19 / 04 / 2024

TİMM İnşaat adres

TİMM İnşaat adres

TİMM İnşaat Taahhüt Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Atakan Uçar, Özlem Kurumsak Uçar tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Ocak'ta kuruldu.

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat'ın kesin mühleti uzatıldı!

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat tarafından adi konkordatodan kaynaklanan davada kesin mühlet süresü 20 Mayıs 2021'den itibaren 6 ay süreyle uzatıldı. 

İzoforte Yalıtım İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

İzoforte Yalıtım İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. İzoforte Yalıtım İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ümraniye'ye taşındı. 

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı bugün!

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı (TEBİF), Congresium Ankara Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenecek. 

Hs Taahhüt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hs Taahhüt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Hüseyin Öner tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Türkerler İnşaat Mahall Bomonti İzmir ödemeleri!

Türkerler İnşaat Mahall Bomonti İzmir ödemeleri kapsamında 72 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor. İzmir Mahall Bomonti projesinde fiyatlar 406 bin TL'den başlıyor...

Balkan İzolasyon Yalıtım İnşaat Malzemeleri Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balkan İzolasyon Yalıtım İnşaat Malzemeleri Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bilal Balkan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Türkerler İnşaat, Efes Opera Bale Günleri'ne sponsor oldu!

İzmir'e 5 milyar liralık yatırım yapan Türkerler İnşaat, "Efes Opera ve Bale Günleri'nin sponsoru olmanın gururunu yaşıyor, sanatı her zaman destekliyoruz" açıklamasında bulundu.

Ern Tünelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ern Tünelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Narlıoğlu tarafından kuruldu.

Dng Taşımacılık Dağıtım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dng Taşımacılık Dağıtım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Aşçı tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kd Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kd Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Katip Ayşın ve D. K. Rashıd ortaklığında 125 bin TL sermaye ile 18 Temmuz 2017'de kuruldu.

Tasarı Taahhüt Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tasarı Taahhüt Ve İnşaat Anonim Şirketi İnan Tekcan tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ak Etüt Proje İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Etüt Proje İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ali Kaan Kuştul tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ege Eps Yalıtım İnşaat Makine Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege Eps Yalıtım İnşaat Makine Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Özdemir Ilık tarafından kuruldu.

TİMM İnşaat adres Haberi

TİMM İnşaat adres

TİMM İnşaat Taahhüt Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Atakan Uçar, Özlem Kurumsak Uçar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Ocak'ta kuruldu. 


TİMM İnşaat Taahhüt Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında bilumum inşaat ve taahhüt işleridir


TİMM İnşaat Taahhüt Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Tuzla, Tepeören Mahallesi Karacabey Caddesi, No:7...