23 / 04 / 2024

Thodex vurgunu

Thodex vurgunu

Thodex kripto para vurgununa ilişkin soruşturma sürerken, olayda bir son dakika gelişmesi meydana geldi. Aktarılan iddialarda, Thodex'in CEO'su Faruk Fatih Özer tarafından 8 mağdur isme toplam 2 milyon TL yolladığı belirtildi. 

Thodex’in firari patronu 8 aydır kayıp! 

400 bin kişiye ait milyonlarca dolar kripto parayla 20 Nisan 2021’de Arnavutluk’a kaçan Kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer,8 aydır kayıp. 

Thodex vurgununda son durum!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, Haziran'da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun cevaplaması talebiyle Thodex soruşturmasıyla ilgili soru önergesi vermiş, Thodex'in sahibi Özer'in yurt dışına kaçmadan önce bakanlığa çağrıldığına ilişkin iddiaları sormuştu. 

Arnavutluk'ta Thodex soruşturması için operasyon düzenlendi!

Kripto para borsası Thodex'e yönelik gerçekleşen soruşturma dahilinde firari Faruk Fatih Özer’e yardım eden Arnavutluk vatandaşı E.H. yakalandı. 

Faruk Fatih Özer'in Binance'deki paralarına el konulması için talep!

Thodex soruşturması kapsamında Siber Suçlarla Mücadele Müdürlüğü’ne savcılığın yazı yazarak firari şüpheli Faruk Fatih Özer’in Binance’deki kripto paralarına el konulması için talepte bulunuldu.

Thodex soruşturmasında zarar tespiti yapılacak!

Geçtiğimiz aylarda çok sayıda kişinin mağdur olmasına neden olan Thodex vurgununda yeni gelişmeler yaşanıyor Soruşturma dahilinde zarar tespiti yapılacak.

Thodex'in reklamında oynayan ünlülere suç duyurusu!

Thodex mağduru bir vatandaş, avukatı aracılığıyla şirketin reklamlarında oynayan ünlülerle ilgili suç duyurusu yaptı.

Thodex vurgununda son durum ne?

Türkiye tarihindeki en büyük vurgunlardan biri olan Thodex’in akıbeti, henüz aydınlatılmadı. Mağdurların avukatı Oğuz Evren Kılıç, “Artık bundan sonra çok zorlu ve uzun bir süreç başlıyor. Allah herkese sabır versin” dedi.

Thodex'in firari patronu Faruk Fatih Özer'i bulana 50 bin Euro para ödülü!

Arnavutluk emniyeti, Thodex para borsası kurucusu ve birçok insanı dolandıran Faruk Fatih Özer'i ihbar edene 50 bin Euro para ödülü vereceğini duyurdu. 

Thodex'in firari patronu Faruk Fatih Özer'e kim yardım ediyor?

Thodex vurgunun başrolü Faruk Fatih Özer hakkında iddialar gün geçtikçe değişiyor. Mafya ile bağlantı iddiaları ise her gün boyut değiştiriyor. Peki Thodex vurguncusu Fatih'e kim yardım ediyor?

Thodex vurgununda flaş gelişme! Yeni gözaltılar var!

Thodex vurgunu soruşturması hakkında yeni gelişmeler yaşandı. Şirketinin sahibi Faruk Fatih Özer ile ilgili olduğu belirlenen bazı şüpheliler gözaltına alındı.  

Thodex vurgununun iç yüzü!

Thodex adlı kripto para borsasının vurgununa ilk elden tanık olan ve güvenlik kaygısı nedeniyle ismini açıklamak istemeyen bir vatandaş şirketin iç yüzüne ilişkin konuştu. Peki Thodex vurgununda neler oldu? İşte yaşananlar...

Thodex soruşturmasında savcılıktan 6 kişiye tutuklama talebi!

Kripto para borsası Thodex soruşturması kapsamında gözaltına alınan 62 kişiden 6'sı tutuklanması, 22'si de adli kontrol altına alınması istemiyle nöbetçi hakimliğe gönderildi. 

Thodex vurgununda yeni gelişme!

400 bin kişiyi dolandırdığı iddiasının ardından Arnavutluk’a kaçan Faruk Fatih Özer’in ağabeyi Güven Özer’in yakalanmasının ardından kız kardeşi Serap Özer de yakalandı.

Polisli çetenin 211 daireli site vurgunu: Evler usulsüz işlemlerle yaklaşık 600 kişiye satıldı! 

İstanbul Esenyurt'ta inanılmaz bir olay yaşandı. Aralarında da polis memurlarının da bulunduğu kişiler, 211 konuttan oluşan bir sitedeki daireleri usulsüz işlemlerle yaklaşık 600 kişiye sattı.

Kripto para borsası Thodex'te mağdurların zararı toplam 258 milyon TL!

Kripto para borsası ‘Thodex’ üzerinden binlerce kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle Arnavutluk’ta yakalanıp Türkiye’ye iade edilen Faruk Fatih Özer’e ilişkin istenen ceza belli oldu. Sanığın 12 bin 142 yıldan 40 bin 462 yıla kadar hapsini istenirken mağdurların zararının 258 milyon TL olduğu öğrenildi.

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer Türkiye'de!

Arnavutluk Adalet Bakanlığı tarafından Türkiye'ye iadesine karar verilen kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, İstanbul'a getirildi.

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer yarın Türkiye'ye getirilecek!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Arnavutluk'un Türkiye'ye iadesine karar verdiği kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, yarın Türkiye'ye getiriliyor.

Özgür Karabat, Borsa’daki büyük vurgunu anlattı!

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat küçük yatırımcının sermayesinin kasti eritildiğini iddia etti.

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye’ye iadesine onay verildi!

Arnavutluk'taki Dıraç Temyiz Mahkemesi, kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade edilmesine ilişkin karara onay verdi.

Thodex vurgununda flaş gelişme! Fatih Özer'in iade süreciyle ilgili duruşma yine ertelendi!

Arnavutluk'ta 30 Ağustos 2022 tarihinde gözaltına alınan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade süreci ile ilgili duruşması 14 Kasım tarihine ertelendi.

Thodex vurgununda yeni gelişme! Fatih Özer'in iade süreciyle ilgili duruşma 1 Kasım'a ertelendi!

Arnavutluk'ta 30 Ağustos tarihinde gözaltına alınan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade süreci ile ilgili duruşması 1 Kasım 2022 tarihine ertelendi.

Adalet Bakanlığı'ndan, 'Thodex' CEO'su hakkında açıklama

Thodex'in CEO’su kırmızı bültenle aranan Faruk Fatih Özer, Arnavutluk’ta hakim karşısına çıkmıştı. Sonraki yakalanmasından sonra 29 günün ardından resmi iade talebinin gönderildiği gibi haberler çıkmıştı. Adalet bakanlığı ise gecikmeden Faruk Fatih Özer ile ilgili açıklama yaptı…

Kripto para borsası Thodex soruşturmasında 588 mağdurun ifadesine ulaşıldı!

Anadolu Ajansı muhabiri, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen "Thodex" soruşturması kapsamında şikayette bulunan 588 mağdurdan bazılarının ifadesine ulaştı.İşte haberin ayrıntıları..

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer hakim karşısında!

Arnavutluk’ta yakalanan kripto para borsası Thodex'in kurucusu olan kırmızı bültenle aranan Faruk Fatih Özer, bu ülkede hakim karşısına çıktı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Thodex'in CEO'su Faruk Fatih Özer yakalandı! 40 bin 562 yıla kadar hapsi isteniyor!

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada Thodex'in kırmızı bültenle aranan kurucusu firari Fatih Özer, Arnavutluk'ta yakalandığı ve emniyet güçleri tarafından Türkiye'ye iade işlemlerine başlandığı söylendi. Peki, Faruk Fatih Özer kim? Niçin 40 bin 562 yıla kadar hapsi isteniyor? İşte detaylar..

Çifte faturayla milyonluk lüks araç vurgunu

Gümrük müfettişleri milyon euroluk lüks otomobillerin ithalatında vatandaşı mağdur edip, çifte fatura, düşük beyanla devletin 2.5 milyar TL zarara uğratıldığını tespit etti. Ticaret Bakanlığı suç duyurusunda bulundu.

Thodex vurgunu Haberi

Thodex vurgunu

Thodex kripto para vurgununa ilişkin soruşturma sürerken, olayda bir son dakika gelişmesi meydana geldi. Aktarılan iddialarda, Thodex'in CEO'su Faruk Fatih Özer tarafından 8 mağdur isme toplam 2 milyon TL yolladığı belirtildi. 

Thodex'in CEO'su Faruk Fatih Özer'in avukatı konuya ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu ve "373 mağdurun zararını giderdik. Zamanımız çok kısıtlı. Bütün müştekilerin paralarını yatıracağız" ifadelerini kullanarak mağdur isimlere çağrıda bulundu. 

Peki Thodex vurgunundaki son gelişme ne? Thodex'in CEO'su Faruk Fatih Özer'in avukatı hangi açıklamalarda bulundu? İşte ayrıntılar...

Firari CEO Faruk Fatih Özer'in babasının avukatı olan Sevgi Erarslan, konuya ilişkin gerçekleştirdiği dikkat çeken açıklamalarda soruşturma çerçevesinde müvekkillerinin şüpheli sıfatıyla yargılandığının altını çizerek şöyle konuştu: 

"Bu konuda bir basın bildirisi yapmak durumunda kaldık. MASAK raporlarını bekliyorduk. MASAK raporları geldi. Bu kapsamda zararları gidermeye...