26 / 04 / 2024

Timsah Arena inşaat son hali

Timsah Arena inşaat son hali

BURSA Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve tüm geliri Bursaspor'a devredilen Timsah Arena'da çalışmalar son hızla devam ediyor. Çatıdaki yağmur oluklarının tamamlanmasının ardından Timsah Arena'nm dranajı için ilk kepçe atıldı.

Bursaspor’un Timsah Arena için 3.6 milyon TL'lik kira borcu olduğu öğrenildi!

Timsah Arena Stadyumu'nun işletmecisi Bursaspor Kulübü Derneği'nin 2019 ve 2020 yıllarını kapsayan toplam 3 milyon 644 bin 697 Türk Lirası birikmiş kira borcu olduğu öğrenildi. 

Bursa Timsah Arena Mart'ta tamam!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Timsah Arena Stadı'nda sona yaklaşıldı. Stadyumun çenesinin Mart ayında tamamlanacağı açıklandı.  

Matar Ba: Türkler inşaat işini iyi biliyor!

Senegal Spor Bakanı Matar Ba, 8 Ağustos'ta açılacak Dakar Arena'yı ziyareti sırasında açıklamalarda bulundu. Ba, Türk firmalarının yapımını üstlendiği Dakar Arena için "Türkler bu işi biliyor, inşaat işini harika yapıyor'' diye konuştu.

Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nun kaba inşaatı tamamlanıyor!

2014 yılında inşaatına başlanılan Akhisar Arena'da sona gelindi. Stadın kaba inşaatının önemli bir bölümü tamamlandı. Temmuz ayında yapılacak hibrit çim seriminin ardından yeni sezonda açılacak.

Akhisar Arena Stadı inşaatına ilişkin 8 soru TBMM gündeminde!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Akhisar Arena Stadı inşaatına ve Akhisar Belediyesi ile Bakanlık arasındaki protokole ilişkin soru önergesi hazırladı..

Demir İnşaat'tan Büyükçekmece'ye Demir Arena projesi!

Demir Romance, Ayığışı Vadi Evieri gibi markalı projeleriyle inşaat sektöründe faaliyet gösteren Demir inşaat, Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de projeler üretti.

Arena İnşaat Pergamon Köşkleri iletişim!

İstanbul Avcılar'a bağlı Ispartakule'de konumlandırılan Pergamon Köşkleri projesinde kişiye özel ödeme alternatifleri sunuluyor. Arena İnşaat Pergamon Köşkleri iletişim...

Malatya Arena Stadı'nın inşaatı ne durumda?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, yapımı süren Malatya Arena Stadı'nda incelemelerde bulundu. Turan, stat inşaatını devralan firmanın çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

Timsah Arena vinç kazası davasında karar çıktı!

BURSA’da, geçen şubat ayında lodos nedeniyle Timsah Arena Stadı inşaatında devrilen vinç altında kalan taksi şoförü 28 yaşındaki Fatih Demirkıran’ın ölümü, yolcu Kübra A.’nın ağır yaralanması davasında karar verildi.

Galatasaray'ın Riva projesindeki inşaat izni 2 kat artıyor!

Galatasaray’ın Eylül ayı Divan Kurulu dün TT Arena’da yapılırken, Başkan Dursun Özbek yakın dönemde yaptıkları icraatları anlattı. Özbek, Riva'da inşaat izninin 2 kat arttığını belirtti.

Münir Karaloğlu Antalya Arena inşaatını yerinde inceledi!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Arena Stadyumu, Meydan-Havalimanı tramvay hattı ve havalimanı inşaatında incelemelerde bulundu. Vali Karaloğlu emeği geçenlere teşekkür etti.

Timsah Arena'nın eksikleri giderilecek!

Geçen hafta sonu Timsah Arena için toplantı yapan ve sadece Bursa Hakimiyet'in okurlarına duyurduğu Recep Altepe-Ali Ay zirvesi bu kez statta gerçekleşti.

Timsah Arena'nın eksikleri görüşüldü!

Bursaspor Başkanı Ali Ay ve beraberindeki yöneticiler Timsah Arena için Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile bir araya geldi. Görüşmede tattaki eksikler görüşüldü, çözüm formülleri ele alındı.

Timsah Arena inşaat son hali Haberi

Timsah Arena inşaat son hali

BURSA Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve tüm geliri Bursaspor'a devredilen Timsah Arena'da çalışmalar son hızla devam ediyor. Çatıdaki yağmur oluklarının tamamlanmasının ardından Timsah Arena'nm drenajı için ilk kepçe atıldı. Gintaş firması yetkilileri hava şartlarının uygun gitmesi halinde drenaj çalışmalarının 20 günde tamamlanacağını açıkladı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe çalışmalarla ilgili olarak, "Yağmur olukları için zeminde bulunan vinçlerin çıkmasıyla birlikte bugünden itibaren drenaj çalışmaları için ilk kepçe vuruldu. Hava şartlarının uygun gitmesi halinde 20 gün içerisinde drenajı tamamlamak istiyoruz" dedi.


Milliyet...