, resmen Migros Ticaret'e satıldı. Sky News'in haberine göre anlaşma bugün içinde resmen açıklanacak.

Migros'tan Tesco Kipa açıklaması!

Migros ile Tesco Overseas Investments Limited'in, Tesco Kipa'nın pay devrine ilişkin gizli nitelikte görüşmeler sürdürüldüğü bildirildi. İşte Migros'tan Tesco Kipa açıklaması...

Tesco Kipa ile Beğendik anlaşamadı!

Tesco Kipa bazı mağazalarının devri için Beğendik ile yürüttüğü görüşmelerin anlaşılamadan sona erdiğini açıkladı. Kipa CEO'su Bill O'Neill, "Bu tür görüşmelerin anlaşma sağlanamadan sona ermesi olasılığı her zaman vardır" dedi.

Beğendik, 10 Tesco Kipa mağazasını satın aldı!

Beğendik; Ankara, Mersin ve Denizli’deki toplam 10 Tesco Kipa mağazasını 40 milyon TL bedelle devralmak için el sıkıştı. Geçtiğimiz yıl Real’i de bünyesine katan şirket, 8 mağazaya Real tabelası asacak.

Beğendik, Tesco Kipa mağazalarını 40 milyon TL'ye aldı!

Beğendik; Ankara, Mersin ve Denizli’deki toplam 10 Tesco Kipa mağazasını 40 milyon TL bedelle devralmak için el sıkıştı. Geçtiğimiz yıl Real’i de bünyesine katan şirket, 8 mağazaya Real tabelası asacak.

Tesco Kipa kar etmeyen mağazalarını satıyor!

2003'te Kipa'yı satın alarak Türkiye'ye giren Tesco, kârlı olmayan mağazalarını satma kararı aldı. Tesco Kipa Kurumsal İlişkiler Direktörü Nazlan Ertan, mağazaları Beğendik'e satmak için görüşme aşamasında olduklarını ifade etti.

CarrefourSA Kipa'ya talip!

Genel Müdür Mehmet Nane: "Kiler ile ciroda ilk üçe giriyoruz. Şimdi sırada tüketicinin kalbinde liderlik kurmak, lovemark olmak var . Büyüme iştahımız sürüyor. Yeni satın almalar olabilir. Tesco Kipa’ya da talip olabiliriz." dedi.

Tesco Kipa Bolu'daki mağazasını kapattı!

Tesco Kipa Pazarlama Ticaret Lojistik ve Gıda Sanayi A.Ş., Bolu Otogarı yanında bulunan mağazasını kapatma kararı aldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketin açıklaması şöyle...

tesco kipa manisa şubeleri Haberi

tesco kipa manisa şubeleri


Tesco Kipa Kitle Pazarlama Ticaret Lojistik ve Gıda Sanayi A.Ş Hürriyet Mahallesi Ağar Sokak No:3-5 Soma Manisa adresinde 953 m2 satış alanlı  Soma Kurtuluş şubesini bugün...