29 / 03 / 2024

TOBB fen lisesi inşası

TOBB fen lisesi inşası

TOBB ile Karaman Valiliği arasında fen lisesi inşasına ilişkin protokol imzalandı

Ankara Erman Ilıcak Fen Lisesi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Rönesans Holding tarafından hayata geçirilen Ankara Erman Ilıcak Fen Lisesi 2023 yılında açılacak...

İstanbul Atatürk Fen Lisesi'nin yeni binası göz kamaştırıyor!

Türkiye’nin önde gelen okulları arasında yer alan İstanbul Atatürk Fen Lisesi, eğitim kalitesi kadar okul binasıyla da göz kamaştırıyor. 9 büyüklüğündeki bir depremde bile yıkılmayacak lise, Türkiye’nin LEED Platinum Sertifikası’nı alan ilk okul oldu.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi için ilk harç döküldü!

Başakşehir Belediyesi, eğitim alanında büyük adımlar atmayı sürdürüyor. Bahçeşehir’de içinde ilk ve ortaokul, fen lisesi, öğrenci yurdu, huzurevi gibi bölümler olan “Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi” için ilk harç döküldü.

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Projesi inşaatında koronavirüs şüphesi!

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Projesi inşaatında çalışan 300’e yakın işçi, koronavirüs şüphesiyle Hasanoğlan Fen Lisesi’nin yurtlarında karantinaya alındı…

Malatya Erman Ilıcak Fen Lisesi'nin temeli atıldı!

Malatya Erman Ilıcak Fen Lisesi temel atma töreni, Rönesans Holding Başkanı Dr. Erman Ilıcak’ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Beylikdüzü Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam den Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin dört bir yanında hizmete girecek 25 eserden 20. si olan Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu’nu hizmete açtı.

Rönesans Eğitim Vakfı'ndan Malatya'ya Fen Lisesi!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde Rönesans Eğitim Vakfınca içerisinde 16 derslikli fen lisesi, spor salonu ve yurt binasının yer alacağı eğitim kompleksi inşa ettirilecek.

Doğa Koleji, 22 FEN-TEK lisesi açacak!

124 kampüsü olan Doğa Koleji, Fen ve Teknoloji (FEN-TEK) liseleri açmaya hız verecek. Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle "Bu yıl 22 FEN-TEK açarak 150 milyon TL'lik yatırım yapacağız" diyor. Üç yılda FEN-TEK sayısı 100'e çıkacak.

Bağcılar Necmettin Erbakan Fen Lisesi açıldı!

İstanbul Valiliği ve Bağcılar Belediyesi tarafından hayata geçirilen Prof. Dr. Necmettin Erbakan Fen Lisesi açıldı.

Kilis'te yeni okullar inşa ediliyor!

Kilis İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, İmam Hatip Lisesi pansiyonu ve spor salonunu ile Fen Lisesi inşaatlarında incelemelerde bulundu. 

Bahçeşehir Koleji Trabzon Fen ve Teknoloji Lisesi açılıyor!

Bahçeşehir Koleji, yeni açılacak olan Trabzon Fen ve Teknoloji Lisesi’ni düzenlediği lansman toplantısıyla tanıttı.

Kağızman'da fen lisesi yapılacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kağızman’da fen lisesinin yapılacağı müjdesini verdi.

Denizli'ye örnek okul inşa ediliyor!

Denizli Merkezefendi Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve en önemli projeler arasında gösterilen İmam Hatip Fen Lisesi'nin inşaatı devam ediyor. Okul inşaatının bu yıl sonunda bitmesi bekleniyor.

TOBB fen lisesi inşası Haberi

TOBB fen lisesi inşası

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Karaman’da fen lisesi kompleksi yaptıracak. Fen lisesinin inşasına ilişkin Karaman Valiliği ve TOBB arasındaki protokolün imza töreninde konuşan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, fen lisesi kompleksinde 16 derslikli okul, 200 kişilik öğrenci yurdu, öğretmen lojmanları ve spor salonu bulunacağını söyledi.

Kompleksin TOBB’un 60. kuruluş yılı anısına yaptırılacağını kaydeden Hisarcıklıoğlu, "Bu 60 yıl içinde Türkiye, coğrafyasının en güçlü ülkesi olduysa, dünyanın en güçlü ülkelerinden biri haline geldiyse bunda özel sektörün
 rolü çok büyüktür" dedi.
En büyük yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu ifade eden  Hisarcıklıoğlu, "Karaman’a yapacağımız bu fen lisesi inşallah hem Karaman’a hem ülkemize ülkeye pırıl pırıl gençler kazandıracak. Karaman bunu fazlasıyla hak etmektedir" diye konuştu.

Karaman Valisi Süleyman Kahraman da Karaman’ın anlamlı bir yapıya kavuştuğunu belirterek, bu kavuşmanın...