29 / 03 / 2024

thy istanbul havalimanı uçuşları

thy istanbul havalimanı uçuşları

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Büyük taşınmaya adım adım hazırlandık. Arkadaşlarımız ile 37 taşınma hazırlık toplantısı yaptık" dedi...

İstanbul Havalimanı'nın yeni hangarlarının inşaatı tamam!

Türk Hava Yolları (THY) Teknik AŞ, İstanbul Havalimanı'nda yer alan uçak bakım, onarım ve revizyon (MRO) kompleksinin önemli bir parçası olacak yeni hangarlarının inşaatını tamamladı.

İstanbul Havalimanı'na hangar yapılmadı mı?

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, İstanbul Havalimanı'nda 330 uçaklık filosu olan Türk Hava Yolları'na (THY),  uçaklarının teknik bakımlarını yapabileceği bir hangar yapılmadığını söyledi.

İstanbul Havalimanı CNN International’da!

İstanbul Havalimanı'nın büyük taşınması 5-6 Nisan tarihleri arasında 45 saatlik süreden daha az zamanda tamamlandı.“Büyük Göç” adı verilen bu taşınmanın ardından tam operasyona başlayan İstanbul Havalimanı, ABD’nin önde gelen haber kanalı CNN International’da tüm detayları ile yer aldı.

İstanbul Havalimanı çalışanı ev arayışında!

İstanbul Havalimanı'nın taşınması emlak piyasasını da hareketlendirdi. Havalimanı çalışanları evlerini İstanbul Havalimanı'na yakın bölgelere taşımaya başladı.

Almanlar İstanbul Havalimanı'na hayran kaldı!

Alman vatandaşları 2006 yılından beri bitirilemeyen Berlin Havalimanı'nı İstanbul Havalimanı ile kıyasladı. Almanlar ülkedeki politikacılara yüklendi.

İstanbul Havalimanı yolcuları hayran bıraktı!

İstanbul Havalimanı 148 seferle ilk gününü tamamlandı. 33 saat gibi çok kısa bir sürede gerçekleşen taşınmanın ardından havalimanını kullanan yerli ve yabancı yolcular memnuniyetlerini dile getirdiler.

İstanbul Havalimanı hakkında bilmeniz gereken 17 özellik!

İstanbul Havalimanı'nın teknik özellikleri neler? İstanbul Havalimanı hayatımızda neleri değiştirecek? İşte bilmeniz gereken 17 özellik...

İstanbul Havalimanı'na taşınmanın yüzde 97'si tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan İstanbul havalimanı ile ilgili çok önemli detaylar verdi. Bakan Turhan, "Dünya havacılık tarihinin en büyük taşınmasını gerçekleştirdik. Şu an itibariyle yüzde 97 taşınma işlemleri gerçekleştirildi." dedi.

İstanbul Havalimanı havadan görüntülendi!

Taşınması sonrası seferlerin sürdüğü İstanbul Havalimanı'nda, apron ve terminal bölgesine ait görüntüler helikopterden çekildi.

İstanbul Havalimanı mağazaları yeni döneme hazır!

Dünyanın en büyük seyahat perakende alanlarından biri olan Unifree, İstanbul Havalimanı’ndaki tüm Duty Free alan işletmesini 25 yıllığına üstlendi.

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro hattı 2020'de açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro hattı 2020 yılı ilk yarısında sistemini hizmete alacaklarını söyledi.

İstanbul Havalimanı nerede, nasıl gidilir?

İstanbul Yeni Havalimanı, Tayakadın ve Akpınar köyleri arasındaki 76,5 milyon metrekare alan üzerine inşa edildi. Çatalca, Göktürk Arnavutköy kavşağında ve Terkos Gölü'ne yakın bir yerde konumlanıyor. Peki İstanbul Havalimanı'na nerededir, nasıl gidilir?

İstanbul Havalimanı’nda ilk uçuş heyecanı!

Atatürk Havalimanı'ndan, İstanbul Havalimanı'na 'Büyük Göç' tamamlanıyor. İstanbul Havalimanı ilk yolcularına kapılarını açtı. İstanbul Havalimanı'na taşınmanın ardından yapılacak ilk uçuş için yolcular uçağa alındı.

thy istanbul havalimanı uçuşları Haberi

thy istanbul havalimanı uçuşları

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, ekip olarak taşınma için 37 hazırlık toplantısı yaptıklarını bildirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Bilal Ekşi, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Büyük taşınmaya adım adım hazırlandık. Arkadaşlarımız ile 37 taşınma hazırlık toplantısı yaptık. 29 Ekim 2018'den beri İstanbul Havalimanı'mızı arkadaşlarımız 3 bin 272 uçuş ve 415 bin yolcu ile ilmek ilmek deneyimlediler. Emeklerinize sağlık. Büyük taşınmaya ekip olarak hazırız." ifadelerini kullandı.

İstanbul Havalimanı’na ulaşım rehberi!

İstanbul Havaalanı’na taşınma bu gece...