19 / 04 / 2024

TOBB dış ekonomik ilişkiler kurulu

TOBB dış ekonomik ilişkiler kurulu

Japonların Yenibosna'daki İkebena Evleri projesi ile ilgilendiğini dün yayınlamıştık. Bugün ise Afganlar İstanbul'da bir projeyi gezdi. Afganlar hangi projeyi? Niye gezdi?

ŞOK'ta Pure ekonomik bebek bezi 219 TL'ye, Colgate diş macunu 27 TL'ye, 10 kg toz deterjan 209 TL'ye düştü!

ŞOK Market 8 Kasım 2023 tarihi itibarıyla satışa çıkaracağı indirimli aktüel ürünlerini yayımladı. Bu kapsamda ŞOK'ta Pure ekonomik bebek bezi 219 TL'ye, Colgate diş macunu 27 TL'ye, 10 kg toz deterjan 209 TL'ye düştü.

TÜİK verilerine göre ekonomik güven yılın en düşük seviyesinden toparlandı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından, eylül ayına yönelik ekonomik güven endeksi verileri açıklandı. Buna göre ekonomik güven yılın en düşük seviyesinden toparlandı.

Türkiye-BAE ekonomik ilişkilerinde yeni dönem resmen başladı!

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında imzalanan Kapsamlı Ekonomik Ortaklık Anlaşması, iç onay süreçlerinin sona ermesinden sonra bugünden itibaren (1 Eylül) devreye girecek. Söz konusu anlaşma ile beraber iki ülke ekonomik ilişkilerinde yeni döneme geçilecek.

A101'de ekonomik Alo toz deterjan 10 kg 209 TL'ye, beyaz peynir 99 TL'ye, pirinç 42 TL'ye düştü! 

A101 indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda, ekonomik Alo toz deterjan 10 kg 209 TL'ye, beyaz peynir 99 TL'ye, pirinç 42 TL'ye düştü. İşte a101 aktüel ürünler kataloğu...

Molfix süper avantaj paketi ve 9 kg Omo ekonomik toz deterjan 179 TL'ye düştü! Yetişen hemen alacak!

ŞOK Market indirimli aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Katalogda, Molfix süper avantaj paketi ve 9 kg Omo ekonomik toz deterjan 179 TL'ye düştü. İşte diğer indirimli ürünler ve fiyat listesi...

İZTOMÜD: ‘Ekonomik sorunlara çözüm bekliyoruz’

İzmir Ticaret Odası Meclis Üyeleri Derneği (İZTOMÜD) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Aşçıoğlu, ekonomiye ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Aşçıoğlu, “Ekonomide gelir dağılımı arasındaki makas son uygulanan ekonomi politikalarıyla daha da açıldı. Ekonomide tekrar güvenin sağlanması gerekiyor” dedi.

Çay 34 TL'ye, selpak havlu 18 TL'ye, 10 kg ekonomik toz deterjan 171 TL'ye düştü! Yetişen hemen alacak!

Migros Market haftanın indirimli ürünlerini açıkladı. Kampanya kapsamında Çay 34 TL'ye, selpak havlu 18 TL'ye, 10 kg ekonomik toz deterjan 171 TL'ye düştü. İşte diğer indirimli ürünler ve fiyat listesi...

1915 Çanakkale Köprüsü’ne Birleşmiş Milletler Avrupa Ekonomik Komisyonu’ndan prestijli ödül!

1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu Projesi, Birleşmiş Milletler (BM) Avrupa Ekonomik Komisyonu (UNECE) tarafından gerçekleştirilen "Kamu-Özel Sektör İşbirliği (KÖİ) ve Altyapı Ödülleri" töreninde birincilik ödülü aldı.

Sektör alarmda resesyon sinyali veriyor

Ekonominin en önemli ölçeklerinden biri bakır diğeri ise kereste. Bakır fiyatlarındaki son düşüş ekonomik durgunluğun bir göstergesi olarak kabul edilirken, bir diğer gösterge olan kerestenin fiyatındaki düşüş de ekonomide tehlike çanlarının çaldığının alarmını veriyor. 

150 milyar dolarlık bir yatırım potansiyeli

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Libya İş Konseyi Başkanı Murtaza Karanfil, Libya ve Türkiye arasında toplamda 4 milyar dolarlık bir ticaret hacmi olduğunu belirtti. Karanfil, Libya'da Türk iş insanlarını bekleyen ortalama 150 milyar dolarlık bir yatırım potansiyeli olduğunu dile getirdi

BM: Dünya en ciddi gıda, enerji ve ekonomik krizin eşiğinde

Birleşmiş Milletler 105 gün önce 24 Şubat Perşembe tarihinde başlayan Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle tüm dünyanın en ciddi gıda, enerji ve ekonomik krizin eşiğinde olduğunu açıkladı. Krizden dünyadaki hiçbir ülkenin etkilenmemesinin mümkün olmadığı ifade edildi.

Türk inşaat sektöründen Birleşik Arap Emirlikleri çıkarması!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak, Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki yatırım potansiyeline dikkati çekerek, önemli açıklamalar yaptı. İşte Nail Olpak'ın o açıklamaları...

DEİK, Türk müteahhitlerle BAE'ye çıkarma yapacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu, Türk özel sektörünün önde gelen şirketleri ile mevcut ikili ticaret hacmini artırmanın dışında özellikle altyapı ve müteahhitlik alanında iş birlikleri için Birleşik Arap Emirlikleri'ne çıkarma yapacak.

TOBB dış ekonomik ilişkiler kurulu Haberi

TOBB dış ekonomik ilişkiler kurulu

TOBB Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) ile Tuzla Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği bir organizasyon çerçevesinde, Türkiye'ye gelen, çoğu inşaat sektöründen 40 kişilik Afgan heyeti Dumankaya İnşaat'ı ziyaret etti.

Afganlı meslektaşlarına Akdeniz Evleri satış ofisinde grubu ve projeleri tanıtan ayrıntılı bir prezantasyon yapıldı. Toplantı sonrası heyete bir öğle yemeği verildi. Yemekte Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Halit Dumankaya bir konuşma yaparak işbirliklerine açık olduğumuzu belirtti....