20 / 04 / 2024

tok

tok

Cumhuriyet tarihinin en büyük konut hamlesi için kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da geçtiğimiz gün TOKİ’ye ilişkin bir açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Niğde Çamardı Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

Malatya Merkez TOKİ'de 850 bin TL'ye 3+1! 

TOKİ Malatya Merkez 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Malatya Merkez'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Malatya Merkez'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Malatya Merkez sosyal konut projesi... 

6 soruda TOKİ Elazığ Sosyal Konut Projesi 2022! Elazığ ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Türkiye’de herkesin heyecanla beklediği TOKİ Elazığ 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Elazığ projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Elazığ 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Konya sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Konya ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, merakla beklenen TOKİ sosyal konut projesinin detaylarını açıkladı. Peki, Konya'da kaç konut inşa edilecek? Konya'nın hangi ilçelerinde ucuz konut inşa edilecek? İşte ayrıntılar...

TOKİ Bursa Sosyal Konut 2022 Projesi hangi ilçelerde yapılacak? Ucuz konut başvuruları ne zaman başlayacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin detaylarını bugün açıkladı. Peki Bursa’da toplam kaç adet konut yapılacak? Bursa TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar…

TOKİ 2022 Ucuz konut başvurularında son dakika! TOKİ 81 ile ucuz sosyal konut başvuruları ne zaman? Tarih belli oldu mu?

TOKİ 2022 sosyal konut başvuruları için geri sayım devam ediyor, Cumhurbaşkanı Erdoğan projenin detaylarını açıklayacak. Peki TOKİ uygulaması ne zaman başlıyor? İşte, 2022 TOKİ sosyal konut projesi başvuru şartları, tarihleri ve ev ücretleri ile ilgili merak edilen detaylar…

TOKİ ucuz konut başvuruları başladı mı, başvuru koşulları ne? 2022 TOKİ sosyal konut projesi ayrıntıları...

TOKİ sosyal konut projesi başvuru tarihi ve koşulları gibi detaylar bekleniyor. 81 ili kapsayan TOKİ Sosyal Konut Projesi, dar gelirlilere kolay ulaşılabilirlik sağlıyor. Peki TOKİ'ye kimler başvurabilir? İşte TOKİ projesinde son gelişmeleri...

Türkiye'de 59 milyon vatandaş deprem riskli alanlarda yaşıyor! 

Türkiye'de yıllık ortalama 23 bin deprem oluyor ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı verilerine göre, Türkiye'de yaklaşık 59 milyon vatandaş deprem riskli alanlarda ikamet ediyor... 

TOKİ Edirne Süloğlu Alt Gelir Grubu başvuru!

TOKİ Edirne Süloğlu Alt Gelir Grubu başvuru işlemleri 8 Ağustos'ta başlayacak. Projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Erzincan Çukurkuyu başvuru işlemleri!

Projede toplamda 8 adet dairenin satışa çıkarılıyor. TOKİ Erzincan Çukurkuyu başvuru işlemleri 8 Ağustos'ta başlayacak.

TOKİ Gediz 4. Etap ihalesi yapıldı!

KÜTAHYA'nın Gediz ilçesinde, belediye ve TOKİ işbirliğiyle Salur ve Ergenekon mahallerinde yapılacak olan 353 konutluk dördürcü etabın ihalesi tamamlandı.

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 478 konut!

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, yakın gelecekte yeni toplu konutlar yükselmeye başlayacak. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir’de ikinci etap toplu konutlara sahip olabilmek için Beyşehirliler’in yoğun bir ilgisinin söz konusu olduğunu belirtt

TOKİ Kayaşehir projesi nerede?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayaşehir'de 637 konut ve 6 dükkan için 24 Aralık Çarşamba günü saat 14:30'da ihale yapacak. Peki TOKİ Kayaşehir projesi nerede?

TOKİ Aksaray'ın Taşpınar beldesine 286 konut inşa edecek!

Taşpınar Belediye Başkanı Cihan Yüksel: "TOKİ Aksaray'da ilk kez bir beldede konut inşa edecek. Bu projeden yararlanmak ve modern bir eve sahip olmak isteyenlerin Belediyemize müracaat etmeleri gerekiyor. "

Emlak Konut GYO TOKİ'den 2 arsayı 635 milyon liraya aldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, TOKİ'nin mülkünde bulunan Kartal ve Zeytinburnu olmak üzere toplam 2 arsayı 635 milyon liraya satın aldı...

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

 Hanefi Tok: Çaykara her alanda dönüşüyor!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, geçmiş 5 yıllık belediye başkanlığı dönemi çalışmalarını ve yeni dönem projeleri hakkında açıklamalarda bulundu...

Erdoğan Tok: Kentsel dönüşümün önünü açtık!

Kökçüoğlu ve Unkapanı Mahallelerine yapılan ziyarette mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Erdoğan Tok, bölge halkının lehine ve yararına emsal kararlarla kentsel dönüşümün önünü açtıklarını söyledi. 

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Gözütok tarafından Beyoğlu'nda kuruldu.

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Müjdat Tokdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Tok Yapı Malzemeleri Elektrik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Yapı Malzemeleri Elektrik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mahmut Çelik tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Tok Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Özkan Tok ve Veli Tok imzasıyla kuruldu.

Erdoğan Tok, Samsun İlkadım'daki projelerini anlattı!

SAMSUN'un İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Bazı vatandaşlar projelerin sadece resimlerde kaldığını konuşuyor, ama İlkadım'da projeler son sürat yükseliyor" dedi.

Erdoğan Tok Samsun'daki inşaatları gezdi!

SAMSUN'un İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, belediye meclis üyeleriyle hizmet turu gerçekleştirdi. Tok, Derebahçe Sosyal Tesisleri inşaatı, Cami ve Külliye inşaatı ve İlkadım Kültür ve Medeniyet Yolu'nda incelemelerde bulunuldu.

Erdoğan Tok: İlkadım’da 2 ayda 2 dev projenin temelini attık!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 2015 yılının projelerin temel atma yılı olduğunu belirterek, “İlkadım’da 2 ayda 2 dev projenin temelini attık” dedi.

TOK Van Merkez Kevenli kura yeri!

TOKİ Van Kevenli’de yer alan 48 konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. TOK Van Merkez Kevenli kura yeri haberimizin içinde yer alıyor.

tok Haberi

tok

İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut projesi detayları…

Vatandaşların ev sahibi olma hayalleriyle merakla beklediği 2022 TOKİ Sosyal Konut Projesinin detayları geçtiğimiz yavaş yavaş açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz gün TOKİ Sosyal Konut Projesi 2022’nin detaylarını açıkladı. Vatandaşlara taksit ödeyerek ev sahibi olma imkanı sağlayan 2022 sosyal konut projesi başvuruları resmen başladı.

TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesinden emekliler, şehit yakınları, gazilerin yanı sıra yeni evlenen çiftler projeden öncelikli olarak faydalanabilecek. TOKİ 2022 sosyal konut projesi kapsamında yetim ve dullar da projede öncelikli olacaktır.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ 2022 sosyal konut projesi için, TOKİ ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişik Bakanlığını tebrik ederek, "Hedefimiz 81 ilimizde ve tüm ilçelerimizde 2023 - 2028 yıllarını kapsama alanına alan beş senelik süreçte 500 bin...