26 / 04 / 2024

The Global Green Award ödülü karabük

The Global Green Award ödülü karabük

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, çevreci yatırımlarıyla dikkatleri üzerine çeken ve çevreye duyarlı bireyler yetiştiren Üniversitelerine “The Global Green Award” ödülü ile ödüllendirildiğini söyledi...

The Green Nest Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Green Nest Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile MD Salah Uddın tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe 'Servisli daire' işi büyüyor!

The Global Service Apartment Industry Report 2022- GSAIR tarafından açıklanan verilere göre servisli daireler Türkiye’de de yaygınlaşmaya başladı.

The Verdean’ın ikinci etabı Türkiye'de satışta! 

Knight Frank’in Türkiye’deki resmi ortağı ve Türkiye’nin global emlak markaları arasında yer alan Gred, Londra’daki projesi The Verdean’ın ikinci etabını Türkiye’de satışa çıkardı. İşte ayrıntılar...

The Global Poınt Ticari Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

The Global Poınt Ticari Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Al Mamun tarafından kuruldu.

RE/MAX brokerı Hasan Can'a The Luminary Of Distinction ödülü!

RE/MAX Global'in verdiği ve ödüllerin en üst seviyesi olan “The Luminary Of Distinction” RE/MAX 7 Tepe Ofisi Brokerı Hasan Can’ın oldu. Söz konusu bu ödülü RE/MAX Türkiye ve RE/MAX Avrupa’da alan ilk ve tek kişi olan Hasan Can, 20 yıl önce hayalini kurduğu ödülü almış olmanın mutluluğunu yaşadığını

The LifeCo, BAE'de yeni merkez açacak!

Bodrum ve Antalya tesislerinden sonra iki yıl önce 3 milyon dolarlık yatırımla Phuket/Thailand'da bir merkez açan The LifeCo, global bir marka olmayı hedefliyor. Şirket, 2020’de ilk etapta BAE'de yeni bir merkez açacak.

GRED, Türk projelerini tanıtacak!

Knight Frank ile birlikte düzenlediği The Global ShowCase projesi kapsamındaki urbanLAB toplantısının üçüncü ayağını New York'ta gerçekleştirdi...

GRED'in The Global Showcase projesinin basın toplantısı 18 Ekim'de!

Knight Frank’in Türkiye’deki Resmi İş Ortağı GRED, “The Global Showcase” projesinin üçüncü etabını düzenliyor. Basın toplantısı 18 Ekim'de yapılacak...

The LCP Group Türk yatırımcılara Amerika’da yatırım fırsatları sunuyor!

Dünyaca ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group’un CEO’su Francis Lively İzmir ve Ankara’lı iş insanlarına Amerika’da 500.000 Dolar yatırım ile tüm aile için Green Card alma fırsatı veren EB-5 vizesini ve yeni projelerini anlattı.

Global Vitrin'in ilk adımı İstanbul’da atıldı!

The Global Showcase (Global Vitrin) projesinin ilk adımı, İstanbul’da atıldı. Proje kapsamında Türkiye adına global entegrasyonu sağlamak için geliştirilen urbanLAB konferanslarının ilki de Almanya pazarı ile başladı.

Bodrum The BO Viera'ya Cityscape Global'dan yoğun ilgi!

Besa Grup tarafından Bodrum'da hayata geçirilen The BO Viera projesi 2-4 Ekim tarihleri arasında Dubai World Trade Centre’da düzenlenen Cityscape Global fuarında tanıtıldı.

Amerikan vatandaşı olmak isteyenlere Vesta Global'den fırsat!

ABD’nin Hudson Yards bölgesinde inşa edilen Marriott Autograph Hotel projesi, projeye ortak olan herkesi Green Card sahibi yapıyor. VESTA GLOBAL projenin satış ve pazarlamasını yürütecek.

The Global Franchise Market Fuarı 14-15 Kasım'da!

Birleşik Arap Emirlikleri’nin önemli şirketlerinden INDEX Holding bünyesindeki Index Fuarcılık tarafından düzenlenecek The Global Franchise Market Fuarı, 14-15 Kasım tarihleri arasında, Dubai Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecektir.

The Global Green Award ödülü karabük Haberi

The Global Green Award ödülü karabük


Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, çevreci yatırımlarıyla dikkatleri üzerine çeken ve çevreye duyarlı bireyler yetiştiren Üniversitelerine “The Global Green Award” ödülü ile ödüllendirildiğini söyledi.


31 Mart 2014 tarihinde Almaya’nın Berlin kentinde 5 kıtadan gelen yenilenebilir enerji firmaları, çevre kuruluşları ve yeşil şirketlerinin katılımıyla gerçekleştirilen Global Green Award& The Green Economy Forum’da, Dünya çapında şirketleri, küresel ve yeşil ekonomiye katkıları ve sürdürülebilirlik performansı açısından değerlendiren The Presidency Of Association Otherways Management & Consulting France “Üstün çevresel başarıları ve sürdürülebilir uygulamalarından dolayı Karabük Üniversitesi’ne Küresel Yeşil Ödülü” verildi.


52 ülkeden gelen 175 katılımcının, tüm üretim ve hizmet sektörlerini temsil ettiği organizasyonda The Presidency Of Association Otherways Management & Consulting France Karabük Üniversitesi’nin; Biyogaz enerjisine yaptığı yatırımlar, Yenilenebilir Enerji Mühendisliği Araştırma ve...