25 / 04 / 2024

tikanın karadağdaki yatırımları

tikanın karadağdaki yatırımları

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı tarafından Karadağ Çetinye Danilo I Hastanesi’ne temin edilen jeneratörün teslimi ile tadilat ve donanımı tamamlanan Laktaryum Ünitesi’nin açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi...

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Ceysin İnşaat Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ceysin İnşaat Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kadıköy’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Sinan Melikoğlu tarafından kuruldu.

İnşaat yatırımları ile büyüme devam edecek!

Yılın ilk çeyreğin büyüme rakamlarını yorumlayan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, inşaat yatırımları ile büyümenin hızlanacağını dile getirdi.

Ongan İnşaat, Avrupa yatırımlarına başlıyor!

Ortadoğu'daki yatırımlarıyla adından söz ettiren Ongan İnşaat, Avrupa yatırımları için düğmeye bastı. Firma ilk olarak Karadağ'da 2,5 milyon Euro'luk projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Cozy İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cozy İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Karagöz tarafından kuruldu.

Akfen Gayrimenkul, Akfen GYO'nun Rusya'daki ve Hollanda'daki yatırımlarının ortağı oldu!

Akfen Gayrimenkul'ün Hollanda'da mukim bağlı ortaklıkları olan ve Rusya'da bulunan yatırımlarının maliyetlerin azaltılması için Rusya'daki yatırımları direkt olarak Akfen Gayrimenkul'ün ortaklığı haline getirildi.

Türk iş insanlarının Ruanda'daki yatırımları 400 milyon dolara yükseldi!

Afrika'da ikinci en kolay yatırım imkanına sahip ülke Ruanda'da Türk yatırımcılar enerjiden inşaata, eğitimden üretime kadar pek çok alanda faaliyet gösteriyor

Giresun'da yeni yatırımlarımızın projelerini bir an önce tamamlıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Giresun'daki selle ilgili, "Yeni güzergah ve yeni projelerle derelerden etkilenmeyecek yatırımları vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Yeni yatırımlarımızın projelerini bir an önce tamamlıyoruz" açıklamasında bulundu.

Blue Moon İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Moon İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Erol tarafından kuruldu.

NG Grubu, Sapanca'daki ikinci yatırımını hızlandırdı!

NG Grubu, Sapanca ve Ayfon'daki yatırımlarının yanında Antalya’da Phaselis Otel’i ve son olarak da geçen ay Bodrum’da bir oteli satın aldı. NG Hotels, Sapanca’daki oteline ilave yeni otelini de 2020 yılının ilkbaharında devreye alacak...

Dilek Bayraktutan Turizm Otelcilik İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Dilek Bayraktutan Turizm Otelcilik İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Bayraktutan tarafından kuruldu.

Dekom Emlak İnşaat Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Dekom Emlak İnşaat Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Erkal tarafından kuruldu...

Türk yatırımcıların Karadağ'a ilgisi artıyor!

Batı Balkanlar'ın küçük ülkesi Karadağ'da yatırımları olan 2 bini aşkın Türk şirketi, ülkenin istihdam ve kalkınmasına katkı sunuyor.

tikanın karadağdaki yatırımları Haberi

tikanın karadağdaki yatırımları


Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı tarafından Karadağ Çetinye Danilo I Hastanesi’ne temin edilen jeneratörün teslimi ile tadilat ve donanımı tamamlanan Laktaryum Ünitesi’nin açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.


TİKA tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında, elektrik kesintileri nedeniyle zorluklar yaşayan Çetinye Hastanesine, tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir jeneratör temin edildi. Ayrıca, hastanenin Jinekoloji bölümün bir kısmı onarılarak gerekli ekipman alımı ile bir Laktaryum Ünitesi kuruldu. Proje kapsamında verilen desteklerin hizmete açılması çerçevesinde düzenlenen törene, TİKA Karadağ Koordinatörü Mustafa Yazıcı, Çetinye Danilo I Hastanesi Başhekimi İvan Gazivoda, Çetinye Belediyesi yetkilileri, bölge STK temsilcileri ve hastane personeli katıldı.


Çetinye Danilo I Hastanesi Müdürü Gazivoda, açılış töreninde yaptığı konuşmada, hastanelerinin sadece Çetinye değil diğer yakın şehirlere de hizmet veren merkezi bir hastane konumunda olduğunu belirtti. Bölgede sık yaşanan...