24 / 04 / 2024

TMSF Hortumsan satışı

TMSF Hortumsan satışı

TMSF'nin satışa çıkardığı Hortumsan ve gayrimenkullerini, 6 yatırımcının katıldığı ihalede, 14 milyon 650 bin YTL bedelle Ayhan Tekeli ile Can Pekcan satın aldı.

TMSF kayyım atanan iki şirketi satışa çıkardı! İşte firmalar için istenen para ve ihale tarihi

TMSF, kayyım olarak atandığı Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ ve Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret AŞ'yi 120 milyon 500 bin lira tahmini bedelle satışa çıkardı. 28 Haziran’da yapılacak ihale için 27 Haziran’a kadar teklif verilebilecek.

TMSF, Kocaeli'deki 4 gayrimenkulü 519 milyon TL'ye satıyor! 

TMSF, Kocaeli ili, Gebze ve Kartepe ilçesinde yer alan 4 gayrimenkulü toplam 519 milyon TL muhammen bedelle satışa sundu. 

TMSF Isystems Petrol'ü 47.4 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Isystems Petrol ve Doğalgaz Mühendislik Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü 47 milyon 400 bin TL muhammen bedelle satışa sundu. 

TMSF Asya Katılım Bankası'nın Adana'daki fabrikasını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, TMSF Asya Katılım Bankası'nın Adana Yüreğir'de yer alan fabrika binası ve arsalarını satışa çıkardı.

TMSF, Sürat Kargo ve Sürat Lojistik'i satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Sürat Kargo ve Sürat Lojistik'i satışa çıkardı...

TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları!

TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları ve proje detayları..

TMSF Eter Park Yalova Gayrimenkulleri 180 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Eter Park Yalova Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa çıkardı.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in Sincan'daki fabrikasını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)  Birleşim Varlık Yönetim A.Ş. Ankara Sincan’daki fabrika binasını satışa çıkardı.

TMSF Çukurova Beşiktaş Gayrimenkulü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Çukurova Beşiktaş Gayrimenkulü 230 milyon lira muhammen bedel üzerinden satışa çıkardı.

TMSF, Leziz Tarım Ürünleri'ni satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Leziz Tarım Ürünleri Gıda ve Hayvancılık Sanayi Ticaret AŞ'nin İzmir'deki varlıklarını satışa çıkardı.

TMSF, 5 şirketi satışa çıkardı!

TMSF, İstanbul ve Gaziantep'te yer alan 5 fabrikayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan gayrimenkullerin ihaleleri 18 Aralık 2020 tarihinde gerçekleştirilecek. 

TMSF, Çukurova Seyhan Gayrimenkulleri'ni satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF),Çukurova İthalat ve İhracat Türk AŞ'ye ait Adana'nın Seyhan ilçesinde bulunan tarlaları satışa çıkardı.

TMSF Asya Katılım Bankası'nın Sakarya'daki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, TMSF Asya Katılım Bankası'nın Sakarya Erenler'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı.

TMSF Hortumsan satışı Haberi

TMSF Hortumsan satışı

 

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunun (TMSF) satışa çıkardığı Hortumsan Hortum Sanayi ve Ticaret A.Ş'deki iştirak payı ve gayrimenkuller, 14 milyon 650 bin YTL bedelle alıcı buldu.

Fon, Demirbank'a olan kredi borcu nedeniyle devraldığı Hortumsan Hortum Sanayi ve Ticaret A.Ş'deki yüzde 100 iştirak payını ve şirketin gayrimenkullerini, 8 milyon 500 bin YTL muhammen bedelle satışa çıkardı.

TMSF İştirakler ve Gayrimenkuller Daire Başkanlığında gerçekleştirilen ve 6 yatırımcının katıldığı ihalede söz konusu iştirak payı ve gayrimenkuller, 14 milyon 650 bin YTL bedelle Ayhan Tekeli ile Can Pekcan ortaklığı tarafından alındı.

Halihazırda üretim yapmayan Hortumsan Hortum Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin en önemli varlığını, Halkalı Basın Ekspres yan yol üzerindeki 8 bin 761 metrekare yüz ölçümlü taşınmaz...