29 / 03 / 2024

TİSAN yalıtım malzemesi

TİSAN yalıtım malzemesi

TİSAN, Türkiye'de 2020'de başlayacak olan XPS köpüklerin içeriğinin değiştirilmesi zorunluluğuna karşı alternatif ürün geliştirdi.

Keçi kılından yüksek performanslı ses ve ısı yalıtım malzemesi üretildi! İşte faydaları...

Marterm, Kahramanmaraş'ta son bir senedir akademisyenlerden oluşan bir kadroyla AR-Ge faaliyetleri yürüterek, 'Keçi kılı içerikli ses ve ısı yalıtım' ürününün üretimine başladı. Keçi kılından yüksek performanslı ses ve ısı yalıtım malzemesi resmen üretildi. Peki nerelerde kullanılır, faydaları neler

Doğru su yalıtımı depremde hayat kurtarıyor!

Onduline Avrasya’nın 1996'da piyasaya sürdüğü su yalıtım malzemesi Bituline, sahip olduğu özellikler sayesinde uygulandığı alanlarda yapı elemanlarını sudan koruyor ve güvenliğini de sağlıyor. Sistem, sağlam temelli binalar oluşturulmasına destek sağlıyor.

Yalıtım malzemeleri ihracatının şampiyonu İzocam oldu!

İzocam "En Çok Yalıtım Malzemesi İhracatı Yapan Firma" kategorisinde birincilik ödülüne sahip oldu.

ODE Yalıtım'a İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği'nden ödül!

ODE Yalıtım İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) tarafından “2019 yılının en çok izolasyon malzemesi ihracatı yapan firmaları” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Bina yalıtımında Avrupa'nın en büyükleri arasındayız!

BETEK Genel Müdürü Tayfun Küçükoğlu, bina yalıtım malzemesi üretiminde Avrupa’nın en büyük pazarı olduğumu açıkladı. Küçükoğlu, ''Ülkemizdeki 22 milyon konutun yüzde 80’i hâlâ yalıtımsız. Gidilecek çok yol var'' dedi.

Duruev İnşaat İnşaat Malzemeleri İzolasyon Ve Yalıtım Malz.Kimyevi Madde Eml.Müş.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Duruev İnşaat İnşaat Malzemeleri İzolasyon Ve Yalıtım Malz.Kimyevi Madde Eml.Müş.San.Ve Tic.Ltd.Şti bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mithat Özçelik ve Aziz Uzunhan ortaklığında kuruldu.

Petromer Polimer Petrol Asfalt Yalıtım Kauçuk Ve Plastik Ürünleri Üretim Paz.İç Ve Dış Tic.San.Aş. kuruldu!

Petromer Polimer Petrol Asfalt Yalıtım Kauçuk Ve Plastik Ürünleri Üretim Paz.İç Ve Dış Tic.San.Aş. bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Bayraktaroğlu, Gamze Özçelik, Tamer Çınar ve Ahmet Nedim Karasoy ortaklığında kuruldu. 

İpek İzolasyon Yalıtım Nakliyat Elektrik Elektronik Otomotiv Gıda İnşaat İth. San. ve Tic. Ltd. Şti kuruldu!

İpek İzolasyon Yalıtım Nakliyat Elektrik Elektronik Otomotiv Gıda İnşaat İth. San. ve Tic. Ltd. Şti 50 bin TL sermaye ile bugün Salih İpek tarafından kuruldu. 

Tavuk tüyleri yalıtım malzemesi olarak kullanılabilir!

Imperial College Üniversitesi'nde okyan Ryan Robinson ile tasarımcı Elena Dieckmann tavuk tüylerini değerlendirecek bir proje geliştirdi. Tavuk tüyü yakında binalarda yalıtım malzemesi olarak kullanılabilecek...

Mimari Yapılarda Su Yalıtımı kitabı yayınlandı!

YEM Yayın’ın yeni kitabı Mimari Yapılarda Su Yalıtımı, BTM Bitümlü Tecrit Maddeleri San. ve Tic. A.Ş.’nin değerli katkılarıyla yayınlandı.

Kalekim İzopur Trans ile yalıtımda ideal çözüm!

Kalekim, şeffaf su yalıtımı malzemesi ‘İzopur Trans’ ile balkon ve teraslarda rahatlıkla uygulanabilen, pratik ve etkili çözümler sunuyor. İzopur Trans, her türlü malzeme ile kaplı balkon ve terasların su yalıtımı için, kolay ve hızlı bir uygulama imkanı

ISOSPRING yalıtım malzemesi ile depreme karşı koruma!

Yalıtım ve zemin kaplama firması Eclectia'nın üretimini Türkiye' deki fabrikasında gerçekleştirdiği ISOSPRING yalıtım malzemesi ile “su yalıtımı yapılmış bir bina’yı depremin yıkıcı etkilerine karşı korumak mümkün.

Isoplaster ısı yalıtımında yüzde 70 tasarruf sağlıyor!

Eclactia, enerji faturalarının ağır yükünden kurtulmak isteyen bina sahiplerine, ısı yalıtımının tüm aşamalarında güvenilir hizmet ve malzeme garantisi sunuyor. ISOPLASTER yalıtım malzemesi ile yüzde 70 enerji tasarrufu yapmak mümkün.

TİSAN yalıtım malzemesi Haberi

TİSAN yalıtım malzemesi

Türkiye’de ve dünyada bina yalıtımı başta olmak üzere, inşaatlarda en fazla kullanılan ürünlerden olan XPS köpüklerin içeriğinin değiştirilmesi zorunluluğu yurt dışında bazı ülkelerde başladı.


TİSAN, 2020 yılından itibaren Türkiye’de de yasaklanacak alev geciktiricilere ilişkin yerli alternatif ürün geliştirdi. Her türlü bina inşaatlarında kullanılan XPS’lerin yangına dayanıklı olması zorunluluğu bulunuyor.


TİSAN Mühendislik Plastikleri Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Gülsün DÜNYA’ya yaptığı açıklamada, bu yasağın uygulandığı ülkelere ihracat yapmak isteyen ve Türkiye’de yasak öncesi uyum sağlamak isteyen XPS üreticileri için uygun katkı maddesini yerli olarak geliştirip ürettiklerini açıkladı.


Gülsün, inşaatlarda kullanılan XPS köpük üretiminin özellikleri olan şişirme, yalıtım gibi özelliklerin tamamını da karşılayan yeni nesil katkı maddelerini bilinen etken maddeleri kullanarak üretmeyi başardıklarını ve kullanıma sunduklarını belirterek, “Firmalar için Green FR dönüşümünün çok öncesinde yeni...