25 / 04 / 2024

TOGG

TOGG

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank A Haber'de Togg'un seri üretimine günler kala önemli açıklamalarda bulundu. "Avrupa'nın doğuştan elektrikli ilk SUV'u olma özelliği taşıyan Togg'un fiyatı ne olacak" sorusunu yanıtlayan Varank, dizel ve benzinli SUV araçların fiyatlarına dikkat çekti.

TOGG fiyatı ne olacak? TOGG sedan fiyat ne kadar? TOGG fiyat listesi!

TOGG için artık nefesler tutuldu. Yerli otomobil TOGG’un ne zaman yollarda olacağı ve fiyatının ne olacağı merak ediliyor. İşte TOGG fiyatı ne olacak? sorusunun yanıtı!

Bakan Varank beklenen açıklamayı yaptı! TOGG yüzde kaç yerli olacak?

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TOGG’un minimum yerlilik oranıyla ilgili açıklama yaptı. Peki, TOGG yüzde kaç yerli olacak?

TOGG fiyatı ne kadar olur? TOGG full elektrikli mi?

TOGG tanıtılmasına az bir zaman kala heyecan dorukta yaşanıyor. Bu bağlamda yerli otomobil TOGG hakkında sorulan soruların sayısı da artmaya devam ediyor.

TOGG’un fiyatı hakkında son dakika gelişmesi! Bakan Varank açıkladı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank partisi tarafından düzenlenen '2023'e Doğru Şehir Buluşmaları'nda Nevşehir'e geldi. Programına basın toplantısı ile start veren Bakan Varank, Türkiye'nin otomobili TOGG hakkında da önemli açıklamalarda bulundu.

TOGG 1 şarjda kaç km gider? TOGG evde şarj oluyor mu?

TOGG hakkında heyecan dorukta. Bu noktada TOGG 1 şarjda kaç km gider? TOGG evde şarj oluyor mu? şeklinde sorulan soruların sayısı artmaya başladı. İşte yanıtlar!

TOGG ilk şarj istasyonunu kurdu!

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG için meraklı bekleyiş sürüyor.  Artık sona yaklaşılırken araçla ilgili yeni detaylar da gelmeye devam ediyor.

ÖTV ve TOGG söylentileri piyasaları alt üst etti! İşte 2. el otomobil piyasasında son durum

Oto galericiler, ÖTV’de indirim ve yerli otomobil TOGG bekleyenlerinde alım yapmaktan kaçındıklarını belirtti.

TOGG SUV için yollara çıktı! İlk fotoğrafları paylaşıldı

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG’un test sürüşleri devam ediyor. TOGG'un sosyal medya hesabından yapılan son paylaşımda, "Gerçek yol koşullarında yaptığımız kullanıcı deneyimi denemelerimiz planlarımız doğrultusunda devam ediyor." notu ile bir video paylaşıldı

TOGG'un fiyatı ne kadar olacak? Resmi açıklama geldi

Yerli otomobil TOGG’un seri üretimine 29 Ekim’de Gemlik fabrikasının açılmasıyla başlanıyor. Vatandaşlar “TOGG fiyatı ne olacak?” sorusunu araştırırken son günlerde çıkan fiyat haberlerine ilişkin açıklama yapıldı.

TOGG’un fiyatını belirleyecek kıstas kesinleşti

TOGG’un çıkış fiyatının 60-70 bin Euro civarı olması beklenirken fiyatı etkileyecek bir kıstas daha kesinleşti. Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, yaptığı son açıklamada TOGG’un çıkaracağı araçla ilgili “Yüzde 10 ÖTV diliminin içinde kesin kalacağız” açıklamasında bulundu.

TOGG için büyük gün bugün! TOGG’un fiyatı ne olacak? Ne zaman satışa çıkarılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Türkiye’nin otomobili TOGG’un Gemlik fabrikasının açılışını yapacak. En çok merak edilen konuların başında ise TOGG'un kaç adet üretileceği ve kaç liradan satışa sunulacağı var.

Türkiye'nin otomobili TOGG'un fiyatı belli oldu!

29 Ekim'de açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağı Türkiye'nin otomobili TOGG'un Gemlik fabrikasında tüm hazırlıklar tamamlandı. En çok merak edilen konuların başında TOGG'un ilk etapta kaç adet ve kaç liradan satışa sunulacağı geliyor.

TOGG'un fiyatı ne kadar olacak? TOGG'un ortağından çok net açıklama

Türkiye'nin yerli elektrikli otomobilinin üretilmeye başlamasına yaklaşık 1 ay kala, aracın fiyatı hakkında önemli bir açıklama yapıldı. 

TOGG fiyatı ne kadar olacak? TOGG batarya kaç km gidiyor?

TOGG’un üretime geçmesine az bir zaman kala vatandaşlar da yerli otomobil hakkında sorduğu soruların sayısını arttırdı. İşte TOGG hakkında sorulan soruların yanıtları!

TOGG ödeme seçenekleri nelerdir? TOGG taksitle alınıyor mu? TOGG için kredi verilecek mi? TOGG için kredi veren bankalar

TOGG ödeme seçenekleri, yerli otomobili almayı düşünenler tarafından araştırılmaktadır. İşte TOGG satın almaya dair detaylar!

Togg T10X kaç liraya şarj olacak? İşte kısa ve uzun mesafede ödenecek şarj ücretleri!

Yerli otomobil Togg’un ilk sahipleri 29 Mart tarihinde yapılan çekiliş ile kamuoyuna açıklandı. Araçlarını almak için gün sayan tüketiciler, şimdi de Togg’un kilometre başına ne kadar enerji tüketeceğini merak ediyor.

İnternet sitelerinde TOGG hareketliliği! Kendisi çıkmadan satışı başladı

Türkiye'nin otomobilinin ilk talihlileri çekilişle belirlendi ve 20 bin otomobil sahiplerine tespit edildi. Togg çekiliş neticelerinin açıklanmasının arkasından internet sitelerinde "Togg alacağım için satılık!" başlıkları açıldı. İşte detaylar...

TOGG şarj ücreti belli oldu mu? TOGG şarj ücreti ne kadar? TOGG kaç dakikada şarj olur?

TOGG şarj ücreti gündemde yer alan konulardan bir tanesidir. Peki TOGG şarj ücreti belli oldu mu? İşte detaylar!

Togg'da yeni gelişme! Merakla beklenen şarj ücretleri açıklandı

Yerli otomobil Togg'un şarj ücretleri netleşti. Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun şarj istasyonu ağı olan Trugo'da fiyat listesi açıklandı. kW/s başına birim ücret 7,99 lira olarak belirlendi. İşte tüm detaylar...

TOGG'un şarj ücretleri ortaya çıktı! İşte 2023 TOGG şart ücretleri!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun şarj istasyonu ağı Trugo'nun fiyat listesi yayınlandı. Yeni fiyatlar, kW/s başına birim ücretin 7,99 lira olduğunu gösteriyor. Bu açıklama, Togg'un kısa menzilli ve uzun menzilli modellerinin kilometre başına ne kadar yakıt tüketeceğini de belirliyor.

Dikkat! Togg alayım derken dolandırılmayın! Yetkililer uyardı!

Türkiye’nin yerli otomobili Togg’un modellerinden T10X’i kullanıcılarla buluşturmasına sayılı günler kala, markanın adını kullanarak insanları dolandırmaya çalışanların sayısında artış yaşandığını duyuran Togg, kullanıcıları “Dikkatli olun” çağrısı yaptı.

TOGG kaç renk var? TOGG renkleri neler? TOGG hangi renklerde satılacak?

TOGG gündemde olan konulardan biridir. Özellikle TOGG renkleri merak edilmektedir. İşte detaylar!

Togg T10X çekilişi tamamlandı! Kimler Togg sahibi olacak? İşte Togg çekiliş sonuçları...

Yerli otomobil Togg çekilişi tamamlandı. Peki kimler Togg sahibi oldu? İşte saat 21.00'da başlayan Togg çekiliş sonuçları...

Togg çekilişinin saati belli oldu 20 bin Togg sahibi bugün belli oluyor! 

Togg T10X için sipariş hakkı kazanan asıl ve yedek talihliler bugün saat 21.00'de yapılacak olan canlı yayında belli olacak.

Togg’da geri sayım başladı! Togg T10X modelinin ilk sahipleri 29 Mart’ta belli olacak!

Türkiye’nin ilk yerli ve elektrikli otomobili Togg T10X modelinin ilk sahipleri 29 Mart’ta yapılacak çekiliş ile belirlenecek. Ön sipariş için başvuruda bulunan 177 bini aşkın kişi arasında yapılacak çekiliş sonucu 20 bin kişi Togg’un anahtarını almaya hak kazanacak.

TOGG için son hatırlatma! Bu habere dikkat!

Yerli otomobil Togg'un ön sipariş sürecinin bitmesine saatler kaldı. Ön sipariş süreci bugün saat 22.00'da sona erecek. Yerli otomobil Togg'u satın almaya öncelik kazananlar 29 Mart'ta çekilecek kurayla belli olacak. İşte T10X standart menzil ve T10X uzun menzil fiyatları...

TOGG kura çekimi ne zaman? TOGG kura ertelendi mi?

TOGG başvuruları devam ediyor. Bu arada da TOGG kura çekim tarihi merakla araştırılıyor. İşte bu konudaki son detaylar!

TOGG Haberi

TOGG

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank A Haber'de Togg'un seri üretimine sayılı günler kala önemli açıklamalarda bulundu. "Avrupa'nın doğuştan elektrikli ilk SUV'u olma niteliği taşıyan Togg'un fiyatı ne kadar olacak" sorusunu cevaplayan Varank, dizel ve benzinli SUV araçların fiyatlarına dikkat çekti.

Yerli otomobil Togg için geri sayım başladı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Gemlik'teki üretim tesisi açılacak ve ilk araba üretim bandından inecek.

Aracın fiyatı ne kadar olacak? Togg kamuda kullanılacak mı? Milli uzay programında ne aşamaya girildi? Merak edilen tüm soruların cevaplarını Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank A Haber'de yanıtladı. Bakan Varank'ın açıklamalardan öne çıkanlar şöyle:

C sınıfı SUV bir araçla kendi sınıfında piyasada rekabet edecek bir fiyattan satışa çıkacak. Dolayısıyla Togg'un fiyatını merak edenler...