29 / 03 / 2024

The Mandarins Acıbadem

The Mandarins Acıbadem

Garanti Koza imasıyla hayata geçirilen Koza şžehir, Bahçeşehir'de inşa ediliyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konutlardan meydana gelen projede konutların tamamı güney cepheli

The Mandarins Acıbadem'in tamamlanan 1. etap inşaatı göz kamaştırıyor!

Mandarins Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen The Mandarins Acıbadem projesinin tamamlanan 1. etap inşaatı göz kamaştırıyor...

The Mandarins Acıbadem kentin yeni meydanı olacak!

Anadolu yakasının en geniş alana ve en fazla ticari alana sahip açık alan alışveriş merkezi Kadıköy’deki Mandıra Caddesi üzerinde hayata geçirilen The Mandarins Acıbadem kentin yeni meydanı olacak.

The Mandarins Acıbadem'de Sensehome ile evler kontrol altında!

Kadıköy'de hayata geçirilen The Mandarins Acıbadem'de Sensehome ile evler kontrol altında. Sensehome teknolojisi telefondan da kontrol edilebiliyor.

Mandarins Acıbadem’de 60 aya yüzde 0 faiz avantajı!

Mandarins Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Mandarins Acıbadem projesi tarafından 1.2 milyar TL yatırımla iki etap halinde yükseliyor. 

Acıbadem’e en büyük açık alışveriş merkezi geliyor!

İstanbul Acıbadem'e Anadolu Yakası'nın en büyük açık alan alışveriş merkezi inşa edilecek. 300 dükkandan oluşacak projede 70 dükkanla The Mandarins Acıbadem projesi de katılacak.

Volkan Ballı ve Deniz Barış, The Mandarins Acıbadem'den ev aldı!

Mandarins Gayrimenkul imzasıyla İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy'de hayata geçirilen  The Mandarins Acıbadem projesinden Volkan Ballı ve Deniz Barış birer ev aldılar. 

The Mandarins Acıbadem'de fiyatlar 590 bin TL’den başlıyor!

İstanbul Anadolu Yakası Acıbadem’de konumlanan The Mandarins Acıbadem'de fiyatlar 590 bin TL’den başlıyor. Projenin teslimi Mayıs 2018’de yapılacak.

The Mandarins Acıbadem 2. Etap'ta ön talep toplanıyor!

Mandarins Gayrimenkul The Mandarins Acıbadem projesinin 2. etabında ön talep toplamaya başladı. Projede 1 KDV avantajı ve şirket içi finansman kampanyası sunuluyor.

The Mandarins Acıbadem tatil modunda yaşam sunacak!

The Mandarins Acıbadem, sahip olduğu özellikleri sayesinde 5 yıldızlı yaşam konforu sunacak. Mayıs 2018’de konut sahiplerine teslim edilecek proje, konut sahiplerini açık ve kapalı havuzu ile şehrin stresinden arındırırken 4 mevsim tatil keyfi yaşatacak.

The Mandarins Acıbadem’de konut satışları hız kazandı!

Mandarins Gayrimenkul tarafından Acıbadem ve Fikirtepe’nin kesişme noktasında hayata geçirilen The Mandarins Acıbadem’de konut satışları hız kazandı.

The Mandarins Acıbadem'in yüzde 75'i tamamlandı!

Kadıköy'ün rezidans projelerinden The Mandarins Acıbadem iki etap olarak yükseliyor. The Mandarins Acıbadem'in yüzde 75'i tamamlandı.

The Mandarins Acıbadem’de aidat yok!

Aidatsız spor kulübü üyeliği imkanıyla düzenli spor yapmayı günlük hayatın bir parçası haline getiren The Mandarins Acıbadem sakinleri spor salonu ve havuz gibi sosyal donatılardan aidatsız yararlanacak.

The Mandarins Acıbadem'in ikinci etabı Haziran'da başlayacak!

The Mandarins Acıbadem, sakinlerine özel geniş seyir terasında panoramik bir İstanbul manzarası sunuyor. The Mandarins Acıbadem projesinin ikinci etabı 2017’nin Haziran ayında başlayacak

The Mandarins Acıbadem Haberi

The Mandarins Acıbadem

çağdaş yaşamın tüm gereksinimlerini yansıtan 879 konutu, dünyaca ünlü markaları bünyesinde barındıran bölgenin en kapsamlı alışveriş merkezi, büyük konser ve gösterilere ev sahipliği yapabilecek donanımdaki Festival Park"ı, yemyeşil parkları, her türlü spor ve sosyal aktiviteye imkan sağlayan Club İstanbul"u ve okulu ile Koza şžehir, yalnızca sakinlerinin değil, tüm bölgenin cazibe merkezi olmaya aday.

Garanti Koza imasıyla hayata geçirilen Koza şžehir, Bahçeşehir'de inşa ediliyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konutlardan meydana gelen projede konutların tamamı güney cepheli. Az sayıda 1+1 konutun satışının devam ettiği projede 2+1 evlerin fiyatları 230 bin TL ile 700 bin TL, 3+1 evlerin fiyatları 320 bin lira ile 500 bin lira arasında değişiyor.  

Koza şžehir"de alışverişin gerçek keyfine evden çıkar...