25 / 04 / 2024

Timsah Arena ne zaman bitecek

Timsah Arena ne zaman bitecek

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa ettirilen 45 bin seyirci kapasiteli Timsah Arena Stadyum'unda incelemelerde bulundu.

Timsah Arena Stadı Eylül'de açılacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanma aşamasına getirilen "Timsah Arena"nın, Spor Toto Süper Lig'de eylül ayında oynanacak Bursaspor-Eskişehirspor maçıyla hizmete gireceği bildirildi.

Timsah Arena inşaatında sona gelindi!

Timsah Arena inşaat son aşamaya gelirken, çimlerin serilmesiyle stadyum gerçek anlamda ortaya çıktı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni stadyumu sezona yetiştirmek amacıyla gece gündüz yoğun bir tempoyla çalıştıklarını söyledi.

Timsah Arena'da çim serme çalışmaları başladı!

"Timsah Arena" olarak adlandırdığı statta çim serme çalışmaları başladı. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen stadın zemini 8 günde çimle kaplanacak.

Timsah Arena Ağustos'ta açılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılan ve dünyanın en heyecan veren 10 stadyumu arasında gösterilen yeni stadyumda 10 gün içinde çimlerin büyük oranda serileceğini söyledi.

Timsah Arena Stadı'nın çalışmaları 24 saat devam ediyor!

Bursaspor'un önümüzdeki sezon maçlarını oynayacağı Timsah Arena'da sona yaklaşırken stadı ziyaret eden taraftarlar stada hayran kaldı. Gece gündüz ayrımı yapılmadan 180 işçiyle 24 saat aralıksız çalışmalar devam ediyor.

Timsah Arena Stadı'nda sona gelindi!

Stadyum projesi beraberinde yer alacak Bursaspor Müzesi, ticari alanlar, kafeteryalar ve sosyal donatı alanları ile birlikte kent yaşamına katma değer sağlayacak. Artık sona gelindi. Türkiye'nin konuşacağı stat için gün sayılıyor.

Tanju Çolak Timsah Arena inşaatını inceledi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yle birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Türkiye’nin eski gol krallarından Tanju Çolak, 45 bin kişilik modern stadyumun Bursa ve Bursalılar için gurur vesilesi olduğunu kaydetti.

Timsah Arena'nın açılışına Real Madrid gelecek!

BURSA Büyükşehir Belediyesince inşası sürdürülen yeni stadyumun açılış maçına davet edilen dünyaca ünlü İspanyol kulübü Real Madrid'in, bu teklife olumlu yanıt verdiği bildirildi..

Timsah Arena Stadı'nın timsah kafası bu ay monte edilecek!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin yaptırdığı, membran kaplama çatısı tamamlanmak üzere olan ve yapımına devam edilen Timsah Arena'da bu ay içinde timsah kafasının montajına başlanacağı bildirildi.

Timsah Arena International Property Awards yarışmasında ödül aldı!

Hasan Sözüneri Mimarlık tarafından tasarlanan Bursa'nın 43 bin 563 koltuk kapasiteli yeni stadyumu, Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödüllerinden olan ‘International Property Awards’ yarışmasında ödül kazandı.

Timsah Arena'ya ödül!

Hasan Sözüneri Mimarlık tarafından tasarlanan Bursa'nın 43 bin 563 koltuk kapasiteli yeni stadyumu, Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödüllerinden olan ‘International Property Awards’ yarışmasında ödül kazandı.

Timsah Arena yeni sezona hazır!

Bursa’nın yeni stadyumu yeni sezona hazır. Bursa'ya yaptırılan yeni stadyum tamamlanma aşamasına geldi. Çatı kaplaması süren ve koltuk dizaynları netleştirilen stadyumun yeni sezona hazır hale geleceği bildirildi.

Timsah Arena iş dünyasına domino etkisi yapacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği stadyum projesi, özel sektörü de harekete geçirdi. Dünya genelinde stadyumlar, bulundukları şehrin simgesi halini alırken, Bursa'da da bu koltuğa Timsah Arena projesi oturuyor.

Timsah Arena'da sona yaklaşıldı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin, 3 Haziran 2015 tarihindeki Türkiye Kupası Finali’ne ev sahipliği yapacağını açıkladığı Timsah Arena’da çalışmalar bütün hızıyla sürüyor, inşaatın yüzde 90'ı tamamlandı.

Bursaspor’un Timsah Arena için 3.6 milyon TL'lik kira borcu olduğu öğrenildi!

Timsah Arena Stadyumu'nun işletmecisi Bursaspor Kulübü Derneği'nin 2019 ve 2020 yıllarını kapsayan toplam 3 milyon 644 bin 697 Türk Lirası birikmiş kira borcu olduğu öğrenildi. 

Bursa Timsah Arena Mart'ta tamam!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Timsah Arena Stadı'nda sona yaklaşıldı. Stadyumun çenesinin Mart ayında tamamlanacağı açıklandı.  

Bursa Timsah Arena'da son durum!

Bursa Timsah Arena'da ‘timsah kafası’nda imalatlar tamamlanma aşamasına geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ramazan Bayramı’ndan sonra kafanın olduğu bölümün de yeşil örtü ile kaplanacağını söyledi.

Akyazı Arena'nın adı Şenol Güneş Stadı olacak!

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, 18 Aralık'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılacak Akyazı Arena'nın isminin Şenol Güneş Stadı olacağını açıkladı.

Eski kaptanlar 66 yıllık Bursa Atatürk Stadı'na veda etti!

Bursaspor'un bugüne kadar görev yapan takım kaptanlarından Mesut Şen, Sedat Özbağ, Sedat Özden, Beyhan Çalışkan ve Ömer Erdoğan, "Timsah Arena"nın tamamlanmasının ardından yıkımına başlanan 66 yıllık Atatürk Stadı'nda bir araya geldi.

Yıkımı devam eden Bursa Atatürk Stadı'nda yangın!

Bursaspor'un maçlarını yaptığı "Timsah Arena"nın tamamlanarak hizmete açılmasının ardından yıkımına başlanan Atatürk Stadı'nın güney kale arkası tribünlerinde yangın çıktı

Timsah Arena vinç kazası davasında karar çıktı!

BURSA’da, geçen şubat ayında lodos nedeniyle Timsah Arena Stadı inşaatında devrilen vinç altında kalan taksi şoförü 28 yaşındaki Fatih Demirkıran’ın ölümü, yolcu Kübra A.’nın ağır yaralanması davasında karar verildi.

Timsah Arena Bursastore açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve taraftarlar arasında "Timsah Arena" olarak adlandırılan Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda, Bursastore açıldı.

Timsah Arena'da montaj çalışmaları başlıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılan en büyük anıtsal yapı olan yeni stadyumda, kamuoyunun merakla beklediği ‘timsah kafası’ içi üretimler başladı.

Timsah Arena'nın eksikleri giderilecek!

Geçen hafta sonu Timsah Arena için toplantı yapan ve sadece Bursa Hakimiyet'in okurlarına duyurduğu Recep Altepe-Ali Ay zirvesi bu kez statta gerçekleşti.

Timsah Arena'nın eksikleri görüşüldü!

Bursaspor Başkanı Ali Ay ve beraberindeki yöneticiler Timsah Arena için Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile bir araya geldi. Görüşmede tattaki eksikler görüşüldü, çözüm formülleri ele alındı.

Timsah Arena'da eksikler tamamlanacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre ve Bursaspor'a kazandırılan 44 bin kişilik Timsah Arena Stadı'nda yeni sezon öncesinde eksik kalan bölümler masaya yatırıldı

Timsah Arena'nın zemini çöktü!

Bursa CHP İl Başkanı Şadi Özdemir, Timsah Arena'da taraftarın giriş yaptığı ana kapıların olduğu bölümdeki zeminin çöktüğünü belirterek, "Konu artık halkın hayatını tehlikeye atma durumuna gelmiştir" dedi.

Timsah Arena ne zaman bitecek Haberi

Timsah Arena ne zaman bitecek

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa ettirilen 45 bin seyirci kapasiteli stadyumda incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Yardımcısı Mustafa Altından çalışmalara ilişkin bilgi alan Tuna, beraberindekilerle sahayı ve inşaatı tamamlanma aşamasına gelen tesisin diğer bölümlerini inceledi. Tuna, inceleme sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, Başbakanlık Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Eskişehir'de stadyum inşaatının sürdürüldüğünü hatırlattı. Bursa'daki bu tesiste yapılan çalışmaları görmek istediklerini belirten Tuna, şöyle konuştu: "Bursa Büyükşehir Belediyesinin yaptığı bu stadyum, kıyas kabul etmeyecek şekilde. Aslında çok çok öteleri düşünülerek inşa edilmiş, mükemmel diyebileceğimiz bir tesis. Sanıyorum dünyadaki sayılı stadyumlardan. Bu bizim için gurur verici. Bizim de Eskişehir'de yapımı devam eden stadyumumuz için buradan örnek alacağımız çok şey olduğunu tespit ettik." Tuna'ya incelemelerinde, Bursa Vali Yardımcısı...