19 / 04 / 2024

Tezcan Sezgin yeni hastane

Tezcan Sezgin yeni hastane

Çanakkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Tezcan Sezgin, yeni hastanenin bu yıl sonuna doğru tamamlanacağını söyledi. Sezgin, mevcut hastanenin ise bazı birimlerle 24 saat hizmet vermeye devam edeceğini belirtti.

Yeni Bir Arsa Emlak Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Bir Arsa Emlak Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de Tevfik Sezgin tarafından kuruldu.

Perpa'da yeni iş yerlerinin ruhsatlandırılmasında sorun: Doluluk oranları yüzde 10 düştü!

Bünyesinde 4 bin 700 iş yeri olan ve yıllık 6 milyar dolar ticari hacme sahip Perpa, yeni iş yeri ruhsatlandırmalarında sorun yaşıyor. Perpa A Blok Başkanı Sezgin, iş yerlerinin ruhsat alabilmesi için yaklaşık 100 milyon TL yatırım yapılması gerektiğini belirtti.

Yeni yapılar için rejim değişikliğine gidiliyor!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, 16 Nisan’da yapılacak referanduma ilişkin açıklamalar yaptı. Candan, simgesel yapılarının yıkıldığını ve yeni inşa edilen okul, hükümet konağı, adalet sarayı gibi yapılar için rejim değişikliğine doğru gidildiğini belirtti.

Mehmet Sezgin, Isparta'daki yeni projelerini anlattı!

ISPARTA Gelendost Belediye Başkanı Mehmet Sezgin, TOKİ, sanayi, mezbahane ve yeni MYO binası hakkında açıklama yaptı.

Tezcan Karakuş Candan, AOÇ için yeni bir plan yapıldığını iddia etti!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Atatürk Orman Çiftliği ile ilgili yeni bir plan yapıldığını iddia etti. Candan " AOÇ'de yeni bir plan yapılıyor, özellikle devlet mezarlığı, askeri olan bölgelerde bir hazırlık yapılıyor." dedi.

Akşehir turizmi için yeni yol haritası düzenlendi!

Akşehir'in Yüzü Turizmle Gülüyor projesi kapsamında ilçe protokolü yeni yol haritasını görüştü. Kaymakam Yalçın Sezgin, Akşehir'in turizm pastasından hakkettiği payı alamadığını gördüklerini söyledi.

Çanakkale'de yeni hastanenin inşaatı Kasım 2015'te tamam!

Çanakkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Tezcan Sezgin, yeni hastanenin bu yıl sonuna doğru tamamlanacağını söyledi. Sezgin, mevcut hastanenin ise bazı birimlerle 24 saat hizmet vermeye devam edeceğini belirtti.

Tezcan Karakuş Candan: Ankara'nın yeni simgelere ihtiyacı yok!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Ankara'daki mimari yapıların kentin marka değeri açısından önemini değerlendirdi. Candan, ''Ankara için yeni bir simge inşa etmeye gerek yoktur" dedi.

Manisa Demirci'de yeni devlet hastanesinin inşaatı aralıksız sürüyor!

Manisa Demirci - Salihli karayolu üzerinde yapımı devam eden hastane inşaatını yerinde inceleyen Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin, yeni hastanenin 2015 yılı sonunda hizmete girebileceğini söyledi...

So Chic, yıl sonuna kadar 40 yeni mağaza daha açacak!

Yıl sonu hedefleri arasında 40 yeni mağaza açmayı hedefleyen Sezgin Group, ilk 6 ayda 30 mağaza açarak, 2012 franchise hedefini yükseltiyor

Sezgin Group, bu yıl 20 mağaza açacak!

So Chic, Fix Silver ve Moj markalarıyla birçok alışveriş merkezinde (AVM) mağazası bulunan Sezgin Group, yeni mağazalar açacak

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Tezcan Sezgin yeni hastane Haberi

Tezcan Sezgin yeni hastane

Çanakkale’ye yaklaşık 2 ay önce atanan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Tezcan Sezgin, gazetecilerle bir araya geldi. Yapacakları çalışmalar hakkında bilgi veren Sezgin, "Yeni hastanen Kasım 2015’te bitirilmesi hedefleniyor. Kaba inşaatı yüzde 75 civarında. Toplam inşaat yüzde 25 civarında tamamlandı. Kaba inşaatı bittikten sonra ince işçiliği daha hızlı devam ediyor. Yeni hastanede yeni klinikler açacağız. Çanakkale’nin ciddi bir sevk oranı var. Bakanlıkta da gözle görülür boyutta. Balıkesir’de çalıştığımız zaman da Çanakkale’de ciddi oranda hasta geliyordu. Kalp damar hastalıklarındaki hastaların yüzde 30 civarındaki Çanakkale’den gelen hastalardan oluşuyordu. Çanakkale’nin nüfus yapısını inceledikten sonra şöyle bir karar aldık. Çanakkale daha çok orta yaş nüfus yapısına sahip. Yaşlı nüfusu de diğer illere göre biraz daha fazla. Bu da hangi konularda sağlık...