19 / 04 / 2024

Timur Bayındır kimdir

Timur Bayındır kimdir

Eresin Topkapı Hotel Genel Müdürü Erhan Çakay, "Atatürk Havalimanı kapatılmak yerine charter seferlere, özel uçuşlara açık hale getirilebilir. Kapanmasını tekrar gözden geçirmekte fayda var" dedi...

1.6 milyar liralık 92 otel yatırımına teşvik!

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB), yılın ilk yarısında 39 ilde toplam 15 bin 222 yataklı 92 otel projesi için teşvik başvurusu yapıldığını bildirdi. 

Otellerde Atatürk Havalimanı endişesi!

Atatürk Havalimanı'nın kapatılması halinde 4 milyar dolar yatırıma sahip bölge otellerinin atıl kalabileceği belirtiliyor.

Günlük kayıt dışı kiralanan evler güvenlik tehdidi oluşturuyor!

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı Timur Bayındır, emniyet açısından günlük kiralık evlerin tehdit haline geldiği uyarısında bulundu. Bayındır, söz konusu evlerin aslen imar planlarında ‘mesken’ olarak gözüktüğüne dikkat çekti.

Anadolu'daki otel yatırımları arttı!

Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB), Ağustos ayıyla birlikte bu yıl ilk kez otel yatırımlarında bir miktar yükselme yaşandığını açıkladı.

Otel dolulukları Haziran'da yüzde 7.6 düştü!

Türkiye'nin Haziran 2015 otel doluluklarında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 7.6 bir düşüş kaydedildi. Türkiye otel doluluklarında Avrupa'da en sert düşüş yaşayan ülke oldu.

Timur Bayındır: 670 satılık otel ilanı var!

TUROB Başkanı Timur Bayındır, “Yüzde 2’lik düşüş yaşanacak. Biz 11 ay önce kayıplar yaşanacak dedik ancak önlemler alınmadı. Bunun telafisi zor. Acil eylem planı hazırlanması gerekir. İstanbul’da bile kongre turizmi durdu.Oteller zor durumda." dedi.

İstanbul'da satılık otellerin sayısı artıyor!

TUROB Başkanı Timur Bayındır, şu anda İstanbul’daki otelciler olarak ‘karın tokluğuna’ çalıştıklarını dile getirerek “Satılık otellerin sayısı artıyor'' dedi.

Turizmde hareketlilik ramazandan sonra başlayacak!

TUROB Başkanı Bayındır,7 Haziran'da milletvekili genel seçimi ve 12 Haziran'da okulların tatil olmasının hemen ardından ramazan ayının başlayacağını, bu nedenle tatil taleplerinin ağırlıklı olarak ramazan ayı sonrasına bırakıldığını söyledi.

Turizmde hareketlilik Ramazan ayından sonra başlayacak!

TUROB Başkanı Bayındır,7 Haziran'da milletvekili genel seçimi ve 12 Haziran'da okulların tatil olmasının hemen ardından ramazan ayının başlayacağını, bu nedenle tatil taleplerinin ağırlıklı olarak ramazan ayı sonrasına bırakıldığını söyledi.

Turizmciler 12 milyon transit yolcu hedefliyor!

Turizmciler, İstanbul havalimanlarında 12 milyona ulaşan transit yolcuların konaklamasını hedefleyen ve tüm kesimlerin katılacağı "ortak kampanya" çağrısı yaptılar.Bayındır, "En az 1 milyon turist ve 1.8 milyar dolar ilave turizm geliri elde edebiliriz" d

İstanbul havalimanlarında transit yolcu sayısı 12 milyona ulaştı!

TUROB Başkanı Bayındır: "İstanbul havalimanlarında transit yolcu sayısı 12 milyon gibi çok ciddi bir sayıya ulaştı. Bu potansiyelin turizm sektörü açısından avantaja çevrilmesi için tüm kesimlerin katılacağı ortak kampanya yapılmalı"

Timur Bayındır'dan Türkiye için uyarı!

Turistik Otelciler, Yatırımcılar ve İşletmeciler Birliği (TUROB) Başkanı Timur Bayındır yaptığı açıklamada “Türkiye maalesef eğlenceli bir ülke olmaktan çıkıyor. Tekrar keyifli bir hale getirmek lazım” dedi.

Otellere 2015'te fiyat kırmayın çağrısı yapıldı!

Turizmciler şimdiden 2015 yılının planlarını yaparken Almanya'yla birlikte Türk turizminin üç büyük pazarını oluşturan ingiltere ve Rusya pazarına yönelik beklentiler 'geçen yıl' ile aynı düzeyde.

Timur Bayındır'ın Harem Oteli satılık!

Timur Bayındır adını otelcilik sektörü iyi bilir. Bayındır, İstanbul'daki otelcileri çatısı altında toplayan TUROB' un (Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği) 2004 yılından beri başkanlığını yürütüyor...

100. Yıl Bayındır Süt İşleme Fabrikası günde 100 ton süt işleyecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi firmalarından İztarım A.Ş’nin 100. Yıl Bayındır Süt İşleme fabrikası gerçekleşen bir tören ile hizmete açıldı. Buna göre, 350 milyon lira yatırım ile hayata geçirilen fabrika günde 100 ton süt yapacak "İzmirli" markası ile süt ve süt ürünlerine dönüştürülecek.

Bayındır Dekorasyon İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayındır Dekorasyon İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Savaş Bayındır tarafından kuruldu.

Reysaş GYO, İzmir Bayındır'daki deposunu 98 milyon TL'ye CarrefourSA'ya kiraya verdi!

Reysaş GYO, İzmir ili, Bayındır ilçesi, Canlı Mahallesi, 108 ada 2 parselde yer alan depoyu 5 yıllığına 98 milyon TL+KDV bedelle CarrefourSA'ya kiraya verdi. 

İzmir Bayındır'da 15.4 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. Bayındır Satış Memurluğu, İzmir ili, Bayındır ilçesi, Elifli Mahallesi'nde yer alan tarlayı 15 milyon 435 bin 834 TL'ye satıyor...

Bayındır'da taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler mecliste!

2020 yılında İzmir'in Bayındır ilçesinde taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Bayındır'da tarım arazilerine maden ocağı yapılacağı iddiası TBMM'de!

İzmir'in Bayındır ilçesinde tarım arazilerine kum-çakıl ocağı ve maden sahası yapılacağı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adil Bayındır'dan 'Beyşehir Gölü imara açıldı' iddiasına cevap: İnşaat yok, beton yok! 

Konya Beyşehir’in Bağımsız Belediye Başkanı Adil Bayındır, Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’in çevresinin imara açıldığına yönelik iddialara ilişkin, "İnşaat yok, beton yok, ben buralıyım Beyşehir benim suyum" dedi.

Otel yatırımları Anadolu’ya yayılıyor!

Otel yatırımlarının Anadolu’ya yayılmaya başladığını söyleyen TÜROB Başkanı Timur Bayındır, “Bu yıl Van’da yatırımlar ciddi bir sıçrama yaptı” dedi...

Erden Timur'un hikayesi!

Forbes Dergisi yazarlarından Handan Bayındır, Erden Timur'un inşaat sektöründeki hikayesini anlattı. İşte Handan Bayındır'ın yazısı... 

İzmir Bayındır'da 11.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir İli Bayındır İlçesi Elifli Mahallesi, Demiryolualtı mevkiinde yer alan tarla niteliğindeki gayrimenkul 11 milyon 586 bin 368 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İstanbul’da otel yatırımlarının geri dönüş süresi uzadı!

Turizmde otel yatırımları 5 yıl aradan sonra yükselişe geçerken TÜROB Başkanı Timur Bayındır bu sürenin uzadğını açıkladı. 

İzmir Bayındır Şehir Stadı yenilendi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayındırspor'un lig karşılaşmalarını oynadığı Bayındır Şehir Stadını baştan aşağı yeniledi.

TOKİ İzmir Bayındır başvuruları 2017!

TOKİ İzmir Bayındır'da yer alan 15 adet konut satışa çıkıyor. Projedeki konutların fiyatları 134 bin 097 TL'den başlıyor

Timur Bayındır kimdir Haberi

Timur Bayındır kimdir

Turizmde istatistikler yüzleri güldürüyor. Eski parlak günlere dönüş oldu mu? İstanbul'dan başlayalım. Ekonomist Dergisi olarak yaptığımız araştırmada İstanbul'un otel bölgelerindeki oda fiyatlarını ve dolulukları geçtiğimiz yıl ile kıyasladık. Oda fiyatları en yüksek üç bölge, ortalama 300 dolarla Boğaz Hattı, ortalama 180 dolarla Ataköy-Yeşilköy ve ortalama 140 dolarla Nişantaşı olarak çıktı. Doluluk oranları en yüksek üç bölge de sırasıyla yüzde 92 ile Boğaz Hattı, yüzde 87 ile Sultanahmet ve Talimhane bölgeleri oldu.

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı Timur Bayındır, İstanbul otellerinin dolmasının ancak büyük kongrelerin İstanbul'a gelmesiyle mümkün olduğunu, bunun da 2020 yılından sonra gerçekleşmesini beklediklerini söylüyor. İstanbul'a eskiden olduğu gibi dikkat çeken 30 kongre getirilebilirse yeniden dönüş olabileceğine işaret eden Bayındır, güvenlik endişesinin hala İstanbul için engel olduğunu söylüyor. Bayındır,...