26 / 04 / 2024

The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri 2020

The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri 2020

Marketing Türkiye ve Akademetre Research & Strategic Planning ortaklığı ile bu yıl altıncı kez düzenlenen ‘The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde Sur Yapı, Gayrimenkul ve İnşaat kategorisinde “Yılın İtibarlısı” ödülünün sahibi oldu...

DAP Yapı, gayrimenkulün ‘en itibarlı markası’ ödülünü aldı!

Halk oyları ile belirlenen ve bu sene 10’uncusu düzenlenen “The ONE Awards”te ‘Yılın En İtibarlı Markası’ ödülü; geçen yıl olduğu gibi bu yıl da DAP Yapı’nın oldu. 

Philips The One televizyon Arçelik'te indirimli fiyatıyla satışta! İşte 30 Nisan 2022 ürün ve fiyat listesi...

Philips The One televizyon Arçelik'te satışa çıktı. Peki, Philips The One televizyon kaç TL? İşte 30 Nisan 2022 ürün ve fiyat listesi...

Mesa, gayrimenkul ve inşaat sektöründe yılın itibarlısı seçildi! 

The One Awards’da MESA adına ödülü aldı. The One Awards’da Mesa, yılın itibarlısı seçildi. 53 yıllık köklü geçmişi ile “yaşam markası” olarak anılan MESA, sunduğu teslim sonrası hizmet anlayışı ile sektörde öne çıktı. 

The One Bel Air 300 milyon dolara satışa çıkarıldı!

ABD'nin en pahalı evi olan ve Los Angeles'ta yer alan The One Bel Air geçtiğimiz günlerde 500 milyon dolardan satışa çıkarılmış fakat alıcı bulamayan ev için 200 milyon dolarlık indirim yapılmıştı. 

Sur Yapı'ya Yılın İtibarlısı ödülü! 

Marketing Türkiye ve Akademetre Research & Strategic Planning ortaklığı ile bu yıl altıncı kez düzenlenen ‘The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde Sur Yapı, Gayrimenkul ve İnşaat kategorisinde “Yılın İtibarlısı” ödülünün sahibi oldu...

Gayrimenkulün yıldızları Sign of the City Awards'ta ödüllendirildi!

Bölgelere iz bırakan mimari projelerin yarıştığı ve gayrimenkul sektörünün en prestijli ödül törenlerinden biri olan Sign of the City Awards (SotCA) geçtiğimiz haftalarda düzenlendi. Uzman jüri üyeleri şehirlerin yıldız projelerini seçti ve gecede 30 ödül sahibini buldu.

Sign Of The City Awards’da MESA En İyi Konut ödülünü aldı!

Türkiye’deki inşaat ve gayrimenkul projeleri arasından en iyilerinin ödüllendirildiği Sign of the City Awards ödül töreninde MESA imzası taşıyan MESA Orman projesi devam eden en iyi konut kategorisinde ödül almaya hak kazandı...

Antwell Sign of The City Awards 2019’da En İyi Rezidans ödülü aldı!

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok önemli proje hayata geçiren Ant Yapı’nın, yeni projesi Antwell, Sign of The City Awards 2019’da “En İyi Rezidans” ödülü aldı.

Sign of the City Awards’da finale doğru!

Gayrimenkul ve inşaat sektörüne farklı değerler katarak 6. yılına gelen Sign of the City Awards (SotCA) yarışmasında büyük finale yaklaşılıyor. SotCA, 100’ü aşkın başvuru alarak 2019'da da büyük ilgi gördü.

Sign of the City Awards'ta en iyi projeler seçildi!

Gayrimenkul sektörünü bir araya getiren Sign of the City Awards jürisi iki gün boyunca devam eden toplantılarla başvuruları değerlendirdi. En çok beğenen projeler, RE360 Gayrimenkul Buluşması kapanışında 11 Aralık’ta düzenlenen ödül töreninde açıklanacak.

Sign of the City Awards başvurularında son gün bugün!

Hürriyet’in öncülük ettiği, gayrimenkul sektörünü aynı çatı altında buluşturan Sign of the City Awards başvurularında son gün bugün…

Gayrimenkul sektörü yine lokomotif olacak!

En önemli gayrimenkul platformlarından olan Sign of the City Awards'ta inşaat sektöründe değişimler ve yenilikler gösterilecek.

Sign of the City Awards için başvurular başladı!

İş birliğinde bulunduğu kurum ve kuruluşlarla bu yıl gücünü daha da yükselten Sign of the City Awards (SotCA) için başvurular başladı. Gayrimenkul sektörünün en prestijli platformu olan yarışmaya, 4 Ekim’e kadar başvuruların yapılması gerekiyor.

The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri 2020 Haberi

The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri 2020

Sur Yapı, The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri, Gayrimenkul ve İnşaat kategorisinde “Yılın İtibarlısı” ödülüne laik görüldü.

Özel sektörün en geniş portföyüne sahip firması Sur Yapı, Marketing Türkiye ve Akademetre Research & Strategic Planning iş birliğiyle düzenlenen 12 ilde toplam bin 200 kişiyle yüz yüze gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda itibarını en çok artıran markaların belirlendiği The ONE Awards’da Gayrimenkul ve İnşaat kategorisinde “Yılın İtibarlısı” ödülünün sahibi oldu.

Raffles İstanbul’da düzenlenen The ONE Awards Ödül Töreni’nde Sur Yapı’nın ödülünü Sur Yapı Genel Müdür Vekili Atilla Elmas ve Sur Yapı Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekener birlikte aldı.

Ödül sonrası açıklamalarda bulunan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, “Zor bir yıl olmasına rağmen 2019’da faaliyetlerimizi kesintisiz sürdürmenin güzel bir sonucunu aldık. Sur Yapı olarak...