28 / 03 / 2024

The House Residence Helis Bodrum nerede

The House Residence Helis Bodrum nerede

Adabükü'nde yer alan The House Residence Helis Bodrum projesi zamansız mimarisi ve zengin sosyal alanları ile ayrıcalıklarla dolu, benzersiz bir dünya sunuyor.

The House Residence Helis Bodrum satılık!

The House Residence Helis Bodrum Adabükü'nde konumlanıyor. Proje Ege’nin dokusuna uyumlu çağdaş mimari ile tasarlandı. 

Bodrum The House Residence Helis Bodrum'da ayrıcalıklı tatil fırsatı!

Adabükü'nde yer alan The House Residence Helis Bodrum projesi zamansız mimarisi ve zengin sosyal alanları ile ayrıcalıklarla dolu, benzersiz bir dünya sunuyor.

The House Residence Helis Bodrum satılık!

The House Residence Helis Bodrum Adabükü'nde konumlanıyor. Proje Ege’nin dokusuna uyumlu çağdaş mimari ile tasarlandı. 

Bomonti The House Residence basın toplantısı 26 Şubat'ta!

FYP Proje Geliştirme Pazarlama Satış'ın konsept, dizayn ve markasına imza attığı Bomonti The House Residence'ın detaylarının paylaşılacağı basın toplantısı 26 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

The House Residence Bomonti'de son daireler için özel fiyatlar!

The House Residence ve The House Hotel Bomonti, 2016'da kapılarını açmaya hazırlanıyor. Projede son kalan daireler için kaçırılmayacak fırsatlar ve stüdyo, 1+1 ve 2+1 apart daireler için çok özel fiyatlar ve ödeme planları sunuluyor.

Bomonti The House Residence güncel fiyat listesi!

Bomonti The House Residence güncel fiyat listesi 235 bin dolardan başlayarak değişiyor. The House Residence Bomonti'de teslimler bu yıl ortasında gerçekleştiriliyor...

Bomonti The House Rezidans satış fiyatları!

Bomonti The House Rezidans satış fiyatları 235 bin dolardan başlıyor. Yenigün İnşaat'ın projesi Bomonti The House Residence'ta teslimler bu yıl temmuz ayında gerçekleştiriliyor...

Yenigün The House Residence Bomonti fiyatları!

Yenigün The House Residence Bomonti fiyatları 235 bin dolardan başlayarak değişiyor. Yenigün İnşaat imzasını taşıyan The House Residence Bomonti, bu yıl temmuz ayında teslim ediliyor...

The House Residence Bomonti'de son 30 daire satışta!

Gayrimenkul değerleme uzmanları Bomonti’nin konut yaşamının yeni yıldızı olarak görüyor. Çehresi değişen semtte yazın The House Residence Bomonti ve The House Hotel’in açılması ile birlikte yeni bir dönüşüm yaşanması bekleniyor.

The House Residence fiyatlar!

The House Residence Bomonti'de 1+0, 1+1 ve 2+1 daireler bulunuyor. Projenin 2016 yılı Temmuz ayında tamamlanması planlanıyor. İşte The House Residence fiyatlar...

The House Residence Bomonti adresi!

Daire alanlarının 41 metrekareden başladığı proje toplam 155 adet daireden oluşuyor. The House Residence Bomonti adresi kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Şişli Bomonti' de inşa ediliyor.

Bomonti The House Residence iletişim bilgileri!

Yenigün İnşaat imzasıyal hayata geçirilen proje ev büyüklükleri 41 metrekareden başlıyor. Bomonti The House Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 49 30 olarak belirlendi.

The House Residence Bomonti satılık!

Teslimlerin 2016 yılı Mayıs ayında yapılması planlanan projede dairelerin büyüklükleri 41 metrekareden başlıyor. The House Residence Bomonti satılık daire fiyatları 230 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

The House Residence Projesi!

The House Residence Projesi İstanbul'un Şişli ilçesine bağlı Bomonti bölgesinde inşa ediliyor. Dairelerin 220 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede çeşitli sosyal alanlara yer veriliyor.

The House Residence Helis Bodrum nerede Haberi

The House Residence Helis Bodrum nerede

Bodrum Adabükü'nde bulunan The House Residence Helis Bodrum, zamansız mimarisi ve zengin sosyal alanları ile ayrıcalıklarla dolu, benzersiz bir dünya sunuyor. Capital'da yer alan habere göre; Bodrum'un doğal güzelliğini doyasıya izlemek isteyenler için 2 adet geniş terasa sahip 3 katlı villalar, ferah ve kullanışlı yaşam alanlarıyla tatil konforunu en üst seviyeye taşıyor. Yazlık satın almayı kârlı bir yatırıma dönüştüren The House Residence Helis Bodrum, sunduğu otel konsepti ile Bodrum'daki diğer projeler arasında fark yaratıyor. The House güvencesi ve kalitesi ile sunulan otel konseptiyle villanın kullanılmadığı zamanlarda kiralayarak, karlı bir yatırıma dönüştürme imkanı sunuyor.

Milas-Bodrum Havalimanı'na 15 dakika mesafede olan The House Residence Helis Bodrum'un marinasında teknenizi demirleyip, bakımını yaptırabilir, kum plajında ya da yüzme havuzunda yazın keyfini doyasıya çıkarılabilir. Spa...