29 / 03 / 2024

Thodex soruşturma

Thodex soruşturma

Thodex soruşturmasına yönelik operasyonda yakalanan ifadesi sonrasında serbest bırakılan şirketin finans sorumlusu Rana Azap için alınan karara savcılık tarafından itiraz edildi. 

Thodex soruşturmasında yeni gelişme!

400 bin kişinin mağduriyetine neden olan Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer soruşturmasında yeni gelişmeler yaşanıyor. Kripto Faruk'a ulaşmak için firari olan şüpheli 3 kişinin araması devam ediyor.

Thodex soruşturmasında yeni gelişme! Çember daralıyor!

400 bin kişinin mağduriyetine neden olan Thodex soruşturmasında yeni gelişmeler  yaşanıyor. İddialara göre Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer'in yakalanması an meselesi. 

Thodex vurgununda mafya şüphesi!

400 bin kişinin mağduriyetine neden Thodex vurgununda yeni bir gelişme yaşandı. İddiaya göre; Thodex kurucusu  Faruk Fatih Özer'in 91 bin kişiden topladığı 108 milyon dolarlık kripto varlığı nakde çevirmek için mafya ile iş birliği yaptığı belirtildi. 

Thodex soruşturmasında yeni gelişme: Çember daralıyor!

Kripto para borsası Thodex'in kurucusu firari Faruk Fatih Özer'e yönelik operasyonda son dakika gelişmeleri yaşanıyor. İşte soruşturmada son durum...

Interpol’den Faruk Fatih Özer açıklaması! 

Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer hakkında çıkartılan Kırmızı Bülten kararının Interpol’ün sitesinde yer almadığı ortaya çıktı. İnterpol kontuyla ilgili açıklama yaptı. 

Thodex soruşturmasında tutuklanan Serap ve Güven Özer kardeşlerin ifadeleri ortaya çıktı!

Kripto para borsası Thodex soruşturması kapsamında tutuklanmalarına karar verilen Faruk Fatih Özer'in ağabeyi Güven Özer ile kardeşi Serap Özer'in de aralarında bulunduğu 6 şüphelinin ifadeleri ortaya çıktı. 

Thodex soruşturmasında serbest bırakılan şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı!

400 bin kişinin mağduriyetine neden olan Thodex soruşturmasında ifade veren 6 şüphelinin ifadeleri ortaya çıktı.

Thodex soruşturmasında gözaltı sayısı 65'e yükseldi!

Kripto para borsası Thodex'e yönelik yapılan soruşturmada gözaltına alınan kişi sayısının 65 olduğu açıklandı. 

İçişleri Bakanlığı, kaçak inşaatlar sebebiyle Çeşme Belediyesine soruşturma izni verdi!

İçişleri Bakanlığı, yıkım kararı verilmiş olan 12 binayı yıkmadığı için Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran ve iki bürokratı hakkında soruşturma izni verdi.

Hazır beton üreten firmalara soruşturma!

Rekabet Kurulu, aralarında Oyak Çimento ve Çimbeton’un da yer aldığı bazı teşebbüslere yönelik soruşturma açtı.

Bu illerdeki bazı çimento ve hazır beton firmalarına rekabet soruşturması açıldı!

Rekabet Kurulu, Ankara, Hatay ve Malatya'da çimento ve hazır beton üretimi ile satışı yapan bazı teşebbüslere ilişkin soruşturma açılmasına karar verdi.

Çimentoculara büyük darbe! 17 çimento firması için soruşturma başlatıldı!

Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle, özellikle deprem bölgesinde çimento ve hazır beton sektörü için yürüttükleri incelemeler dahilinde 17 çimento firması hakkında soruşturma başlattıklarını açıkladı.

Diyarbakır'da deprem soruşturması için bilirkişi raporu hazırlanacak!

Diyarbakır'da, 6 Şubat 2023 tarihindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerde 411 kişinin yaşamını yitirdiği yıkılan 6 binayla ilgili süren soruşturma için kapsamlı bilirkişi raporu hazırlanacak.

O ilde fahiş kira artışı yapan 42 kişi hakkında soruşturma!

Konya'da, 6 Şubat tarihindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra konut kira tutarlarında fahiş fiyat artışı yaptığı tespit edilmiş olan 42 kişi hakkında soruşturma başlatıldı.

Deprem fırsatçısı ev sahiplerine savcılık soruşturması!

Depremzedelerin konut ihtiyacını fırsat bilerek kira bedellerinde artış yapan bir çok ev sahibi mercek altına alınırken Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı konuyla ilgili olarak soruşturma başlattı.

10 şehirde 'Deprem Suçları Soruşturma Bürosu' kurulacak!

Adalet Bakanlığı tarafından depremden etkilenen şehirlerde Cumhuriyet başsavcılıklarına yazı gönderilerek, yıkılan binalarla ilgili Deprem Suçları Soruşturma Büroları kurulması ve sorumlularla ilgili bazı tedbirlerin alınması istendi.

Çiftçiler dikkat! Rekabet Kurulu'ndan kritik hamle! Traktör üreten ve pazarlayan 10 firmaya soruşturma!

Rekabet Kurulu, traktör üretim ve pazarlama sektöründe faaliyet gösteren 10 firma hakkında soruşturma açtı. Peki, traktör fiyatları ne kadar? İşte 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Rekabet Kurulundan 5 kozmetik firmasına şok soruşturma! Hangi kozmetikçiler var?

Rekabet Kurulu, kozmetik sektöründe faaliyet gösteren 5 firma hakkında soruşturma açılması kararı aldı.

Veliler bu kez iyi haber geldi! O özel okullara soruşturma açıldı!

Son zamanlarda velilerin en büyük şikayet konusu olan özel okullardaki fahiş fiyat artışlarıyla ilgili çok önemli bir gelişme yaşandı. Rekabet Kurumu, bazı özel okullardaki keyfi fiyat artışları nedeniyle soruşturma başlattı. İşte o okullar…

Gıdadan flaş haber! Dev şirketlere soruşturma açıldı!

Son dönemlerde artan gıda fiyatlarıyla ilgili zincir marketlere soruşturmalar açan Rekabet Kurumu, bu kez de dev gıda şirketleri hakkında soruşturma başlattı! Peki bu şirketler hangileri?..

Rekabet Kurulu’ndan soruşturma! 17 şirket mercek altında!

Rekabet Kurulu, toplam 17 şirket hakkında soruşturma başlattı. Ankara’da ve Kırıkkale’de bulunan hazır beton üreticisi şirketler mercek altında…

Thodex soruşturma Haberi

Thodex soruşturma

Thodex soruşturma kapsamında önceki gün tutuklama talebiyle gözaltına alınan firmanın finans yetkilisi Rana Azap ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Sputniknews'te yer alan habere göre; savcılık Rana Azap'ın serbest bırakılmasına itiraz etti. 

Soruşturmayı üstlenen savcı, Anadolu 3. Sulh Ceza Hakimliği'nin verdiği karar iptal ederek Azap'ın tutuklanmasını talep etti.

Thodex soruşturmasında yakalanan Zuhal Özer suçlamaları...