26 / 04 / 2024

Tesisat

Tesisat

Yürürlüğe giren karar ile bütün konutların kapısına kadar doğal gaz hattı gelmek zorunda. Bu yönetmeliğe uymayan müteahhit firmalara izin yok. İşte detaylar..

Haçeş Çelik Konstrüksiyon Ve Endüstriyel Mekanik Tesisat Limited Şirketi kuruldu!

Haçeş Çelik Konstrüksiyon Ve Endüstriyel Mekanik Tesisat Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Kuyumcu tarafından kuruldu.

Ersa Hırdavat Tesisat İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersa Hırdavat Tesisat İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berk Aşkın tarafından kuruldu.

Yurt Mekanik Tesisat Limited Şirketi kuruldu!

Yurt Mekanik Tesisat Limited Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Koray Yurtsal tarafından kuruldu.

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Cantürk tarafından kuruldu.

Proses Tadilat Tesisat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proses Tadilat Tesisat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Usta tarafından kuruldu.

Haskale Teknik Sıhhi Tesisat Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Haskale Teknik Sıhhi Tesisat Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Eyüpsultan'da Emre Can Eyiusta tarafından kuruldu. 

Yurtseven Hırdavat Tesisat İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yurtseven Hırdavat Tesisat İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Meral Yurtseven tarafından kuruldu.

Lkd İnşaat Ve Tesisat Anonim Şirketi kuruldu!

Lkd İnşaat Ve Tesisat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Levent Kafkaslı tarafından kuruldu.

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik 2022!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ (Tebliğ No: YFK-2007/1)'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31867 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Alle Proje Mühendislik Tesisat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alle Proje Mühendislik Tesisat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Ali Menekşe tarafından kuruldu.

Dtd Mühendislik Mekanik Elektrik Tesisat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dtd Mühendislik Mekanik Elektrik Tesisat İnşaat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Etem Demiryel ve Yılmaz Durmaz ortaklığında kuruldu.

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik 2021!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31691 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hendese Tesisat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hendese Tesisat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Doğanay tarafından kuruldu.

Tesisat Haberi

Tesisat

Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliğinin (GAZBİR), yaptığı açıklamada, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının hazırladığı ve geçtiğimiz hafta Resmi Gazete’de yayınlanan habere göre, yürürlüğe giren değişiklik ile berber, bundan sonra doğal gaz tesisatı yapılacak olan konutlarda, tesisat projesinin, konuttaki tüm bağımsız bölümlere ulaşacak şekilde doğal gaz hattının yapılması zorunlu hale getirildi.

Yürürlüğe giren bu kararın, özellikle son zamanlarda merkezi sistemle doğal gaz arzı sağlanan konutlarda, dairelere doğal gaz kolun hattını yapılmamasından sebeple verimsiz enerji kullanımının önüne geçmeyi  ve  elektrikli ocak kullanılmasını zorunlu kılan uygulamaların önüne geçmeyi hedefliyor.

Bu düzenleme ile birlikte dağıtım şirketleri , doğal gaz tesis edilecek ve doğal gaz talebinde bulunan  binalarda sadece merkezi sisteminden arz sağlanacak şeklinde tasarlanmış projeleri kabul etmeyecekler. Bina tesisat projelerinde doğal gaz...