28 / 03 / 2024

Tika karadağ Karabusko Polje Camisi yenileme çalışmaları

Tika karadağ Karabusko Polje Camisi yenileme çalışmaları

TİKA, Karadağ'daki Karabusko Polje Camisi'ni yeniledi. 1990'da inşa edilen caminin ihtiyaç duyduğu tadilat, donanım ve yeni abdesthane inşası bitirildi. 

Karadağ, gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Adriyatik Denizi'ne kıyısı olan Karadağ'ın gayrimenkul piyasasının yazlık ev yatırımcıları ve bölgeye taşınmak isteyen uluslararası alıcıların talebiyle canlandı

Karadağ hükümetinden gayrimenkul yatırımcılarına teşvik paketi!

Türkiye'deki yatırımcılara Karadağ'da gayrimenkul satışı gerçekleştiren Realty Balkans Emlak'tan gayrimenkul uzmanı Fatih Candan, bölgedeki piyasa şartlarını ve sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Teknolojide son nokta! Henüz elektrikli araçlara alışamadan o geldi! İşte denizde ve karada gidebilen teknomobil

Dünyanın en büyük elektrikli otomobil üreticilerinden biri olan BYD, karada da denizde de gidebilen bir araç üretiyor. İşte detaylar...

Karadağ Peyzaj Fidancılık Çevre Düzenleme İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadağ Peyzaj Fidancılık Çevre Düzenleme İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulselam Karadağ tarafından kuruldu.

Karadağkurt İnşaat Taahhüt Ve Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadağkurt İnşaat Taahhüt Ve Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Karadağ ve Osman Atay Kurt tarafından kuruldu.

Eda Karadağ'dan dolar ve altın için ses getirecek tahmin!

Gedik Yatırım Analisti Eda Karadağ döviz kurlarına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Karadağlar Seyahat Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadağlar Seyahat Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Esra Karadağ tarafından kuruldu.

Ece Seçkin Karadağ'da 31 milyon TL'lik eve göz dikti!

Bir süre önce pilot eşi Çağrı Terlemez ile Karadağ'a giden şarkıcı Ece Seçkin'in Karadağ'da 31 milyon TL'ye ev alacağı iddia edildi.

Hk Karadağ İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hk Karadağ İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hıdır Karadağ tarafından kuruldu.

Maya Montenegro'dan Karadağ'a yeni proje!

Karadağ'da inşaat projesi yürüten Maya Montenegro, Bayview Hills isimli projesinin hafriyat işlerine Ağustos'ta başlıyor. Eylül 2021'de tamamlanması planlanan projede teslimler yaz aylarında yapılacak.

Karadağlı Group İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadağlı Group İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yücel Sarıkaya tarafından kuruldu.

Karadağ İnvest Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

​​​​​​​Karadağ İnvest Enerji Anonim Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cesur Karadağ tarafından kuruldu.

Himmet Karadağ, Halk Varlık Kiralama Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Halk Varlık Kiralama'nın Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın Hüseyin Zeybek 31 Ağustos 2020 tarihi itibariyle görevinden ayrıldı. Zeybek'in yerine Yönetim Kurulu Başkanı olarak Himmet Karadağ Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Serdar Sürer seçildi.

Tika karadağ Karabusko Polje Camisi yenileme çalışmaları Haberi

Tika karadağ Karabusko Polje Camisi yenileme çalışmaları

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Balkan ülkesi Karadağ'daki Karabusko Polje Camisi'nin tadilat ve donanımını bitirdi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; TİKA'dan yapılan yazılı açıklamada, başkent Podgorica'ya 7 kilometre uzaklıkta yer alan ve nüfusunun tamamına yakını Boşnaklardan meydana gelen Karabusko Poljo beldesinde 1990'da yapılan caminin ihtiyaç duyduğu tadilat, donanım ve yeni abdesthane inşasının TİKA tarafından yapıldığı belirtildi. 

Proje kapsamında ayrıca, cami bünyesinde çocukların dini eğitimlerinde kullanılmak amacıyla tam donanımlı bir sınıf kurulumu da gerçekleştirildiği açıklanırken, hayata geçirilen proje ile cami cemaatinin daha sağlıklı bir ortamda ibadet etmesine ve çocukların dini eğitim almasına fırsat sunduğu dile getirildi 

Açıklamada, tadilat ve donanımı tamamlanan caminin, salgın tedbirlerine uyularak Karadağ İslam Birliği (Diyanet İşleri) yetkililerine teslim edildiği belirtildi.

TİKA, Gürcistan'da 45...