19 / 04 / 2024

thy 3. havalimanı taşınması

thy 3. havalimanı taşınması

THY'nin Boeing ile imzaladığı stratejik iş birliği anlaşmasını değerlendiren Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, "Artık yeni evimiz 3. Havalimanı ve oraya geçişi heyecanla bekliyoruz" diye konuştu.

THY, 3. havalimanı için 1 milyar dolar kredi alıyor!

3. havalimanına taşınmaya hazırlanan THY, 5 yerli banka ve ICBC’nin de dahil olduğu Çinli bankalardan kredi kullanacak...

3. Havalimanı açılışı ve 10 bin konut yatırımı Arnavutköy’ü nasıl etkileyecek?

Emlak Konut GYO’nun bugün THY iş birliğiyle en az 10 bin konutluk proje gerçekleştireceğini açıkladığı Arnavutköy, 3. Havalimanı’nın da Ekim’de açılacak olması ve Kanal İstanbul güzergahında olmasıyla önemli lokasyonlardan biri oldu.

15 soruda Emlak Konut THY 3. havalimanı konut projesi!

Türk Hava Yolları ve Emlak Konut GYO; 3. Havalimanı yakınlarında inşa edilmesi planlanan 10 bin konutluk proje için anlaşmaya vardı. İşte 15 soruda Emlak Konut THY 3. havalimanı konut projesi...

3. havalimanına komşu 15 bin konut yolda! 

Emlak Konut GYO ile THY 3. havalimanı çalışanları ve İstanbulular için düğmeye bastı. Arnavutköy’e bağlı Dursunköy’de 3.6 milyon metrekare alanda yaklaşık 15 bin konut yapılması planlanıyor. 

3. havalimanı pilot ihtiyacını arttıracak!

THY İstihdam Müdürü Muhittin Hasan Uncular, "3. havalimanının faaliyete geçmesiyle pilot ihtiyacı da artacaktır" dedi. 

3. havalimanı ve Star Alliance ittifakı devam edecek!

Star Alliance ve Türk Hava Yolları (THY), yeni havalimanının inşaatında bazı konularda birlikte çalıştı. THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Aycı 3. havalimanı ve Star Alliance ittifakının devam edeceğini söyledi.

THY'nin 3. havalimanına taşınma maliyeti 650 milyon dolar!

Atatürk Havalimanı, İstanbul 3. havalimanına taşınıyor. THY Yönetim Kurulu Başkanı Aycı, yeni havalimanına taşınmanın maliyetinin 650 milyon doları bulacağını söyledi...

3. Havalimanı Türk milletinin gururu olacak!

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, inşaat çalışmaları yüzde 73 oranında tamamlanan 3. Havalimanı için Türk milletinin gururu olacak dedi ve THY'nin 3. Havalimanı'na 29 Ekim 2018'de taşınacağını dile getirdi.

THY’ye 3. havalimanında 300 dönümlük özel kampüs!

Yapımı hızla süren 3. Havalimanı’nda, THY’nin 300 dönümlük dev bir kampüsü olacak. THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı “Kampüste Genel Müdürlük ve 5-6 bin metrekarelik lounge alanımız olacak” dedi.

THY, 3. havalimanı tesisleri için ihaleye çıktı!

İstanbul yeni havalimanı için THY de çalışmalara başladı. THY, kendine ait olacak tesislerin mimari tasarım ve danışmanlık hizmetleri ile tesislerin zemin sondaj ve etüdü yapılması için ihaleye çıktı.

İlker Aycı: 3. Havalimanı'nı heyecanla bekliyoruz!

THY'nin Boeing ile imzaladığı stratejik iş birliği anlaşmasını değerlendiren Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, "Artık yeni evimiz 3. Havalimanı ve oraya geçişi heyecanla bekliyoruz" diye konuştu.

İlker Aycı: 3.Havalimanı ile başka bir yere sıçrayacağız!

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Aycı, “THY olarak 3.Havalimanı’na sorumluluğumuzu en iyi şekilde taşıyacağız.

3. Havalimanı THY’yi farklı bir boyuta taşıyacak!

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, İstanbul’da yapım aşamasında olan 3.Havalimanı’nın THY’yi farklı bir boyuta taşıyacağını söyledi. İşte görüşleri...

thy 3. havalimanı taşınması Haberi

thy 3. havalimanı taşınması

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, THY'nin yerli uçak TRJet'ten alım yapıp yapmayacağına ilişkin "Bunlar, yönetim kurulumuzun önüne geldiğinde bizim ihtiyacımıza cevap veren uçaklar olduğunu görürsek elbette biz de bunun içerisinde oluruz ve olmak isteriz" dedi. 


Aycı, THY'nin filosuna yeni kattığı 777-300ER uçağında gazetecilerin sorularını yanıtladı. 


THY'nin Boeing ile imzaladığı stratejik iş birliği anlaşmasını değerlendiren Aycı, Boeing'le 40 yılı aşkın süredir çalıştıklarını söyledi. 


Aycı, ortaklıklarını başka bir boyuta taşımak istediklerini belirterek, Boeing'in belli offsetlerle Türkiye'den her yıl 120 milyon dolarlık alımının söz konusu olduğunu hatırlattı. 


Ortaklıklarını yeni bir şekilde taçlandırmak istediklerini aktaran Aycı, söz konusu anlaşmanın eğitim, ortak Ar-Ge merkezi gibi konuları kapsadığını kaydetti. 


Aycı, THY'nin galley şirketinin Boeing'in global listesine girdiğini anımsatarak, "Çok yakında koltuk şirketimiz de...