23 / 04 / 2024

timsah arena nerede

timsah arena nerede

Bursa CHP İl Başkanı Şadi Özdemir, Timsah Arena'da taraftarın giriş yaptığı ana kapıların olduğu bölümdeki zeminin çöktüğünü belirterek, "Konu artık halkın hayatını tehlikeye atma durumuna gelmiştir" dedi.

Timsah Arena dünyanın en önemli stadı olacak!

Bursaspor Kulübü 2. Başkanı Ali Ademoğlu, Timsah Arena’nın 5 yıl sonra dünyanın en önemli stadı olacağını belirterek, "Milli maçların Bursa’da oynanmasını istiyoruz" dedi.

Timsah Arena karşılamalara hazır değil!

Bursa Kent Gazetesi köşe yazarı olan Sevinç Çelebi bugünkü köşe yazısında Bursa'da açılışı gerçekleşen Timsah Arena Stadı'nı anlattı. Çelebi, hala şantiye alanı durumunda olan stadın karşılamalara hazır olmadığını belirtti.

Timsah Arena'da yarın ilk maç oynanacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin tarafından yaptırılan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 21 Aralık'ta hizmete açtığı 'Timsah Arena'da ilk resmi lig maçı yarın oynanacak.

Timsah Arena açılış için gün sayıyor!

Bursa belediye tarihinin en büyük anıtsal yapılarından biri olan Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda inceleme yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Stadyumu’nun açılış için gün saydığını söyledi.

Timsah Arena 22 Ağustos'ta açılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 220 milyon TL'lik bütçesiyle belediyenin tarihindeki en büyük yatırımı olan Timsah Arena Büyükşehir Stadyumu'nun 22 Ağustos'ta resmen açılacağını söyledi.

Timsah Arena'dan son görüntüler!

Bursa'ya kazandırılan ve dünyanın en heyecan veren 10 stadyumu arasında gösterilen Timsah Arena'da çalışmalar son aşamaya geldi. Helikopter kamera ile 300 metre yükseklikten kaydedilen Timsah Arena adeta büyüledi.

Timsah Arena'da son aşamaya gelindi!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılan ve dünyanın en heyecan veren 10 stadyumu arasında gösterilen Timsah Arena’da çalışmalar son aşamaya geldi.

Timsah Arena'da ince işçiliklere başlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Timsah Arena'da sona yaklaşılıyor. Bursaspor'un yeni stadı Timsah Arena'da koltuk montajları başladı. Stadın açılışının Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor..

Timsah Arena ne zaman açılıyor?

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, inşaat çalışmaları süren Büyükşehir Stadyumunun 3 Haziran'da hizmete gireceğini ve açılış maçı için dünyaca ünlü bir futbol takımının Bursa'ya getirileceğini söyledi..

Timsah Arena 3 Haziran'da açılacak!

'Avrupa Gayrimenkul Ödülleri (International Property Awards)' yarışmasının 'kamusal yapılar' kategorisinde mimarisiyle ödüle layık görülen ve İngiltere basınında en heyecan verici 10 stat arasında yer alan Timsah Arena, 3 Haziran'da açılacak.

Timsah Arena International Property Awards yarışmasında ödül aldı!

Hasan Sözüneri Mimarlık tarafından tasarlanan Bursa'nın 43 bin 563 koltuk kapasiteli yeni stadyumu, Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödüllerinden olan ‘International Property Awards’ yarışmasında ödül kazandı.

Timsah Arena'ya ödül!

Hasan Sözüneri Mimarlık tarafından tasarlanan Bursa'nın 43 bin 563 koltuk kapasiteli yeni stadyumu, Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödüllerinden olan ‘International Property Awards’ yarışmasında ödül kazandı.

Timsah Arena'nın çatı halatları geriliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve projesi dünyanın en iyileri arasında gösterilen 45 bin kişilik yeni stadyumun yaklaşık 7 bin tonluk çatısını dengeleyecek çelik halatları germe çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi

Erdal Çelebi: Timsah Arena bölgedeki arsa ve ev fiyatlarını etkiledi!

Timsah Arena bölgedeki arsa, iş yeri ve ev fiyatlarını da etkiledi. Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası (BEMO) Başkanı Erdal Çelebi, Timsah Arena Stadyum'u ile birlikte bölgede kısmen de olsa bir hareketlilik yaşandığını ifade etti.

Fatma Nurcan Taşdelenler ne zaman genel müdür oldu? Fransa’da nerede çalıştı? Hangi okulda okudu?

Arena Finans Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Genel Müdür olan Türk iş insanı Fatma Nurcan Taşdelenler hangi görevleri yürüttü? Üniversiteyi nerede okudu? Fransa’da nerede çalıştı? İşte Fatma Nurcan Taşdelenler ile ilgili merak edilen her şey...

Bursaspor’un Timsah Arena için 3.6 milyon TL'lik kira borcu olduğu öğrenildi!

Timsah Arena Stadyumu'nun işletmecisi Bursaspor Kulübü Derneği'nin 2019 ve 2020 yıllarını kapsayan toplam 3 milyon 644 bin 697 Türk Lirası birikmiş kira borcu olduğu öğrenildi. 

Bursa Timsah Arena Mart'ta tamam!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Timsah Arena Stadı'nda sona yaklaşıldı. Stadyumun çenesinin Mart ayında tamamlanacağı açıklandı.  

Arena 24 nerede?

24 Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Arena24 Halkalı projesinde nakit ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor. Peki Atakent24 nerede?

Bursa Timsah Arena'da son durum!

Bursa Timsah Arena'da ‘timsah kafası’nda imalatlar tamamlanma aşamasına geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ramazan Bayramı’ndan sonra kafanın olduğu bölümün de yeşil örtü ile kaplanacağını söyledi.

Eski kaptanlar 66 yıllık Bursa Atatürk Stadı'na veda etti!

Bursaspor'un bugüne kadar görev yapan takım kaptanlarından Mesut Şen, Sedat Özbağ, Sedat Özden, Beyhan Çalışkan ve Ömer Erdoğan, "Timsah Arena"nın tamamlanmasının ardından yıkımına başlanan 66 yıllık Atatürk Stadı'nda bir araya geldi.

Yıkımı devam eden Bursa Atatürk Stadı'nda yangın!

Bursaspor'un maçlarını yaptığı "Timsah Arena"nın tamamlanarak hizmete açılmasının ardından yıkımına başlanan Atatürk Stadı'nın güney kale arkası tribünlerinde yangın çıktı

Timsah Arena vinç kazası davasında karar çıktı!

BURSA’da, geçen şubat ayında lodos nedeniyle Timsah Arena Stadı inşaatında devrilen vinç altında kalan taksi şoförü 28 yaşındaki Fatih Demirkıran’ın ölümü, yolcu Kübra A.’nın ağır yaralanması davasında karar verildi.

Timsah Arena Bursastore açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve taraftarlar arasında "Timsah Arena" olarak adlandırılan Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda, Bursastore açıldı.

Timsah Arena'da montaj çalışmaları başlıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılan en büyük anıtsal yapı olan yeni stadyumda, kamuoyunun merakla beklediği ‘timsah kafası’ içi üretimler başladı.

Timsah Arena'nın eksikleri giderilecek!

Geçen hafta sonu Timsah Arena için toplantı yapan ve sadece Bursa Hakimiyet'in okurlarına duyurduğu Recep Altepe-Ali Ay zirvesi bu kez statta gerçekleşti.

Timsah Arena'nın eksikleri görüşüldü!

Bursaspor Başkanı Ali Ay ve beraberindeki yöneticiler Timsah Arena için Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile bir araya geldi. Görüşmede tattaki eksikler görüşüldü, çözüm formülleri ele alındı.

Timsah Arena'da eksikler tamamlanacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre ve Bursaspor'a kazandırılan 44 bin kişilik Timsah Arena Stadı'nda yeni sezon öncesinde eksik kalan bölümler masaya yatırıldı

timsah arena nerede Haberi

timsah arena nerede

Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu olarak adlandırılan Timsah Arena'da taraftarın giriş yaptığı ana kapıların olduğu bölümde gerçekleşen zemin çökmesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Özdemir, stadın görünümünün hala şantiye alanını andırdığını dile getirerek, Büyükşehir Belediyesine eleştirilerde bulundu. Özdemir, "Açılışı sırasında borusu patlayıp tavanı çöken, halen şantiye görünümünde olan, maketiyle uzaktan yakından benzerliği bulunmayan Timsah Arena'da son yaşananlar konunun vahametini gözler önüne sermektedir" açıklamasını yaptı. 


ALTEPE'YE GÖNDERME 


Dünyanın heyecan verici 10 stadı arasında gösterildiği iddia edilen stadın fiyaskoyla sonuçlandığını söyleyen Başkan Özdemir, "Gerçek Bursaspor taraftarı, 5 yıldır bekledikleri stadın açılışında Cumhurbaşkanına ve kendilerine tepki gelebilir korkusuyla stada sokulmamıştır. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açılışa gelecek olmasıyla erken açılan statta sorunlar da şu ana kadar giderilmemiştir. Büyükşehir ismi konulan Timsah Arena şu anda adeta şantiye gibidir. Son yaşanan...