28 / 03 / 2024

Tiny house kiralama

Tiny house kiralama

Küçük ev akımı ABD'nin ardından Türkiye'de de yaygınlaşmaya başladı. Peki tiny maliyeti nasıl hazırlanır? Tiny house kiralama İstanbul fiyatları ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Tiny house kiralama 2021!

Küçük ev akımı ABD'den sonra Türkiye'de de yaygınlaştı. Peki tiny house kiralama 2021 fiyatları ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

A101 tekne ve karavandan sonra şimdi de Tiny House satıyor! İşte A101 Aldın Aldın Tiny House fiyatı!

Geçtiğimiz aylarda tekne ve ve karavan satan A101 şimdi de tiny house satıyor. Peki A101'deki Tiny House'un fiyatı ne kadar? İşte A101 Aldın Aldın Tiny House fiyatı...

Aras Bulut İynemli, Necip Memili ve Erkan Kolçak Köstendil'e 'belediye' şoku: 'Tiny house'ları kaldırıldı!

İzmir'in Karaburun ilçesindeki sinema ve dizi oyuncuları Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'ye ait tiny house'lar belediye kararıyla kaldırıldı.

1950'lerde Samatya'da tekerlekli ev varmış: 1950 model Tiny house!

1950'li yıllarda İstanbul Samatya'da yer alan tekerlekli evin görseli yorum yağmuruna tutuldu. İşte Tarih Enstitüsü isimli sayfanın yaptığı o paylaşım ve gelen yorumlar...

Artık konut alamayan arsa ve tiny house alıyor: İşte arsa yatırımında öne çıkan yerler! 

Depremler, enflasyon, doğal yaşam gibi nedenlerle vatandaşlar son zamanlarda yatırımlarını arsalara yöneltti. Arsalarında Tiny House yani tekerlekli evler kurmak isteyen vatandaşlar en çok Trakya bölgesi ile ilgileniyor. Sabit Tiny House'lar için de yapı ruhsatı almak gerekiyor.

Konut sektöründe yeni gözde tekerlekli evler oldu!

Tiny House’lara yani tekerlekli konutlara talep artarak devam ediyor. Üreticiler yaptığı açıklamalarda telefonlara yetişemediğini belirtiyor. 

Türkiye’nin en büyük karavan fuarı KARAVANİST açıldı!

İstanbul 4. Karavan ve Ekipmanları, Outdoor ve Kamp Malzemeleri, Tiny House Fuarı KARAVANİST, İstanbul’daki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde açıldı.

Deprem korkusu karavan ve tiny house taleplerini artırdı! 

Deprem korkusu vatandaşların tiny house ve karavanlara olan talebini artırdı. Depremle yüzleşen vatandaşlar daha dayanıklı ve taşınabilen karavanlara yönelmeye başladı.

Hızlı yatırım geri dönüşü gibi avantajlar tiny house’lara ilgiyi artırdı!

Tiny house’lar, arsa sahipleri, turizmciler için hem ekonomik hem doğa dostu yatırım alternatifleri sağlıyor. Son dönemde hızlı yatırım geri dönüşü gibi avantajlar tiny house’lara ilgiyi arttırıyor.

Yeni trend: Bungalov ve Tiny House

Pandemi dönemi, tatil anlayışımıza getirdiği izolasyon gereksinimi nedeniyle turizm sektöründe bungalov ve tiny house gibi konaklama trendlerini önemli ölçüde geliştirdi. Antalya'dan Bolu'ya, Çanakkale'den Sakarya'ya kadar bu tür konaklama yerlerini görmek mümkün.

Mikro evlere olan talep artıyor! Mobil gecekondularda ise çöküntü alanlar doğuyor

İstanbul’da olası bir deprem olması durumu ve yaşanılan korku, fahiş konut fiyatları mikro evlere olan talebi ikiye katladı. Buna göre büyüklüğü 10 ile 30 metrekare arasında değişen Tiny House tipi evlerin rakamları 450 bin Türk Lirası ile 1 milyon Türk Lirası arasında değişiyor. İşte merak edilen a

Gayrimenkul sektöründe yeni dönem! Krizi fırsata çevirdiler!

Minimalizmin gayrimenkul sektöründe bir yaşam tarzına dönüştüğünü söyleyen Atlas Group Yönetim Kurulu Başkanı Umut Bingöl, “Mali şartlar, ev sahibi olmayı zorlaştırıyor. İstanbul gibi büyükşehirlerdeki insanlar da daha sade ve minimalist bir yaşam biçimini seçerek, çözümü ‘tiny house’larda buluyor.

Atlas Group: Minimalizm kendini gayrimenkulde tiny houselar ile gösterdi!

Şehir hayatından sıkılanlar çözümü tiny houselara yatırım yapmakta buluyor. Atlas Group Yönetim Kurulu Başkanı Umut Bingöl, konut sektöründe tiny house’ların yerini değerlendirdi. 

Alb Tiny House Konteyner İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alb Tiny House Konteyner İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Albayrak tarafından kuruldu.

Tiny house kiralama Haberi

Tiny house kiralama

Tiny house kiralama İstanbul!
2008 yılında küresel ekonomik krizi döneminde insanların alternatif konut arayışlarının ardından ABD'de yaygınlaşan küçük ev akımı Türkiye'de de yaygınlaşmaya başladı. Küçük bir evde yaşamanın ötesinde bir sosyal hareketlenme olduğu bilinen akım, minimalizm ve özgür yaşam felsefesiyle bir arada yükseliyor.

Tam anlamıyla türkçe karşılığı olmayan tiny house, Türkçe'de 'Küçük ev akımı' ve 'Mikro evler' olarak biliniyor. Peki tiny house nedir? Nasıl yapılır? İşte tiny house kiralama İstanbul fiyatları...

Her geçen gün yaygınlaşan tiny house akımdaki evler, insanların maddi durumlarına ve kişisel zevklerine göre tasarlanıyor. Tiny houseların en dikkat çekici özelliği taşınabilir olmaları. Bu özelliğiyle öne çıkan mikro evler, belli bir yere bağlı kalmadan, istenilen yerde evinizde keyif yapma fırsatı sağlıyor.

Tiny house nasıl yapılıyor?

Tiny house evlerin yapımı...