26 / 04 / 2024

Timsah Arenanın eksiklikleri tamamlanıyor mu

Timsah Arenanın eksiklikleri tamamlanıyor mu

Bursaspor Başkanı Ali Ay ve beraberindeki yöneticiler Timsah Arena için Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile bir araya geldi. Görüşmede tattaki eksikler görüşüldü, çözüm formülleri ele alındı.

İstanbul'da 5-6 yıllık yeni binanın eksiklikleri şok etti! Denetim nerede? 

Binlerce insanın hayatını kaybettiği Kahramanmaraş depremlerinin ardından yönetmeliklere uygun inşa edilmeyen, eksik malzeme kullanılan binalar gündem oldu. Buna son örnek İstanbul'dan geldi. İşte sosyal medyada tepki çeken o bina ve gelen yorumlar...

Bursaspor’un Timsah Arena için 3.6 milyon TL'lik kira borcu olduğu öğrenildi!

Timsah Arena Stadyumu'nun işletmecisi Bursaspor Kulübü Derneği'nin 2019 ve 2020 yıllarını kapsayan toplam 3 milyon 644 bin 697 Türk Lirası birikmiş kira borcu olduğu öğrenildi. 

Apartmanlardaki onarım ücretleri kiradan düşülebilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, '4 daireli bir apartmanda oturmaktayım. 3’ü ev sahibi biri kiracı. Asansörün eksiklikleri yaptırıldı. Daire başı bir ücret çıkarıldı. Kiracı olan arkadaş bu parayı ev sahibinden alamıyor. Bu kiracı arkadaş için çözüm ne olur?' sorusunu yanıtladı.

Bursaspor'un stadyumundaki timsah başı figürünün yapımı yeniden başladı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada, Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda yarıda kalan "timsah başı" figürünün yapımına yeniden başlandığını söyledi.

Bursa Timsah Arena'da son durum!

Bursa Timsah Arena'da ‘timsah kafası’nda imalatlar tamamlanma aşamasına geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ramazan Bayramı’ndan sonra kafanın olduğu bölümün de yeşil örtü ile kaplanacağını söyledi.

Eski kaptanlar 66 yıllık Bursa Atatürk Stadı'na veda etti!

Bursaspor'un bugüne kadar görev yapan takım kaptanlarından Mesut Şen, Sedat Özbağ, Sedat Özden, Beyhan Çalışkan ve Ömer Erdoğan, "Timsah Arena"nın tamamlanmasının ardından yıkımına başlanan 66 yıllık Atatürk Stadı'nda bir araya geldi.

Yıkımı devam eden Bursa Atatürk Stadı'nda yangın!

Bursaspor'un maçlarını yaptığı "Timsah Arena"nın tamamlanarak hizmete açılmasının ardından yıkımına başlanan Atatürk Stadı'nın güney kale arkası tribünlerinde yangın çıktı

Timsah Arena vinç kazası davasında karar çıktı!

BURSA’da, geçen şubat ayında lodos nedeniyle Timsah Arena Stadı inşaatında devrilen vinç altında kalan taksi şoförü 28 yaşındaki Fatih Demirkıran’ın ölümü, yolcu Kübra A.’nın ağır yaralanması davasında karar verildi.

Umut Özen: Manavgat'ın alt yapısı çürümüş!

Antalya İleri Gazetesi'nin yazarlarından Umut Özen bugünkü yazısında Antalya'nın Manavgat ve Alanya İlçeleri'ndeki yapı eksiklikleri dile getirdi. İşte Umut Özen'in o yazısı...

Timsah Arena'nın eksikleri giderilecek!

Geçen hafta sonu Timsah Arena için toplantı yapan ve sadece Bursa Hakimiyet'in okurlarına duyurduğu Recep Altepe-Ali Ay zirvesi bu kez statta gerçekleşti.

Timsah Arena'nın eksikleri görüşüldü!

Bursaspor Başkanı Ali Ay ve beraberindeki yöneticiler Timsah Arena için Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile bir araya geldi. Görüşmede tattaki eksikler görüşüldü, çözüm formülleri ele alındı.

Timsah Arena'nın zemini çöktü!

Bursa CHP İl Başkanı Şadi Özdemir, Timsah Arena'da taraftarın giriş yaptığı ana kapıların olduğu bölümdeki zeminin çöktüğünü belirterek, "Konu artık halkın hayatını tehlikeye atma durumuna gelmiştir" dedi.

Timsah Arena'da asansör kazası!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını gerçekleştirdiği Timsah Arena'da Bursaspor- Galatasaray mücadelesi sonunda stadyumdan ayrılmaya hazırlanan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin bindiği asansör zemine çakıldı.

Timsah Arenanın eksiklikleri tamamlanıyor mu Haberi

Timsah Arenanın eksiklikleri tamamlanıyor mu

Timsah Arena için zirve düzenlendi. Stattaki eksikler görüşüldü, çözüm formülleri ele alındı. Yüklenici firmalar GİNTAŞ ve Kazova’nın iflas erteleme durumu şu an için en büyük engel. Buna karşın yeni sezon öncesi stadın eksiklerinin giderilmesi konusunda taraflar görüş birliğine vardı.


EKSİKLER MASAYA YATIRILDI


Bursaspor Başkanı Ali Ay ve beraberindeki yöneticiler önceki gece sürpriz bir şekilde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile bir araya geldi. Timsah Arena’nın masaya yatırıldığı zirvede stattaki eksikler ele alındı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin ekiplerin stadın yeni sezona tam anlamıyla yetiştirilmesi için çaba sarf ettiklerini ancak bazı zorluklara rağmen eksikleri gidermeye çalıştıklarını söylediği belirtildi.


İFLAS ERTELEME ENGELİ


Timsah Arena’da iki yüklenici firma GİNTAŞ ve Kazova’nın iflas erteleme sürecinde olmalarından dolayı büyük bir sıkıntı yaşanıyor. Her iki firmanın da...