29 / 03 / 2024

Tirebolu-Giresun-Ordu enerji iletim hattı projesi kamulaştırma

Tirebolu-Giresun-Ordu enerji iletim hattı projesi kamulaştırma

154 kV Tirebolu-Giresun-Ordu 380 Brş.N. Enerji İletim Hattı Yenileme projesi kapsamında bazı taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

28 Eylül 2023 fındık fiyatları: Sakarya, Giresun, Ordu, Samsun, Trabzon, Düzce, Zonguldak fındık fiyatları ne kadar?

Fındık hasadının gelmesi ile birlikte üreticiler fındık fiyatını ne olacağını merak etmeye başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen sene 54 lira olarak açıklanan fındıkta bu sene TMO'nun illere göre fındık fiyatları araştırılıyor. Peki  Sakarya, Giresun, Ordu, Samsun, Trabzon, Dü

Çiftçiler dikkat! Fındık fiyatları belli oldu! Serbest piyasada fındık ne kadar oldu? Giresun, Ordu, Sakarya, Trabzon...

Çiftçiler dikkat! Fındık fiyatları belli oldu! Serbest piyasada fındık ne kadar oldu? İşte 12 Ocak 2023 Giresun, Ordu, Sakarya, Trabzon, Çarşamba fındık fiyat listesi...

Adapazarı - Tepeören Enerji İletim Hattı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Tuzla ilçesi, 380 kV Adapazarı - Tepeören Kuzey ( Yenileme ) Enerji İletim Hattı'na ilişkin 1/5000 ölçekli 20.06.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu bölgesinde acele kamulaştırma kararı!    

Kuzey Marmara Otoyolu ile keşisen enerji iletim hatlarının deplase edilmesi amacıyla ekli haritalar ile listelerde güzergahları ve bulundukları yerler ile ada ve parsel numaraları gösterilen taşınmazlar acele kamulaştırılacak.

Silivri RES TM Enerji İletim Hattı plan tadilatı askıda!

Silivri İlçesi, 154 KV Yamaçtepe 2. RES TM - Seymen Çöp Gaz TM - Silivri RES TM Enerji İletim Hattına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Kartal-İçmeler-Tuzla Enerji İletim hattı imar planı askıda!

Tuzla İlçesi, 154 KV Kartal-İçmeler-Tuzla Brş. N Enerji İletim hattına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Eyüpsultan Teiaş Enerji İletim hattı imar değişikliği askıya çıktı!

Eyüpsultan İlçesi, Teiaş Enerji İletim hattına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı..

Reysaş GYO 6 ildeki 9 gayrimenkulünü kiraya verdi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 6 ildeki 9 gayrimenkulünü kiraya verdi. Kiraya verilen gayrimenkuller Düzce, Giresun, Ordu, İzmir, Samsun ve Kocaeli'de yer alıyor.

Giresun-Ordu TEKNOKENT kuruluyor!

Giresun ve Ordu Üniversiteleri ile iki ilin ticaret ve sanayi odalarının öncülüğünde, Giresun-Ordu Teknoloji Geliştirme Bölgesi kurulması için proje başlatıldığı bildirildi.

Karaman-Ereğli'de Enerji İletim Hattı için acele kamulaştırma!

Karaman ve Ereğli'de Enerji İletim Hattı için 3 ayrı acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Adapazarı-İzmit Enerji İletim Hattı için kamulaştırma!

154 kV Adapazarı-Köseköy-Hyundai-Enerjisa-İzmit-Yarımca I-Tepeören Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi Kapsamındaki Bazı Taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Elazığ ve Bartın'da enerji iletim hattı projeleri için kamulaştırma!

154 kV Elazığ 2-Maden 2-Ergani Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi ve 154 kV Yeniçates-Bartın Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi için acele kamulaştırma kararı alındı. İşte kararlar..

Çanakkale Çan'da Enerji İletim Hattı için kamulaştırma!

380 kV Çan 2 TES-Çan 380 Enerji İletim Hattı projesi kapsamında bazı taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Tirebolu-Giresun-Ordu enerji iletim hattı projesi kamulaştırma Haberi

Tirebolu-Giresun-Ordu enerji iletim hattı projesi kamulaştırma

154 kV Tirebolu-Giresun-Ordu 380 Brş.N. Enerji İletim Hattı Yenileme projesi kapsamında bazı taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı. 


Karar için