26 / 04 / 2024

Timur Holding markası Nef kolay yatırımın önünü açtı

Timur Holding markası Nef kolay yatırımın önünü açtı

2014 yılını 1 milyar TL ciro ve 3 binden fazla daire satışıyla tamamlamaya hazırlanan Timur Holding markası Nef, gayrimenkule yatırım yapmak isteyenler için yeni bir uygulama başlattı.

Erkanlı Holding'ten yeni yatırım imkanı! UNİVA markasıyla öğrenci evleri geliyor!

Türkiye’de yükseköğretim öğrencilerinin yurt sorunundan yola çıkan Erkanlı Holding bünyesindeki UNİVA markası, öğrenci evlerini, Türkiye’ye alternatif bir yatırım imkanı olarak sunmak için çalışmalara başladı.  

Erden Timur kimdir? Erden Timur evli mi? Erden Timur serveti ne kadar?

Erden Timur, Türk işadamı ve NEF Gayrimenkul markasının kurucusudur. Galatasaray tutkusuyla bilinen Erden Timur'un serveti ne kadar? İşte ayrıntılar...

Dyo Boya DYO markası için 75 milyon dolar ödeyecek

Dyo Boya Fabrikaları Ticaret A.Ş., Yaşar Holding'e lisans hakkı ödeyerek kullandığı markaları satın almak için harekete geçti. Durmuş Yaşar ve Oğulları markası için 75 milyon dolar ödenecek.

No 27 Residence ve Stüdyo House geliyor! Özyurtlar Holding'ten İstanbul'a 2 yeni proje! 

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün köklü markası Özyurtlar Holding,  iki yeni proje için düğmeye bastı. Beylikdüzü’ndeki ‘No 27 Residence’ ve Ispartakule’deki ‘Stüdyo House’ daire ve ticari alanlar olmak üzere karma projeler şeklinde hayata geçiriliyor. İşte ayrıntılar...

Nef'in dünya markası olma hedefine adım adım!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, İnşaat ve Konut Konferansı’nda önemli açıklamalarda bulundu. Timur, Nef Global ile gayrimenkulde bir dünya markası olma hedefine adım adım yaklaştıklarını anlattı.

İşbir Holding O’DA markası ile 50 mağazaya ulaşacak!

Ar-Ge ve inovasyona dayalı üretim sistemiyle çalışmalarına devam eden İşbir Holding O’DA markası ile 50 mağaza ile 50 milyon TL ciroya ulaşmayı hedefliyor.

Net Holding, KKTC'de konut sektörüne girdi!

Net Holding, 'Merit' markasıyla otelcilik sektöründe sürdürdüğü faaliyetlerinin yanına konut inşaatı ve satışını da ekliyor...

AB Group Holding Avrupa’ya açıldı!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün güçlü markası AB Grup Holding Yunanistan ve İngiltere başta olmak üzere Avrupa’da önemli projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Özyurtlar Holding ile MODD/group iş birliği başladı!

Türkiye’nin önde gelen 250’den fazla kurumsal markasına hizmet veren MODD/group, bir büyük iş birliğine daha imza atarak, Özyurtlar Holding ile anlaştı. Bu anlaşma ile MODD/group, Özyurtlar Holding’in global dijital pazarlama süreçlerini yönetecek..

Sinpaş Holding'ten önemli açıklama!

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, 9 Ekim'de Sinpaş markası için önemli bir açıklamada bulunacak.

Türkerler Holding, Göztepe’nin sponsoru oldu!

Türkerler Holding, 14 yıl sonra yeniden Süper Lig’e yükselen Göztepe’nin Süper Lig’deki sponsoru oldu. Türkerler’in Mahall Bomonti İzmir markasıyla Göztepe Spor Kulübü arasındaki işbirliği anlaşması Kazım Türker ve Mehmet Sepil tarafından imzalandı.

DATİ Holding JW Marriot Hotel'i İstanbul'a getiriyor!

Lüksün Otel Markası ‘’JW Marriott’’ DATİ Holding’in yapacağı 200 milyon dolarlık yatırımla İstanbul’a geliyor.

Nef bu yıl 4 yeni projeye başlayacak!

Timur Gayrimenkul markası Nef, 2017’de 1.9 milyar TL yatırım değerine sahip 4 yeni projeye başlayacak.

Timur Holding markası Nef kolay yatırımın önünü açtı Haberi

Timur Holding markası Nef kolay yatırımın önünü açtı

2014 yılını 1 milyar TL ciro ve 3 binden fazla daire satışıyla tamamlamaya hazırlanan Timur Holding markası Nef, gayrimenkule yatırım yapmak isteyenler için yeni bir uygulama başlattı.


‘Kolay Yatırım’ adı verilen uygulamada peşinat 24 ayda ödeniyor, kredi ödemesine de teslimde yani 2 yıl sonra başlanıyor. Teslimle beraber kira geliri elde edildiği için, kredi ödemesinin yarıdan fazlasını kira geliri ödüyor. Yatırımcılar projeye topraktan yatırım yapmanın getirdiği avantajların yanı sıra, düşük peşinat ve teslimde kredi kullanma imkanına da sahip oluyor. Kolay Yatırım uygulaması şirketin Nef Merter projesinde uygulanıyor. Projede metrekareler brüt 36 - 81 metrekare arasında, KDV dahil fiyatlar da 270 bin ile 700 bin TL arasında...