18 / 04 / 2024

Timsah Arena stadının eksik bölümleri tamamlanacak mı

Timsah Arena stadının eksik bölümleri tamamlanacak mı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre ve Bursaspor'a kazandırılan 44 bin kişilik Timsah Arena Stadı'nda yeni sezon öncesinde eksik kalan bölümler masaya yatırıldı

Bursa Timsah Arena Mart'ta tamam!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Timsah Arena Stadı'nda sona yaklaşıldı. Stadyumun çenesinin Mart ayında tamamlanacağı açıklandı.  

Giresun Çotanak Arena Stadı'nın yüzde 35 'i tamamlandı!

Giresun Çotanak Arena Stadı yükselmeye devam ediyor. Stadyumun yaklaşık yüzde 35’lik kısmı tamamlanmış durumda...

Giresun Çotanak Arena Stadı'nın yüzde 15'i bitti!

Giresun Valisi Hasan Karahan, bölgede inşaatı süren Giresun Çotanak Arena Stadı ve bin kişilik Olimpik Yüzme Havuzu'nu inceledi. Stadın inşaatının yüzde 15'inin tamamlandığı belirtildi.

Hatay Arena Stadı'nın yüzde 30'u tamam!

Yapımına 2015 yılında başlanan Hatay Arena’nın yüzde 30’u tamamlandı. 2018’in Eylül ayında hizmete açılması planlanan stadyum 118 milyon liraya mal olacak.

Hatay Arena Stadı Eylül 2018’de açılacak!

Hatay’da TOKİ tarafından yapımı devam eden Hatay Arena Stadı’nın Eylül 2018’de hizmete açılacağı bildirildi.

Malatya Arena Stadı'nın açılışı uzayacak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yol ve kavşak gibi çalışmalardan dolayı yeni stadın açılışının Nisan ya da Mayıs ayını bulabileceğini söyledi.

Malatya Arena Stadı’nda sona doğru!

Sosyal ve sportif tesislerin değişim dönüşümü kapsamında 2012 yılında yapımına başlanan Malatya Arena Stadı’nın çimleri serilmeye başlandı.

Malatya Arena Stadı'nda koltuk montajı yapılıyor!

Malatya Arena Stadının tribünlerine koltuk monte edilmesine başladı. Rengi gri, sarı ve kırmızı olarak belirlendikten sonra siparişi verilen ve dün Malatya’ya ulaşan koltukların Arena Stadının tribünlerine monte edilmesi işlemi başladı.

Malatya Arena Stadı'nda son hazırlıklar yapılıyor!

Yapımı devam eden Malatya Arena Stadının tribünlerine monte edilecek koltukların renkleri belli oldu.

Giresun Çotanak Arena Stadı'nın temeli yarın atılacak!

Giresun Çotanak Arena Stadı'na ilk harcı, projenin mimarı Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli dökecek. Saat 14.00'de Aksu mevkiinde gerçekleştirilecek temel atma törenine tüm Giresunluların davetli olduğu belirtildi.

Malatya Arena Stadı'nın yüzde 80'i tamamlandı!

Malatya'nın en büyük sportif yatımı olma özelliğine sahip olan 25 bin seyirci kapasiteli Malatya Arena Stadı kayısı rengini almaya başladığı bildirildi.

Malatya Arena Stadı'nın inşaatı ne durumda?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, yapımı süren Malatya Arena Stadı'nda incelemelerde bulundu. Turan, stat inşaatını devralan firmanın çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

Tire Arena Stadı'nın tribünleri yükseliyor!

İzmir’de Büyükşehir ve ilçe belediyesi işbirliğiyle kente kazandırılacak ikinci stadın inşaatı da hızla ilerliyor. 15 bin kişilik Tire Arena Stadı'nın Batı Kale Arkası tribünü de yükselmeye başladı.

Timsah Arena stadının eksik bölümleri tamamlanacak mı Haberi

Timsah Arena stadının eksik bölümleri tamamlanacak mı

Bursaspor'un 17 Ocak Pazar günü Trabzonspor ile oynadığı ve 4-2 kazandığı maçla birlikte kapılarını açan Timsah Arena'da yeni sezon öncesinde eksik kalan bölümler masaya yatırıldı.


Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre ve Bursaspor'a kazandırılan 44 bin kişilik stadyumda gerçekleştirilen toplantı yaklaşık 2 saat sürdü. 


Büyükşehir Belediyesi, yüklenici firma Gintaş ve emniyet müdürlüğü temsilcileri ile Bursaspor yöneticisi Hakan Dinçtürk, genel müdür Erhan Başoğlu ve stadyumla ilgili kulüp personelinin katıldığı toplantıda eksikler bir kez daha değerlendirilirken, yeni sezon başlayana kadar yapılması gerekenler ele alındı.


Gazete Bursa



Haber Hürriyet Bursa Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Bursaspor'un oynadığı Bursa Büyükşehir Stadı'ndaki eksiklerin yeni sezon öncesinde giderilmesi için bugün bir toplantı yapıldı.


Öğle saatlerinde başlayan ve yaklaşık 3,5 saat süren toplantıya Türkiye Futbol Federasyonu temsilcileri, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursaspor Kulübü Genel Müdürü,...