25 / 04 / 2024

the abraaj group

the abraaj group

Uluslararası şirketlerin yaptığı “Türkiye güveniyoruz. Yatırımlara devam edeceğiz” mesajları yeni yatırımlarla büyüyor. Yatırım şirketi The Abraaj Group 500 milyon dolarlık hedefini geçerek ‘Abraaj Türkiye Fonu' 526 milyon dolarla kapattı.

The Abraaj Group BRN Yatak'ı satın aldı!

Yabancı devlerin Türkiye'ye yatırımları hız kesmiyor. China Machinery Engineering Corporation ve GUOXIN International Investment Corporation, enerji sektöründe yatırım kararı aldı..

The Abraaj Group Republika Academic Aparts'a ortak oldu!

The Abraaj Group, gayrimenkul alanında özel projeleri Türkiye’ye kazandıran BLG Capital’e ait Ortaköy ve Büyükçekmece’de konumlanmış olan yeni nesil öğrenci yaşam alanı Republika Academic Aparts’ın azınlık hissesine ortak oldu.

Abraaj Capital Türkiye'de sağlık sektöründe 2 yeni yatırım yapacak!

Acıbadem Sigorta'nın yüzde 90 hissesini Melazyalı Khazanah şirketine satan Abraaj Capital yeni yatırıma hazırlanıyor. Firma, Türkiye'de sağlık alanında 2 yeni yatırım yapacak. Yatırımlar yakın zamanda açıklanacak...

The Green Nest Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Green Nest Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile MD Salah Uddın tarafından kuruldu.

The Focus Group Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

The Focus Group Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Murat ve Uğur Kalem ortaklığında kuruldu.

The Whıte House Group Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Whıte House Group Emlak Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Husam Alabvaını tarafından kuruldu.

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

Ekonomist Murat Sağman’dan Amerikalı yatırımcılara çağrı!

Dünyaca ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group’un davetlisi olarak Yale Üniversitesi’nde konferans düzenledi. Konuşmacı olarak konferansa davet edilen Ekonomist ve Bilgi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Murat Sağman; emlak sektörü, ekonomi, yatırım fırsatları gibi konuları değerlendirdi...

The LCP Group Türk yatırımcılara Amerika’da yatırım fırsatları sunuyor!

Dünyaca ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group’un CEO’su Francis Lively İzmir ve Ankara’lı iş insanlarına Amerika’da 500.000 Dolar yatırım ile tüm aile için Green Card alma fırsatı veren EB-5 vizesini ve yeni projelerini anlattı.

Cathay Group’tan turizme yatırım!

Nivo İstanbul’da The Ascott, Nivo Ataköy’de de Retaj Group’la 5 yıldızlı Hotel Apartment konseptiyle hizmet verilmesi konusunda anlaşmaya varan Cathay Group, Juno Taksim Otel’le turizm sektörüne girdi. 

The LCP Group Amerika'da yatırım fırsatı sunuyor!

Ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group, Amerika’da yatırım ve kazanç fırsatı sağlıyor. Florida’nın uzay sahili olarak bilinen Melbourne’un şehir merkezindeki ilk butik oteli olacak Hotel Melby, A Tapestry Collection By Hilton’u Türk yatırımcılara tanıttı. 

The 34 Halkalı'da 410 bin TL'ye! Yeni proje!

Altal Group tarafından İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da hayata geçirilen The 34 Halkalı projesinde fiyatlar 410 bin TL'den başlıyor. Projede teslimlerin 2019 yılında yapılması öngörülüyor. 

Cathay Group, rezidans yönetimi için The Ascott Limited'le anlaştı!

Geliştirdiği Nivo markalı büyük ölçekli projelerle adından söz ettiren Cathay Group, Nivo İstanbul Projesi’nin bir bloğunda uzun dönemli konaklama ve kiralama hizmeti vermek üzere Ascott firmasıyla anlaştı..

The Abraaj Group'tan Türkiye'ye 526 milyon dolarlık fon!

Uluslararası şirketlerin yaptığı “Türkiye güveniyoruz. Yatırımlara devam edeceğiz” mesajları yeni yatırımlarla büyüyor. Yatırım şirketi The Abraaj Group 500 milyon dolarlık hedefini geçerek ‘Abraaj Türkiye Fonu' 526 milyon dolarla kapattı.

Mimar Esin Pektaş ABD'de göçmenlere merkez tasarladı!

Mimar Esin Pektaş 13 yıldır ABD’de Bir çok göçmenin yapamadığını yaptı ve ABD’nin önde gelen mimarlık şirketlerinden The Falcon Group’un başkan yardımcısı oldu ve cephe mühendisliği ve restorasyon endüstrisinde ABD’nin tek kadın yöneticisi.

YDA Group Sign of the City Awards 2015'te 3 ödül aldı!

YDA Group, "Sign of the City Awards 2015"te 2'si birincilik olmak üzere 3 kategoride ödüle layık görüldü. YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, ödüllerle ilgili açıklama yaptı.

the abraaj group Haberi

the abraaj group

DARBE girişimi engellenmesine, ekonomideki tepkiler cılız kalmasına rağmen kredi derecelendirme kuruluşlarının yaptığı negatif açıklama ve not indirimi kararlarına en güzel cevap yerli ve yabancı yatırımcılardan geliyor.


Dün erken saatlerde YDA’nın 200 milyon liralık tahvil ihracına 250 milyon liralık talep geldiğini açıklamasının hemen ardından yabancı bir fonun da Türkiye yatırım için 526 milyon dolarlık dev bir fonu hazırladığını duyuracağını öğrendim. Bu fon, son 10 yıldır Türkiye’de yaptığı yatırımlarla dikkat çeken The Abraaj Group’tan başkası değildi. Dubai  merkezli şirket Türkiye’ye özel fonuna, ortak yatırım için toplanan 40 milyon doların da eklenmesiyle 500 milyon dolarlık hedefini geçerek ‘Abraaj Türkiye Fonu’nun kapanışını gerçekleştirmiş oldu.


Şirket dev fona Abraaj Türkiye Fonu I (ATF I) adını verdi. ATF I’in ardından gelecekte ATF 2 ve diğer fonların da...