20 / 04 / 2024

The Publıc Hotel Beyoğlu

The Publıc Hotel Beyoğlu

The Public Hotel, İstanbul'un iş ve eğlence yaşamının merkezi olan Beyoğlu'nda kapılarını misafirlerine açtı. Şehrin tarihi ve kültürel birçok mekanına yakın bir konumda bulunan otel, iş merkezlerine de kolay ulaşılabilir noktada.

Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor! Antalya'daki dev otele milyonluk havuzlu villalar yapılacak!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait olan Antalya'daki Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor. Yapılacak olan kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar inşa edilecek.

Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılıyor! Dev otele havuzlu villalar inşa edilecek!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılacak. Söz konusu kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar yapılacak.

The North Face’de indirim günleri başladı! Seçili ürünlere yüzde 20 indirim. İşte 10 Eylül 2022 fiyat listesi

Kamp tutkunlarından, doğa yürüyüşçülerine dağcılardan kanoculara kadar binlerce sporcunun ve doğa tutkununun vazgeçilmez adresi The North Face yüzlerce üründe indirime gitti. İşte indirimli ürünlerin 10 Eylül 2022 fiyat listesi

Hotel Quasar Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hotel Quasar Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Fatih Ayberg Peker tarafından kuruldu.

Hotel Room Bodrum icradan satılıyor! Yatırımcılar dikkat!

T.C. Bodrum 2. İcra Dairesi, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gümbet Mevkii, Eskiçeşme Mahallesi, 963 ada 1 parselde yer alan Hotel Room Bodrum'u icradan satıyor...

Alila Deluxe Termal Hotel-SPA 240 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. Afyonkarahisar İcra Dairesi, Afyonkarahisar ili, Merkez ilçesi, Demirçevre Mahallesi'nde yer alan Alila Deluxe Termal Hotel'i 240 milyon 406 TL'ye icradan satılıyor.

The Weeknd Los Angeles'taki çatı katını satışa çıkardı!

Dünyaca ünlü 31 yaşındaki Kanadalı şarkıcı The Weeknd, 2019 senesinde 21 milyon dolara satın aldığı çatı katı  dairesini 22.5 milyon dolara satışa sundu.

Şenocak Dış Ticaret Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi Golden Cıty Hotel Şubesi açıldı!

Şenocak Dış Ticaret Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi Golden Cıty Hotel Şubesi Beyoğlu’nda 3 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Sezayi Şenyuva ve Umut Egemen Şenyuva tarafından açıldı.

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi The Soul Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi The Soul Hotel İstanbul Şubesi 6 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yallagöz tarafından açıldı.

Büyükdağ Otomotiv Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi The Charm Hotel Şubesi açıldı

Büyükdağ Otomotiv Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi The Charm Hotel Şubesi Fatih’te 13 milyon TL sermaye bedeli ile Ferit Fadıl Büyükdağ tarafından açıldı.

Kocaeli'deki The Ness Termal Hotel 63.3 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kocaeli Başiskele'de yer alan The Ness Termal Hotel, 63 milyon 301 bin 359 TL'ye icradan satılıyor. 

Kemer Palmet Resort Hotel 18 milyon 504 bin 66 TL'ye icradan satılıyor!

T.C. Kemer İcra Dairesi, Antalya ili, Kemer ilçesi, Kemer Mahallesi, 157 ada 6 parselde yer alan Palmet Resort Hotel'i 18 milyon 504 bin 66 TL'ye satıyor...

The One Bel Air 300 milyon dolara satışa çıkarıldı!

ABD'nin en pahalı evi olan ve Los Angeles'ta yer alan The One Bel Air geçtiğimiz günlerde 500 milyon dolardan satışa çıkarılmış fakat alıcı bulamayan ev için 200 milyon dolarlık indirim yapılmıştı. 

The Publıc Hotel Beyoğlu Haberi

The Publıc Hotel Beyoğlu

The Public Hotel, İstanbul'un iş ve eğlence yaşamının merkezi olan Beyoğlu'nda kapılarını misafirlerine açtı. 19'uncu yüzyıl sonu İtalyan mimarisinin en güzel örneklerinden biri olarak onılan The Public Hotel'in restorasyon çalışmalarında, binanın orjinaline ve tarihi dokusuna hiçbir ekleme yapılmadı. Otantik bir atmosferi yaşatan otelin, 21 'i suit olmak üzere 52 yüksek tavanlı odası ve bir geniş avlusu bulunuyor. Şehrin tarihi ve kültürel birçok mekanına yakın bir konumda bulunan otel, iş merkezlerine de kolay ulaşılabilir...