19 / 04 / 2024

tobb okul yapıyor

tobb okul yapıyor

TOBB tarafından Muğla'da fen lisesi yaptırılacak. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası'ndaki protokol imza töreninde konuşan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, eğitime yapılan yatırımdan kesinlikle zarar edilmeyeceğini söyledi.

Malatya’daki Çakmak Kışlası'na okul yapılacak!

Malatya’daki Çakmak Kışlası’nın Altay Kışlası’na taşınmasıyla oluşacak 2 milyon 300 bin metrakelik alan eğitim amaçlı kullanılacak. Kent merkezindeki dev araziye okul yapılması planlanıyor.

Hatay Reyhanlı'da Suriyeliler için 3'ncü okul yapılıyor!

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde Suriyeliler için 3. okul yapılıyor. Milli Eğitim Bakanlığı ve AFAD işbirliği ile Mustafa Kemal Mahallesi’ndeki okulun da tamamlanması ile Suriyelilerin eğitimine verileceği kaydedildi.

Ankara Belediyesi köy konağı yapıyor!

Büyükşehir Belediyesi, 'köy konağı' olmayan köylere konak yapıyor, kullanılamaz halde olanların da bakım ve onarımlarını yaparak hizmete sunuyor.

Torunlar Grup Amasya Taşova'ya 350 kişilik yurt yapıyor!

Taşova'nın iş adamlarından Torunlar Grup sahibi Bedir Torun 350 kişilik Kız-erkek öğrenci yurt yapıyor. İş Adamı Bedir Torun ve Oğulları yurt için yatırım yapma kararı alarak yurt sorunu çözdü.

Fuzulev Türk Telekom işbirliğiyle BYS üyelerini ev sahibi yapıyor!

Fuzulev, Türk Telekom Biriktirme ve Yardım Sandığı üyelerini ev sahibi yapıyor. Fuzulev Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, “Türk Telekom’un bir iştiraki olan BYS ile işbirliği yapmaktan mutluyuz" dedi.

Coca-Cola 4. yatırımını Gazze'de yapıyor!

Filistin topraklarında 1998'den bu yana üretim yapan Coca-Cola, yeni bir fabrikayı daha bitirmek üzere. Ramallah, Tulkarim ve Jericho şehirlerinde olmak üzere 3 şişeleme tesisi bulunan şirket, 4'üncü yatırımını Gazze'de yapıyor.

Kavuklar Gayrimenkul İzmir'e 1,5 milyar TL’lik yatırım yapıyor!

Şehre yakışan ve sembol olacak binalar inşa etme sorumluluğuyla yola çıkan Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme, İzmir’e değer katacak 3 farklı proje ile toplam 1,5 milyar TL’lik yatırım yapıyor

Emlak vergisinde hangi banka kaç taksit yapıyor?

Emlak vergisi taşınmazın bağlı olduğu belediyeye senede en fazla iki eşit taksit halinde ödeniyor. Ödeme sürecinde bankaların bazı kampanyaları olabiliyor. Peki, emlak vergisinde hangi banka kaç taksit yapıyor?

Eminevim Elbirliği Sistemi ile dar gelirliyi ev sahibi yapıyor!

Günümüzde dar gelirli ailelerin ev sahibi olmalarının zorluğunu ortadan kaldırarak, tabanın sorununu çözen Eminevim her geçen gün teslimat sayısını arttırarak vatandaşları faizsiz ev sahibi yapıyor.

Muğla yerli ve yabancı 100 bin turiste ev sahipliği yapıyor!

Bin 484 kilometre ile Türkiye'nin en uzun kıyı şeridine sahip şehri olan Muğla, yerli ve yabancı 100 bin civarındaki turistin tatil hayallerine ev sahipliği yapıyor.

Diyarbakır Yenişehir'de 8 derslikli okul yapım işi ihale edilecek!

Diyarbakır Yenişehir'de 8 derslikli okul yapım işi ihalesi 25 Mayıs 2015 günü saat 14:00'de açık ihale usulü ile yapılacak.

Eminevim vatandaşları faizsiz ev sahibi yapıyor!

Bugüne kadar 70 binden fazla teslimat yapan Eminevim her geçen gün bu hedefini dahada yükseltiyor. Vatandaşları faizsiz ev sahibi yapıyor.

Bagozza Şişli'de müşterilerine özel otel yapıyor!

35 ülke ve 350 satış noktasına ulaşan hazır giyim markası Bagozza, müşterilerine özel otel yapıyor. Amaç alışveriş konforunu otele taşımak..

tobb okul yapıyor Haberi

tobb okul yapıyor

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Muğla'da fen lisesi yaptırılacak. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası'ndaki protokol imza töreninde konuşan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, eğitime yapılan yatırımdan kesinlikle zarar edilmeyeceğini söyledi. "81 ile 81 Okul Projesi" kapsamında Muğla'da da fen lisesi yapacaklarını ifade eden Hisarcıklıoğlu, eğitim kurumlarının ülkenin geleceği olduğunu ve geleceğe yatırım yaptıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti: "Bir iş adamı olarak söylüyorum her türlü yatırımın bir riski vardır, kar da edersiniz, zarar da edersiniz ama bir işe yaptığınız yatırımdan kesinlikle zarar etmezsiniz. O da eğitime yapılan yatırım. Eğitime yapılan yatırımda insanı kazanırsınız, şehri kazanırsınız, ülkeyi kazanırsınız. Hayırlı bir iş yaptığınız zaman ölseniz bile, o eserlerden faydalanıldığı sürece artı haneniz devam eder."


Yeni...