19 / 04 / 2024

Tezcan Karakuş Candan

Tezcan Karakuş Candan

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Milli Emlak'ta kira süresinin 10 yılı aşamayacağını söyledi. 

Anıtkabir'e yapılan çocuk parkı tepki çekti!

Anıtkabir'e mozole yakınına yapılan plastik oyuncaklardan oluşan çocuk parkı, sosyal medyada sert tepkilere neden oldu.

Tezcan Karakuş Candan'dan İşgücü Kanun Tasarısı açıklaması!

Uluslararası İşgücü Kanun Tasarısı'na meslek örgütlerinin tepkisi devam ediyor. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan da tasarıya tepki gösterdi.

Tezcan Karakuş Candan'dan Ankara Çaldağ arsa satışına tepki!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Çaldağ Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı imar planına ilişkin dava sürerken Çaldağ'ında bulunan arsasını satışa çıkarmasına tepki gösterdi.

Mimarlar Odası'ndan Demir Kafes arazisi plan değişikliğine itiraz!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Büyükşehir Belediye Meclisi’nin “Demir Kafes” arazisinde daha önce yapılan plan değişikliklerinin iptal edilmesine karşın 6. kez plan yaptığını ve bu planı da yargıya taşıyacaklarını belirtti.

Ankara Mimarlar Odası'ndan İncek'teki 38 katlı konut projesine tepki!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ankara’da hızla inşa edilmeye başlanan kamu yararına aykırı projeleri deşifre etmeye devam ediyor. Şube, İncek Kızılcaşar'da yapılması planlan yüksek yoğunluklu projenin arka planını masaya yatırıldı.

Tezcan Karakuş Candan, AOÇ için yeni bir plan yapıldığını iddia etti!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Atatürk Orman Çiftliği ile ilgili yeni bir plan yapıldığını iddia etti. Candan " AOÇ'de yeni bir plan yapılıyor, özellikle devlet mezarlığı, askeri olan bölgelerde bir hazırlık yapılıyor." dedi.

Tezcan Karakuş Candan, Ulus planıyla ilgili açıklama yaptı!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi Ulus Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı’na açtığı davada hazırlanan bilirkişi raporunun ayrıntılarını paylaştı. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan imar planlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Ulus Tarihi kent Merkezi'yle ilgili bilirkişi raporu ne diyor?

Mimarlar Odası Ankara Şubesi Başkanı Candan, Ulus Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı’na açtığı davada hazırlanan bilirkişi raporunu yorumladı: "Bilirkişiler, Büyükşehir Belediyesi’ne özel bir ders vermiş”

Mimarlar Odası Ankara Şubesi'nde seçim sonuçlandı!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Mimarlar Odası Ankara Şubesi 44. Dönem Olağan Genel Kurulunda Şube Başkanlığına Tezcan Karakuş Candan seçildi. İşte kazanan liste...

Tezcan Karakuş Candan kimdir?

Mimarlar Odası Ankara Şubesi üyesi olan Tezcan Karakuş Candan, Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesinden 1989 yılında mezun oldu. Candan, Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanlığına yeniden seçildi.

Marmara Köşkü’nde yürütmeyi durdurma!

Ankara 6. İdare Mahkemesi, Atatürk Orman Çiftliği arazisi içerisinde bulunan Marmara Köşkü’nün yıkımı ile rekonstrüksiyon olarak yeniden yapım projesine onay veren kurul kararının yürütmesini durdurdu.

Tezcan Karakuş Candan: Ankara planlı gelişmiyor!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Karakuş, Başkent’teki plan dışı yapılaşmanın ayrıntılarını gazetemize anlattı Karakuş, Başkentte Nazım İmar Planı’nın sürekli delindiğini, bu yüzden kentin rant odaklı taleplere göre geliştiğini söyledi.

Mimarlar Odası Atakule davasını kazandı!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi Kent mücadelesindeki kazanımlarına, meslektaşlarının telif haklarının korunması yönelik açılan davalarla devanı ediyor. Mimarından izin alınmadığı için Atakule'nin yıkım izni iptal edildi.

Tezcan Karakuş Candan AOÇ planını değerlendirdi!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, “Bu alanın Atatürk tarafından kamusal alan olarak kullanılması vasiyet edilmiş. Ancak, her tür karara rağmen burayı hukuksuz bir biçimde rant alanına çevirmekte ısrarcılar” dedi.

Mustafa Candan nereli? İş hayatına nerede başladı? Nerede genel müdür olarak çalışıyor?

Mustafa Candan kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünde hangi pozisyonda çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yürütüyor? İşte Mustafa Candan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ömer Karakuş hangi şirketlerde çalıştı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor?

Ömer Karakuş kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? İş Bankası’nda hangi pozisyonlarda çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi oldu? İşte Ömer Karakuş ile ilgili tüm merak edilenler...

Ömer Karakuş Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömer Karakuş Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Karakuş tarafından kuruldu.

Candan Yüceer: Ormanlar arsa ofisi haline getirilmeye çalışılıyor!

CHP Milletvekili Candan Yüceer, kamu yararı ve zarureti kapsamında yapılaşmaya açılmaya çalışıldığını dile getirdi. 

Tezcan Karakuş Candan'dan Muammer Aksoy'un evinin yıkılmasına tepki!

Prof. Muammer Aksoy, 31 Ocak 1990 tarihinde Ankara Bahçelievler’deki evinin önünde suikaste uğramıştı. Muammer Aksoy’un evi kentsel dönüşüm kapsamına alındı. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, konuya ilişkin konuştu.

Candan Group İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Candan Group İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Olhan ve Kasım Olhan ortaklığında kuruldu.

Mimarlar Odası'ndan SİT alanlarına bina yapılmasına ilişkin açıklama!

Mimarlar Odası, 1. Derece SİT alanı olan Atatürk Orman Çiftliği arazisindeki Cumhurbaşkanlığı Sarayı inşasına karşı açtığı davayı kazandı. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Candan Geri Kazanım Anonim Şirketi kuruldu!

Candan Geri Kazanım Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ceylan Candan tarafından kuruldu.

Tezcan Karakuş Candan'dan AOÇ arazisindeki kiralamaya tepki!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü, tarihi birinci derecede sit alanı içerisinde yer alan 1.412 metrekarelik Atatürk Orman Çiftliği arazisini açık ihale usulüyle kiralığa çıkardı. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, konuya ilişkin konuştu.

Karakuş Grup Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Karakuş Grup Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rojat Karakuş tarafından kuruldu.

Tezcan Karakuş Candan'dan Ankara Saraçoğlu projesi çıkışı!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Ankara Saraçoğlu Mahallesi'ndeki restorasyon projesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Mimarlar Odası Saraçoğlu Mahallesi için Mehmet Nuri Ersoy'la görüştü!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Saraçoğlu Mahallesi'nde yapımına başlanan imar projesinin durdurulması için Kültür ve Turizm Bakanı Nuri Ersoy ile görüştü. Ersoy’un Saraçoğlu’nda yürütülen mevzuatı savunduğunu, ortada bir sıkıntı olmadığını söylediğini belirtti. 

Osman Hilmi Özdil'in avukatı Orhan Karakuş gayrimenkul zengini çıktı!

Bank Asya ve FETÖ’nün emniyet imamı Osman Hilmi Özdil’in avukatı Orhan Karakuş’un Bank Asya’da 3 milyon 769 bin 810 TL'lik hesabı, Ankara’da 2 dairesi, 1 çalışma ofisi, Antalya’da arsa, araba ve eşinin adına 2 kooperatif hissesi olduğu belirlendi.

Tezcan Karakuş Candan Haberi

Tezcan Karakuş Candan

Ankara Tren Garı ek binası ve misafirhanesi ile 1927 yılında yapılan TCDD Müzesi olarak kullanılan binanın Medipol Üniversitesi’ne tahsisinin ardından başlayan tartışmalar dinmiyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından kurulan Medipol Üniversitesi, “29 yıllığına kiraladık” açıklaması yaptı. 

Cumhuriyet Gazetesi'nden Yavuz Alatan'ın haberine göre, Milli Emlak’ta kira süresinin 10 yılı aşamayacağını kaydeden Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan şunları söyledi: “Ankara Gar yerleşkesinin bir bütün olarak tarihi değeri vardır. Medipol ‘29 yıllığına kiraladık’ diye açıklama yapıyor. Milli Emlak kira süresi 10 yılı geçemez. Sözleşme ortaya çıkınca, altından büyük bir hukuksuzluk çıkması ihtimali...