27 / 04 / 2024

Tevfik Türker

Tevfik Türker

Doğal taş sektörü, 2015’te 4 milyar dolar ihracat hedefliyor. Leonardo Granit’in ortağı Türker, “Bu hedef için Hindistan’la kotalar kalkmalı” dedi

Türker Proje Kartal arazileri 2020 değerleme raporu!

Türker Proje'nin Kartal'daki arazilerine ilişkin 31 Aralık 2020 değer tarihli gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporları mecliste!

Türker Proje'nin Kartal arazilerinin de yer aldığı söz konusu alt bölgelere ilişkin, gündemdeki İmar Komisyonu raporlarının tadilen İmar Komisyonunda kalmasına Melis tarafından karar verildi.

Türker Kentsel Planlama Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türker Kentsel Planlama Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahar Tüker tarafından kuruldu.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporu görüşüldü!

Türker Proje'nin arazisinin de yer aldığı alt bölgelere ilişkin 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı raporu yayınlandı.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar notları görüşüldü!

Türker Proje'nin arazisinin de yer aldığı alt bölgelere ilişkin 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 57 Nolu İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesiyle ilgili açıklama yapıldı.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporu onaylandı!

Türker Proje Gayrimenkul'ün 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 46 Nolu İmar Komisyonu Raporu ve 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili raporu kabul edildi.

Türker Proje'nin 2020 yılı 3. çeyrek faaliyet raporu!

Türker Proje'nin 1 Ocak 2020 - 30 Eylül 2020 ara dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Türker Proje'nin Kartal arazisini imar durumuyla ilgili son durum!

Türker Proje Gayrimenkul'ün arazisinin de yer aldığı alt bölgelere ilişkin 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 46 Nolu İmar Komisyonu Raporu görüşüldü. 

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporu onaylandı!

Türker Proje'nin 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 35 Nolu İmar Komisyonu Raporu ve 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 34 Nolu İmar Komisyonu Raporu onaylandı.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar notları görüşülecek!

Türker Proje Gayrimenkul'ün arazisinin de yer aldığı alt bölgelere ilişkin 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 35 Nolu İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi kararı verildi.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporu onaylandı!

Türker Proje'nin arazisinin bulunduğu 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 25 Nolu İmar Komisyonu Raporu ve 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 26 Nolu İmar Komisyonu Raporu onaylandı. 

Türker Proje'nin arazisinin imar raporu yayınlandı!

Türker Proje'nin arazisinin de yer aldığı alt bölgelere ilişkin 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı, İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi Web sitesinde yayınlandı. 

Türker Proje Gayrimenkul 2020 faaliyet raporu!

Türker Proje Gayrimenkul 1 Ocak 2020 - 30 Haziran 2020 dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Tevfik Türker Haberi

Tevfik Türker

Türkiye doğal taş ihracatında dünya sıralamasında İtalya ve Çin’den sonra üçüncü sırada bulunuyor. Ancak, mermerde ilk sırada. Türk mermeri dünyada oldukça ilgi çekiyor. Geçtiğimiz günlerde ABD’nin New York eyaletindeki JFK Havalimanı’na Türk mermeri döşeneceği belirtilmişti.


Leonardo Granit’in kurucu ortağı Tevfik Türker, Fas Kralı’nın villasının yanı sıra Las Vegas ve Macau’daki bazı kumarhanelerde de Türk mermeri kullanıldığını söyledi.


İtalya ile yarışıyor

Leonardo Da Vinci’ye hayran olan Tevfik Türker’in 1992’de iki ortağı ile kurduğu Leonardo Granit, yılda 50 milyon dolarlık mermer başta olmak üzere birçok değerli taş ihracatı yapıyor. Şirketin ayrıca, İtalya ve Çin’de de birer ofisi var.

Tevfik Türker, Türkiye’nin doğal taş konusunda bir cennet olduğuna dikkat çekerek, “Türkiye, doğal taş ihracatında İtalya ile yarışıyor. İtalya, doğal taşı alıyor, işleyip tüm dünyaya satıyor. Türkiye’deki...