19 / 04 / 2024

Timsah Arena açılış

Timsah Arena açılış

Geçen hafta sonu Timsah Arena için toplantı yapan ve sadece Bursa Hakimiyet'in okurlarına duyurduğu Recep Altepe-Ali Ay zirvesi bu kez statta gerçekleşti.

Timsah Arena ile Bursa spor turizmine açılacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe: "UEFA'dan tarafsız sahada yapılacak bir müsabakanın Bursa'da oynanması için talepte bulunduk. Bu maç alınırsa, 45 bin turistin Bursa'ya gelme imkanı var. En büyük turizm, spor turizmi" dedi.

Timsah Arena açılış için Federasyonu bekliyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yapımı tamamlanan 45 bin kişilik Timsah Arena'daki müsabaka oynanmasına Türkiye Futbol Federasyonu'nun yapacağı elektronik cihaz montajlarının ardından başlayacağını söyledi.

Timsah Arena Stadı Eylül'de açılacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanma aşamasına getirilen "Timsah Arena"nın, Spor Toto Süper Lig'de eylül ayında oynanacak Bursaspor-Eskişehirspor maçıyla hizmete gireceği bildirildi.

Bursa Timsah Arena Ağustos sonunda açılıyor!

Son rötuşların yapıldığı statta maç için hiçbir engelin kalmadığını belirten Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, stada giriş ve çıkışlarda kullanılacak bağlantı yol ile köprülerinin 15 Ağustos’a kadar sona ereceğini söyledi

Timsah Arena'nın inşaat çalışmaları tamamlandı!

Bursa belediye tarihinin en büyük anıtsal yapılarından biri olan Timsah Arena'nın inşaat çalışmaları tamamlandı. Recep Altepe, fiziki çalışmaları tamamlanan stadyumun bağlantı yolları ile köprülerin de 15 Ağustos’a kadar tamamlanacağını bildirdi.

Timsah Arena'nın açılışına Atletico Madrid geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan yeni stadyumun açılış töreninde, 26 Ağustos'ta özel maçta Bursaspor ile İspanya'nın Atletico Madrid takımı karşılaşacak.

Timsah Arena'nın açılışına Real Madrid gelecek!

BURSA Büyükşehir Belediyesince inşası sürdürülen yeni stadyumun açılış maçına davet edilen dünyaca ünlü İspanyol kulübü Real Madrid'in, bu teklife olumlu yanıt verdiği bildirildi..

Timsah Arena'nın koltuk montajına başlandı!

Dünyanın, yapımı devam eden en çarpıcı 10 stadyumu arasına giren Timsah Arena'da koltukların montajlarına başlandı. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan stad mimarisi ve yapı tekniği açısından dünyanın örnek projeleri arasında gösteriliyor..

Timsah Arena'da ince işçiliklere başlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Timsah Arena'da sona yaklaşılıyor. Bursaspor'un yeni stadı Timsah Arena'da koltuk montajları başladı. Stadın açılışının Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor..

Timsah Arena ne zaman açılıyor?

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, inşaat çalışmaları süren Büyükşehir Stadyumunun 3 Haziran'da hizmete gireceğini ve açılış maçı için dünyaca ünlü bir futbol takımının Bursa'ya getirileceğini söyledi..

Timsah Arena Stadı'nın timsah kafası bu ay monte edilecek!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin yaptırdığı, membran kaplama çatısı tamamlanmak üzere olan ve yapımına devam edilen Timsah Arena'da bu ay içinde timsah kafasının montajına başlanacağı bildirildi.

Bursa Timsah Arena Mart'ta tamam!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Timsah Arena Stadı'nda sona yaklaşıldı. Stadyumun çenesinin Mart ayında tamamlanacağı açıklandı.  

Vadistanbul Havaray hattı açılıyor!

Sarıyer Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu- TT Arena Stadyumu güzergahı arasında hayata geçirilen Havaray hattı açılış için gün sayıyor.

Bursa Timsah Arena'da son durum!

Bursa Timsah Arena'da ‘timsah kafası’nda imalatlar tamamlanma aşamasına geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ramazan Bayramı’ndan sonra kafanın olduğu bölümün de yeşil örtü ile kaplanacağını söyledi.

Beşiktaş'ın yeni müzesi yarın açılıyor!

Beşiktaş'ın Vodafone Arena'da yer alan yeni müzesinin açılışı yarın saat 11:00'da gerçekleşecek. Açılışa Turizm Bakanı Nabi Avcı'nın katılması bekleniyor.

Beşiktaş Müzesi cuma günü açılıyor!

Vodafone Arena'da yer alan Beşiktaş Müzesi'nin açılışı 10 Şubat Cuma günü yapılacak. Açılışa, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'nın da katılması bekleniyor.

Malatya Arena Stadı'nın açılışı uzayacak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yol ve kavşak gibi çalışmalardan dolayı yeni stadın açılışının Nisan ya da Mayıs ayını bulabileceğini söyledi.

Timsah Arena vinç kazası davasında karar çıktı!

BURSA’da, geçen şubat ayında lodos nedeniyle Timsah Arena Stadı inşaatında devrilen vinç altında kalan taksi şoförü 28 yaşındaki Fatih Demirkıran’ın ölümü, yolcu Kübra A.’nın ağır yaralanması davasında karar verildi.

Timsah Arena Bursastore açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve taraftarlar arasında "Timsah Arena" olarak adlandırılan Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda, Bursastore açıldı.

Gaziantep Arena'da açılış için hazırlıklar başladı!

Gaziantepspor'un gelecek sezon maçlarını oynayacağı Gaziantep Arena'nın açılışı için planlar yapılmaya başlandı. Kulübün stadyum açılış maçında Portekiz Ligi şampiyonu Benfica ile maç yapacağı ifade edildi.

Timsah Arena'da eksikler tamamlanacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre ve Bursaspor'a kazandırılan 44 bin kişilik Timsah Arena Stadı'nda yeni sezon öncesinde eksik kalan bölümler masaya yatırıldı

Timsah Arena'nın zemini çöktü!

Bursa CHP İl Başkanı Şadi Özdemir, Timsah Arena'da taraftarın giriş yaptığı ana kapıların olduğu bölümdeki zeminin çöktüğünü belirterek, "Konu artık halkın hayatını tehlikeye atma durumuna gelmiştir" dedi.

Timsah Arena'da asansör kazası!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını gerçekleştirdiği Timsah Arena'da Bursaspor- Galatasaray mücadelesi sonunda stadyumdan ayrılmaya hazırlanan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin bindiği asansör zemine çakıldı.

Çorlu Trend Arena açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Tekirdağ’ın Trend Arena Alışveriş Merkezinin açılışına katıldı. Albayrak Trend Arena Alışveriş Merkezinin Çorlu ve Tekirdağ ekonomisine güç katacağını söyledi ve hayırlı olmasını diledi.

Timsah Arena açılış Haberi

Timsah Arena açılış

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Bursaspor Başkanı Ali Ay Timsah Arena'daki eksikleri yerinde inceledi. Yeni sezon öncesi yapılan kritik görüşmeye Bursaspor ve Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin statla ilgili kurmayları ve iflas erteleme isteyen yüklenici firma GİNTAŞ'ın temsilcileri de katıldı.


EKSİKLERİ HEMEN GİDERİN

Timsah Arena'nın kaderini belirleyecek toplantıda 47 maddelik eksik listesi bir kez daha gözden geçirildi. Ali Ay ile birlikte incelemede bulunan Recep Altepe eksiklerin sezon öncesi giderilmesi talimatını verdi. 20 milyon lirayı bulan maliyetin karşılanması adına GİNTAŞ'ın maddi destek istediği belirtildi. Toplantının ardından Recep Altepe Timsah Arena'nın zemini için kullanılacak yapay ışıklandırmayı inceledi, yetkililerden bilgi aldı.


Bursa Spor...